VintageLover Odesláno 10. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Tak tak. BTW kupte někdo ode mě už ta Seika 6139 6002. Nechám je o dvojku levněji, mám teďka nějak přeseikováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Jinak. co se týče těch Heuerek 11063V, tak jedna taková zajímavost. Mrkněte na datum prodeje. Ty s červenou knížečkou už nemám, ale zajímavá náhoda. Oboje koupeny v Klenotech Safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Tady se to nejak rozhoupalo. To je dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Carrera 110.573 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 21 hodinami, VintageLover napsal: Tak tak. BTW kupte někdo ode mě už ta Seika 6139 6002. Nechám je o dvojku levněji, mám teďka nějak přeseikováno. tak si prikup dalsi box hodinky sou v pohode, me dneska kamarad dovezl dalsi motorku... to bylo horsi nekam zaparkovat a neco k tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 10. 2. 2024 v 19:52, VintageLover napsal: Jinak. co se týče těch Heuerek 11063V, tak jedna taková zajímavost. Mrkněte na datum prodeje. Ty s červenou knížečkou už nemám, ale zajímavá náhoda. Oboje koupeny v Klenotech Safír. Tak klenoty Safír byly asi populární :). Zajímavé, že i ceny měly ty obchody číslované. Karlovy mají cenu č.171-11358 (5500 Kč) a moje o rok a tři čtvrtě později cenovku č. 171-11359 (5600 Kč). Že by už tehdy byla taky inflace ? Pokud teda nebyly jiné ceny na různé modely, to netuším. PS: měl jsem asi roční (nejen) hodinkový detox, ale už jsem nějakou dobu zpět. Zatím jsem se jen koukal ... Jo, ale tyto Heuery mám už dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února no tvl ty vypadaji jak kdybys je koupil minuly tyden a ne v 87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Hoši, vy mi dáváte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 10 hodinami, Dzos napsal: Tak klenoty Safír byly asi populární :). Zajímavé, že i ceny měly ty obchody číslované. Karlovy mají cenu č.171-11358 (5500 Kč) a moje o rok a tři čtvrtě později cenovku č. 171-11359 (5600 Kč). Že by už tehdy byla taky inflace ? Pokud teda nebyly jiné ceny na různé modely, to netuším. PS: měl jsem asi roční (nejen) hodinkový detox, ale už jsem nějakou dobu zpět. Zatím jsem se jen koukal ... Jo, ale tyto Heuery mám už dýl. Jo, super, že je ještě máš. Tuším, že od serventa ze SK. Od něj to byl ale vždycky risk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) Kdyby chtěl někdo rozšířit sbírku - Idkyž bez kovového náramku, tak jsou celkem za pěknou cenu: https://www.ebay.de/itm/145601637814?hash=item21e688adb6:g:gd4AAOSwcOZlrS7p&amdata=enc%3AAQAIAAAAwE6%2FuDrfTBk%2BpPlcdrcZGccutIUgYYnVm8HRKqX35ZZdWb5xU6lRnS%2Fo9YtoQ%2FDQCRf71EC700A4AB7D%2BSzAyufYKy0VOOOBYdYO9YXdoGxx9G4GKa1SDwJPK2AIdypVRPJfbgjArKG3l%2B7WfCp5DQtGDMtA70Lo70buJmnTwM8y9jSXS1uiw5I0CLzGT1%2FSoQbZ2oqvYdLC2nwZ5ivS3%2F%2FWHx0P%2FVZGi2k4%2FenJ3x3uPsRs6FLC67LEbxQ3QTLNwQ%3D%3D|tkp%3ABk9SR7CJiaCzYw Upraveno 12. února uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Mám pocit, že ty Dzosovy autávie 112-603 prošly kdysi dávno aukrem. Mám je taky, bohužel v horším stavu. Podle mého pozorování se hodně velká část heuerek v 70.-80. letech prodala v klenotnictví Safír na Můstku v Praze. Mám dvoje autávie s "československými" doklady, obě byly prodané v klenotnictví na Můstku. A že je na dvojích dokladech blízké datum? Viděl bych to tak, že se do prodeje jednou za čas dostal balík stejných hodinek, který se rychle rozprodal, a pak se zase čekalo, až (a jestli vůbec) přijdou další. Takhle to tehdy bohužel chodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Já vintažky obecně nijak zvlášť nemusím, ale ty Autavie jsou dokonalý hodinky. Jakožto povětšinou OWG si je klidně dokážu představit jako jediný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února a příspěvek na téma "známé strojky v neznámých hodinkách" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Zajímavý kousek. Tipl bych si, že to bude výrobek Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 2 minutami, malda napsal: Zajímavý kousek. Tipl bych si, že to bude výrobek Breitling. Taky tam vidím velkou odobu. Jinak hezký kousek, značku jsem do teď neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Asi sem o nejaky rok uz nepatří,ale neodolal jsem a vzdycky jsem do tehle sekce chtel dat příspěvek. Vcera pořízené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Naopak, ty sem rozhodně časově zapadají. Vítej v klubu a už není cesty zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se