Seamaster Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Kdy ze je ta dalsi Olympiada? U me vysledkove tabule ready! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Čtvery?A neni to málo Antone Pavloviči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Čtvery?A neni to málo Antone Pavloviči? vsechny vypadaji jdouci! Wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 To ty vole, tomu říkám postižení... :-)Vypadá to skvěle, ale fakt jsem na tom ještě dobře. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Díky za fotku, Seamastere, ukázal jsem ji přítelkyni, aby pochopila, že já fakt nejsem magor Pěkné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Kdy ze je ta dalsi Olympiada? U me vysledkove tabule ready! Jojo, takhle má vypadat ruka správného chronopacienta Apropó - předpokládám, že jsou zcela identické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 No ano, je to identicky model, vyrabeno kolem roku 1976 jako tribute OH 1976 Montreal, prvni ana-digi, safir.... Vsecky jsou plne funkcni. Moje jsou "jen" troje, ctvrte jsou prave dokoncena oprava pro pana z Reichu.A ze se sesly troje je nahoda, dvoje co jsem koupil na dily se me podarilo opravit.Minimalne jedny pujdou z domu, ale ktere si nechat? Tady to zacina byt problem chronomagora....Soutez o male bezvyzmanne plus: Taky se jim rika Albatros, vi nekdo proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 I bezvýznamné plus je plus Uchycení baterií připomíná křídla Albatrosa, mám nastudováno, jednu dobu jsem po nich celkem stonal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Když je položíš na stůl a natáhneš rozdělanej tah, tak vypadaj jak silueta albatrosa ptáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Ideální výbava pro cestovatele, když na každých nastavíš jiný časový pásmo... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) I bezvýznamné plus je plus Uchycení baterií připomíná křídla Albatrosa, mám nastudováno, jednu dobu jsem po nich celkem stonal...No vidsto, to je takova urban legend a neni to pravda:) Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Když je položíš na stůl a natáhneš rozdělanej tah, tak vypadaj jak silueta albatrosa ptáka?Peknej originalni pokus, ale ne;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 No vidsto, to je takova urban legend a neni to pravda:)Tak to jsem zvědavý, co je správně.Btw. tu Tikalovu verzi lze najít i na wikipedii https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Chrono-Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Našel jsem o tom nějakou debatu tadyhttps://www.watchprosite.com/omega/sunday-omega--omega-albatross-396-0839-/677.949488.6579298/kde je zmíněno několik teorií...jako nickname plavce M. Grosse atd., ale závěr žádný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Našel jsem o tom nějakou debatu tadyhttps://www.watchprosite.com/omega/sunday-omega--omega-albatross-396-0839-/677.949488.6579298/kde je zmíněno několik teorií...jako nickname plavce M. Grosse atd., ale závěr žádný :-)V noci som toto tiež našiel, avšak po hodine hľadania som šiel s nekľudom spať, nakoľko k nejakému výsledku som sa nedopracoval a tak som tiež veľmi zvedavý na vysvetlienie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Bylo to interni oznaceni projektu vyvoje kalibru 1611. Zitra vam to vyfotim, abyste me verili. Neverte vsemu co je na hentem internetu! Dnes je 100x sdileny blud pravdou do 10 minut;)Wikipedia jako zdroj je doufam stale zakazana v akademickych kruzich )) Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Chtěl jsem to postnout až zítra, ale to bude Karlův čas, takže dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 No vidíš, mě to tehdy jako vysvětlení uspokojilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Voni tehda oznacovali quartzovy projekty jako zviratka, pochybuju ze to zacali malovat od drzaku na baterku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Pěkná zoo ;-) co to je za knihu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se