Dzos Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Po dlouhé době jsem byl v bance v bezp. schránce. A zjistil, že tam mám hodinky, na které jsem úplně zapomněl, že je vubec mám. To už je na pováženou. Asi mám začínající demenci. Takže je to vlastně nový přírůstek:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Po dlouhé době jsem byl v bance v bezp. schránce. A zjistil, že tam mám hodinky, na které jsem úplně zapomněl, že je vubec mám. To už je na pováženou. Asi mám začínající demenci. Takže je to vlastně nový přírůstek:). Pekny, Ty jsou videt malokdyGesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března SpeedTimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Po nějaké době zase Iraqi Air Force na novem řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března trochu UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Muzu sem? V 80. letech kazdej vedel, ze quratz, pouze a jedine quartz, je budoucnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Tak tyto Omegy mi ještě unikají. Už mám ale počíháno. Minulý týden jsme mělo v OL. sraz, tak postnu jednu ze setkání black/white. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Soccer timery na fotbale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Po dlouhé době něco nového, z prosince 1977. Až na tah jsou zcela původní, nebastlené. I přes zjevné intenzivní nošení, které bylo umocněné totálně ucpanou korunkou a tlačítky, byl strojek čistý a netknutý. Našel jsem pouze jednu hodinářskou značku ve víčku. Vibrograf v telefonu mi ukazuje beat error 1,5 ms a denní odchylku -1 až -5s podle polohy. Strojek je plně funkční, stopuje, nuluje, datum a den se nastuvují a překlápí, vnitří/patinová/ luneta se točí, co víc si přát. Vyčistil jsem pouzdro a přeleštil jsem nahrubo sklo, abych vůbec viděl na cifr. Sklo ještě doladím, ale chci je nechat tak jak jsou. Mám nějaké méně dobité, původní lunety na Pogue co mám na servis, ale naživo ta luneta není tak strašná a nebudu to po 46 letech bastlit. Ideální hodinky na lítačku. Přeji krásný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Velmi sympatický počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Trochu jsem to sklo ještě poškádlil a hodil je na AM tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Už jsem je chválil ve vlákně Co máte dnes na ruce a neodolám ani tady. Hlavně ten rok je pro mě více než sympatický. Taky mám jedny Pogue se žlutým cifrem z roku 77, tak moc rád zdravím kolegu. To sklíčko neskutečně prokouklo. Za ponechání lunety a zbytku palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Díky, ctím původnost. Navíc na živo není zdaleka tak strašná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna A jak si to prosim te lestil? Vypada to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Strašná onanie, nejprve jemný smirek pod vodu na kotouči 400 - 600 - 800 - 1000 a pak diamantové pasty na filcáku. Jsou tam určitě rezervy a kdybych tomu věnoval více času, bylo by to ještě lepší, nicméně vidím bez problémů na cifr a co je pro mě důležité, jsou pořád intaktní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Cca r 1980 mi ženinej bratranec pilot Jufthanza Rakúšan , doniesol Seika s budíkom z Singapuru , idú dodnes…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 11 minutami, Exiztence napsal: Nový přírůstek Nádhera, kdyžtak se o nich rozepiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Paradny komplet, rozpis sa, detaily:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se