VintageLover Odesláno 14. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Hurá, jsem rád, že si někdo všiml. Za to si zasloužíte bonusovou fotku. Porsche 356 kabriolet na Václaváku, klenot mezi škodovkama... Upraveno 14. února 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Po návratu z lázní, opět v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Hurá, jsem rád, že si někdo všiml. Za to si zasloužíte bonusovou fotku. Porsche 356 kabriolet na Václaváku, klenot mezi škodovkama...je to špica, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Ani jsem si nevšiml, jestli tam Karel dal nějaké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 a ja budu jeste jednou otravovat s pogue na ruce denne od uterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Si začínám pomalu vzpomínat, proč sem mimo jiné skončil s vintáží... servis... Kde teď kluci servisujete svoje lepší kousky? Dřív jsem všechno dával k Mechanovi, ale kvalita šla pak nějak dolů. Pak jsem všechno posílal Valjouxovi, ale čekat na hodinky rok, mě taky přestalo bavit. Myslel jsem teď na Pražský hodinářství, ale poslední recenze z jejich vlákna, mě odradily... Tak kam teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Dobrý by měl byt pan Vlasák mimo mistra Frydla a mistra tondaka, kde jsou taky dlouhý cekacky. Tel 775 031 262. Je kousek od Prahy-Dejvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) A co rikate na https://m.facebook.com/KnesplMajzlikHodinarskyAtelierMel jsem tam vintazky a velka spokojenost. ;-) Edit: pravopis. Upraveno 14. února 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 No dyt Majzlik = Mechano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Dobrý by měl byt pan Vlasák mimo mistra Frydla a mistra tondaka, kde jsou taky dlouhý cekacky. Tel 775 031 262. Je kousek od Prahy-Dejvice.Zkusím, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 No dyt Majzlik = Mechano. No jo, no. Nektere jmena jeste nemam prirazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Ani jsem si nevšiml, jestli tam Karel dal nějaké hodinky 2AB1FDF6-0D42-432D-B20E-6D23B4B6A5DA.jpeg Ty jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Ja dnes takto... Mimochodem, nejaky tip na supr cupr remen by nebyl? Neco uz jsem pokoukal, ale rad si necham poradit... ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Dneska jsem vytáhl krabici s chronografy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 To LL:Určite čiernu kožu s bielym šitím. Heuer france Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Nedělní ?venčení chronografů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 To LL:Určite čiernu kožu s bielym šitím.Heuer franceTo ano, ale tech moznosti ?? Jinak to mate moc hezky chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Černé rally s bílým prošitím. Jedná starší fotka. Že já pitomé je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 No neva, už jsem to rozchodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se