ponorka9 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 21 hodinami, Tommy_PP napsal: Nedavno som tu postol Tudor Homeplate a odkedy som ich vyskusal, nemozem prestat na ne mysliet…a tak som si zaobstaral “lacnejsiu” variantu: Monte Carlo Tommy, velká gratulace. Ty jsou prostě dechberoucí a kulervoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 V 12. 9. 2022 v 9:22, seikó napsal: @M3maniac Mas pravdu, daji se poridit. Par kousku jsem mel - stare Seiko chronografy (vc. legendarnich Pand), stare Primky. Ale pro me to na noseni neni. Je mi lito to omlatit. Ale mozna k tomu take casem dospeju Zdravím , a naprosto chápu. Mám to taky tak. Proto jsem začal fičet na novodobějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Pěkné, já po návratu z dovči opět Carrery. Neumím se jich nabažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 8 minutami, M3maniac napsal: Pěkné, já po návratu z dovči opět Carrery. Neumím se jich nabažit Jsou krásné, né že bych jako záviděl, když závidět se jako nemá. Tak nás to učili. Sáákra, asi závidím každej kousek,co tu ukážeš.Máš to moc pěkné. Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Možná se pletu a paměť mi už tolik nefunguje, ale nezbavil ses carrer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Ahoj @Jan7, presne tyhle Pandy jsem mel a ja vuuul je prodal Uzivej si je, za me je to legenda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 (upraveno) M3maniac. Ano,máš pravdu. Ty jsem měl od táty. Jak jsem zmínil výše.Po servisu jsem měl bobky je nosit. Tak jsem je vrátil tátovi. Ten je nechtěl a ať je prodám. Jsou u dobrého člověka, který je nadšenec do Hujerek. Dokonce prý má Monaka od Hrzána.. Prostě Hujermam. Beru to tak, že to byl tátův příběh. A já si píšu svůj Upraveno 14. září 2022 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Já kdybych měl hujerky s takovým příběhem tak je neprodám ani za zlatý prase. Tedy pokud by to nebylo z existenčních důvodů. To je jako kdybych měl tyto hujerky vyměnit za ty tvé. Ani bohovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 13 minutami, seikó napsal: Ahoj @Jan7, presne tyhle Pandy jsem mel a ja vuuul je prodal Uzivej si je, za me je to legenda! Dikes, Taky jsem je z nudy málem prodal. Byl jsem včas zaražen,zdejším patronem vintážek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 před 1 minutou, M3maniac napsal: Já kdybych měl hujerky s takovým příběhem tak je neprodám ani za zlatý prase. Tedy pokud by to nebylo z existenčních důvodů. To je jako kdybych měl tyto hujerky vyměnit za ty tvé. Ani bohovi Ty tátové měly silný příběh. Koupil si je v 69tem v Havířově ve 14ti letech ze sirotčího, když mu umřel otec.(trombóza po operaci kolene). Prostě jsem je nechtěl. Mám přislíbeno, že si je můžu odkoupit zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Asi jsem vadnej,ale mám to jak píše kolega výše. Mám strach, že s něma někde jebnu. Takový respekt, ke starším kouskům. Je to divné,ale u nových mě to neštve. Abych jen nekecal,tak jedno starší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Bych je měl jako sváteční, ale 100 lidí, 100 chutí. Já nechci jebnout ani s vintážkama ani s novodobýma. Kdo by chtěl? V Havířově jsem prožil dětství takže za mě neskutečný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 (upraveno) před 19 minutami, M3maniac napsal: Bych je měl jako sváteční, ale 100 lidí, 100 chutí. Já nechci jebnout ani s vintážkama ani s novodobýma. Kdo by chtěl? V Havířově jsem prožil dětství takže za mě neskutečný příběh. Každopádně máš pěkné kousky. Je fajn, je tu sledovat Upraveno 14. září 2022 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 (upraveno) před 12 hodinami, M3maniac napsal: ... tak je neprodám ani za zlatý prase. Tedy, já mám k těmto Hujdům spíše vzpomínku na dobu, kdy to bylo s hodinkama ještě fajn. Upraveno 15. září 2022 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Krásne kousky. Jeden vedle druhého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 5 hodinami, libor2002 napsal: Tedy, já mám k těmto Hujdům spíše vzpomínku na dobu, kdy to bylo s hodinkama ještě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Nádhera jako vždy až na tu mrdku co chtěli udělat ze 190 Nakonec se jim to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 To je na obrázku královna a Nick Mason? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se