blackhead Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 bug v cenzure portalu?kundičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tohle vlakno je teda sila. Jdu vykrast banku a shanet chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Díky chlapi, tak snad to v pátek napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Díky chlapi, tak snad to v pátek napravím. No když dáš pokračování toho příběhu s tou slečnou, tak to určitě nepokazíš! Jinak: BRAKING NEWS: Andretti neměl Yemy ( resp. měl ), ale na cifru bylo Wesley's Rally, viz. článek na fratellow. Zkoušel jsem je najít, že bych je hned skoupil, ale nikde online není ani obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Zrovna jsem to četl. Teďka je každý bude shánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) A těm co se podařilo sehnat Yemy jebne Upraveno 13. července 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 nastesti jsem Moje sehnal jen, protoze se mi libyly Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Na Lemoše jsem sehnal novou PRE-V sponu. Myslím, že k tomu pouzdru sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Supr fotky a vypadají parádně, Libore. Dneska opět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Libore, vypadaj luxusne. Jen tise zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Jsou starý, doje..ný, na baterku ale já je prostě žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Nevypadaj zas tak doyebane. Pekny jsou.Muzu se zeptat na vyznam te stupnice 0-100 na vnitrnim kruhu cifru? Co to meri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 V návodu píšou "decimal Hour scale" je to nějaký převod. Předpokládám, že převod času do... desítkové soustavy?? Našel jsem, že 7:30 min = 7.50 díky té stupnici, ale na co je to dobrý netuším. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak fak by to měl bejt převod času na desetinné číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Hmm, zajimavy. Dik za info. Jen tomu asi porad nerozumim To predpokladam ukazuje ta rucicka s cervenou koncovkou. Kdyz je za deset sest, tak mi nedava smysl, aby ta rucka byla kousek za desitkou.Sorry, ze do toho tak stouram, jen mi to prijde jako dobrej namet k diskuzi a zaroven se neco priucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Vteřinovka na to nemá asi vliv. Ta stupnice ukazuje na té fotce v čase 5:49 hod převod na 5.83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Jo takhle! Uz jsem doma. Me dlouhe vedeni de zase projevilo. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Vystavujeme se sluníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Krásnej řemen Šturmanů není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 tak tie Sturmanskie su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se