Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

před 21 hodinami, VintageLover napsal:

Tak tak. BTW kupte někdo ode mě už ta Seika 6139 6002. Nechám je o dvojku levněji, mám teďka nějak přeseikováno. :D

tak si prikup dalsi box :) 
hodinky sou v pohode, me dneska kamarad dovezl dalsi motorku... to bylo horsi nekam zaparkovat 🤣

a neco k tematu

20240211_173619.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 2. 2024 v 19:52, VintageLover napsal:

Jinak. co se týče těch Heuerek 11063V, tak jedna taková zajímavost. Mrkněte na datum prodeje. Ty s červenou knížečkou už nemám, ale zajímavá náhoda. :) Oboje koupeny v Klenotech Safír. :) 

Tak klenoty Safír byly asi populární :).

Zajímavé, že i ceny měly ty obchody číslované. Karlovy mají cenu č.171-11358 (5500 Kč) a moje o rok a tři čtvrtě později cenovku č. 171-11359 (5600 Kč). Že by už tehdy byla taky inflace ? :) Pokud teda nebyly jiné ceny na různé modely, to netuším. 

PS: měl jsem asi roční (nejen) hodinkový detox, ale už jsem nějakou dobu zpět.  Zatím jsem se jen koukal ...

Jo, ale tyto Heuery mám už dýl.

hra1.jpg

hra2.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Dzos napsal:

Tak klenoty Safír byly asi populární :).

Zajímavé, že i ceny měly ty obchody číslované. Karlovy mají cenu č.171-11358 (5500 Kč) a moje o rok a tři čtvrtě později cenovku č. 171-11359 (5600 Kč). Že by už tehdy byla taky inflace ? :) Pokud teda nebyly jiné ceny na různé modely, to netuším. 

PS: měl jsem asi roční (nejen) hodinkový detox, ale už jsem nějakou dobu zpět.  Zatím jsem se jen koukal ...

Jo, ale tyto Heuery mám už dýl.

Jo, super, že je ještě máš. Tuším, že od serventa ze SK. Od něj to byl ale vždycky risk. :D 

Odkaz ke komentáři

Mám pocit, že ty Dzosovy autávie 112-603 prošly kdysi dávno aukrem. Mám je taky, bohužel v horším stavu. Podle mého pozorování se hodně velká část heuerek v 70.-80. letech prodala v klenotnictví Safír na Můstku v Praze. Mám dvoje autávie s "československými" doklady, obě byly prodané v klenotnictví na Můstku.  A že je na dvojích dokladech blízké datum? Viděl bych to tak, že se do prodeje jednou za čas dostal balík stejných hodinek, který se rychle rozprodal, a pak se zase čekalo, až (a jestli vůbec) přijdou další. Takhle to tehdy bohužel chodilo. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...