VintageLover Odesláno 15. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 před 16 minutami, sashator napsal: Linberghovky s paragonem z Lejhance jsou dobrej úlet...ten zbytek je o ničem, ten mě nezajímá A neprodaly se 10.5. https://catalog.antiquorum.swiss/en/lots/longines-ref-4365-hour-angle-lot-328-314?browse_all=1&page=1&q=lindbergh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 vyvolavací cena byla moc vysoko? Jinak dnešní výběr parádní...spitfire v garáži má málokdo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Za mě nejslabší pátek široko daleko ... hodinky skoro žádné, aut pomálu, letadlo jedno, ale nahotinek nepočítaně. Bývalo to lepší Karle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Já s Tebou souhlasím, odflákl jsem to. Měl jsem dalších 40 obrázků hodinek a aut s motocykly, ale velikost příloh je jen 10MB, takže se mně půlka nenahrála. Příště to napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Náhodou,jako takové předvíkendové odlehčení furt dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dneska v tom jedu s vámi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Ty Lindgerghy maj na paragonu poštovné? Tvl na tu dobu brutální e-shop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 (upraveno) před 21 minutami, bandicoot napsal: Ty Lindgerghy maj na paragonu poštovné? Tvl na tu dobu brutální e-shop... tiež som čučal , že poštovné 25.- Upraveno 15. května 2020 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dneska provětrány.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 (upraveno) Ad Lindberghy Tak ona i ta cena hodinek se dá chápat různě, na jednu stranu je takřka rovna průměrné měsíční mzdě, na stranu druhou je to cena dvanácti, možná patnácti kil vepřovýho na černým trhu. Nákup taky mohl být motivován ulitím peněz do komodity na kterou komouši nedosáhnou. Upraveno 15. května 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 před 4 hodinami, bandicoot napsal: Ty Lindgerghy maj na paragonu poštovné? Tvl na tu dobu brutální e-shop... :-D že by šly na dobírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Jedna sobotní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Dlouho jsem tu nepřispěl, tak to napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Dnes za Hujera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Opět krása, a palec za lysou horu!Ja včera i dnes seikaOdesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 (upraveno) tak ty pekny sejka vyvazime nejakejma opravdu chronama test prilozeni videa: edit: hm tak asi nic nebo to nekomu funguje v prohlizeci bez stahovani? IMG_1411.MOV Upraveno 22. května 2020 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Cely vikend na chronu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se