AndyAaron Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 No hlavne pokud uz je nejake pani 70, 80, 90, tak uz ten zadek ani videt nepotrebuju Narozdil od pekne kary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Hoši jak tady Karel rád dává ty krásné 911, toto je můj jedinej angličák, kterého jsem v dětství dostal. Je tomu cca 38 let, proto prosím omluvte vintážní vzhled P.S. do British racing green jsem ho natíral kdysi já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Tak mám svého jednorožce. Vše půdní, vše šlape, vše nuluje,tak jak má. Jeden článek tahu by se možná šikl.Zatím bez zásahu servisu. Prasklinka na skle,. V určitém úhlu nejde vidět. Jsou boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Parádní kousek, gratuluju!Já dnes taky Seiko (bez nastavení dne a data) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Díky, taky moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ta Previa byla ve svý době docela zjevení. V půlce devadesátek jsem jezdil pro film, koncerty a různý akce, měli jsme z osobáků většinou Sierry a Scorpio95, občas na lepší akce Daimler nebo Jaga, nějaký báva, jedna Čajka a všichni jsme na tu Previu, co měl jeden externí řidič, čuměli jak puci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Je super, ze uz je zas patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Jojo, bylo to neskutečně nadčasové auto a hlavně první generace byla podle mě hezčí než následovník. Já na ni čuměl jak puk v roce 1991 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Super ten mladý Valentino. Jinak paráda jako vždy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 A i hakki a schumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2020 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Pro mě začínaj bejt ty Karlovi úterko-čtvrtko - pátky nějak těžký. Neříkám, že se mi nelíběj, to naopak. Ale spíš najednou zjišťuju, že jsem hodně z těch fotek viděl, když to byla novinka a nějak mi to připomene, že už jsem fakt starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tohle sem patří... Auta, ženská, atd... BTW, kdo pozná hodinky ve 3:50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tipuju Tissot Seastar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 (upraveno) Edit: Přesně a můžeme je vidět i zde. Je vidět, že Valentino je rád nosí... Upraveno 8. října 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Jeden z nejlepsich klipu od Kidstonu. A k hodinkam Longines Nonius? Nebudu se chlubit cizym perim, ale tusim ze Valentino moc hodinky nemeni a jednou uz me to tu mistno znalci na muj dotaz potvrdili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Akorát tady hodinky nepoznám. Příhodné by bylo, kdyby to byly Daytony (Ferrari Daytona), ale nesedí mi tah a nápis na cifru je dlouhý...Mají ale provrtaný nožky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Pogue v záři monitoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Ale dalo mi to zabrat:) Bulgari Diagono Professional Chrono Ref. CH405TA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se