Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U těch japonských Monaco je dost zajímavostí, počínaje kalibrem, sdružením minutového a hodinového sčítače, které je geniální, atd. Minutový sčítač se pohybuje plynule a ne skokově po minutě, má to funkci flyback, prostě parádní strojovna. O těch předposledních (bílá varianta) jsem neměl tušení že existují. Další zvláštností je, že ty dvoje poslední mají minerální sklo a ty ostatní plastové. Moc hezky se nosí a mám je rád. Jedny jsou ještě v lázních, tak se mám na co těšit!

Odesláno

Tohle vlákno je nádherný :) některé sbírky, co sem dáváte, mě vážně dostávají.. akorát nechápu, kam na to všichni chodíte. Já už delší dobu sháním Seiko 6139-6012, na místní poměry docela obyčejné hodinky a ani tak se mi zatím nezadařilo.. ale snad se jednou poštěstí a taky budu moct do vlákna něčím přispět :)

Odesláno

Chjo, to je zase páteční nasírací palba fotek... Spíš mě zajímá, kdo se tady pochlubí s novými autaviemi na kovotexu s helmičkou.

Odesláno

No, dojebané sice ty autávky byly, ale pokud byly v chodu a vše fungovalo tak, jak má, byly slušné. Teda podle toho, za co šly.

Odesláno

Byly na bazoši a za co šly, nevím. To asi ví jen prodejce a kupující, protože v inzerátu byla kupní cena uvedená asi nejstupidnějším způsobem, jaký znám - "nejvyšší nabídce".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...