Návštěvník tolja Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Dnes jsem se konečně utrhl, a hodil trochu do vůně tah na svoji nedávnou šťastnou akvizici. Asi mně nebudete věřit, ale stály celých padesát korun. Je pravdou, že se ten cikán tvářil momentálně vopožděně, tak jsem ho odměnil tím, že jsem s ním ani nesmlouval, zaplatil a kvapně opustil prostor. Při vyklízení prostoru jsem ještě na vedlejší dece ulovil závěsnou bruselskou rybu za pár stovek, takže po čase úspěšná kolbenka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 hm, za pade dost dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Dnes jsem se konečně utrhl, a hodil trochu do vůně tah na svoji nedávnou šťastnou akvizici. Asi mně nebudete věřit, ale stály celých padesát korun. Je pravdou, že se ten cikán tvářil momentálně vopožděně, tak jsem ho odměnil tím, že jsem s ním ani nesmlouval, zaplatil a kvapně opustil prostor. Při vyklízení prostoru jsem ještě na vedlejší dece ulovil závěsnou bruselskou rybu za pár stovek, takže po čase úspěšná kolbenka. P1100625.JPG P1100626.JPG P1100627.JPGTa ryba je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 sakra a já zrovna nešel, takže gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 mala chrona konecne spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Ta ryba je super si piš.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Fiš je fiš,to si piš.Ryba je dobrá, ale kdybys měl pro ní víc pochopení než pro ty hodinky, tak bych ty Seika za jedny hradčana vzal, s diškrecí bych přirazil... Vždyť jsou to jen hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) Fiš je fiš,to si piš.Ryba je dobrá, ale kdybys měl pro ní víc pochopení než pro ty hodinky, tak bych ty Seika za jedny hradčana vzal, s diškrecí bych přirazil... Vždyť jsou to jen hodinky. jenže já jim dal už dvě hodiny lásky, potu a dřiny při broušení sklíčka a další hodinu při čištění a zastamdání tahu. Tím se cenově dostaly z pořizovací pajdy na obvyklých +-10K CZK móre, příště musíš být u správného cygána dřív než já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 mala chrona konecne spolu IMG_0587.JPGkrásné trio hlavně (za mě) ty citizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 mala chrona konecne spolu IMG_0587.JPGTy Speedy jsou krásné a 7018 jakbysmet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 2447T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 No konečně jsi je odkopal. Krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Pěkné Karle ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 No Karle! Parádička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Nechci vypadat jako kverulant, ale je pátek :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Musím nasbírat nový materiál, takže dneska to bude opět vzpomínkově...>KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Diehardofkyhttps://propstoreauction.com/view-auctions/catalog/id/138/lot/28325/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2019 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Dnes boli v ramci Cassovia retro v Košiciach celkom luxusne kusky, Flaminiu kedysi vlastnil Nigel Mansell a majitel Isotta Fraschini tam mal este ozrutne coupe Horch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 hmm, moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se