xbraj19 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Akorát ta lumi do modra je divná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Je to tohle na měkkém hadrovém kotouči. https://www.truhlarime.cz/lestici-pasta-res-brill-70-bila-330-g/ Dolešťuji tím dýmky, tak jsem to prubnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Krása, pro Lemanie mám obecně slabost, ta hromada ruček mne vždy brala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května V 15. 5. 2024 v 0:29, xbraj19 napsal: Akorát ta lumi do modra je divná. Jestli to bylo na mě, tak v reálu je skoro bílá a oproti Seiko lumibrite fakt skoro nesvítí, takže to nevypadá jako pěst na voko. Ruda říkal, že nic bělejšího stejně nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května neco z Fancie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Po delší době nový přírustek. Nejdřív jsem pořídil tu novou verzi v automatu s datumem, ale byl to strašnej puk, tak šly o dům dál. Bez toho racing dialu jsem al prostě nemohl spát, tak to dopadlo nakonec takto 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 1 hodinou, ponorka9 napsal: Po delší době nový přírustek. Nejdřív jsem pořídil tu novou verzi v automatu s datumem, ale byl to strašnej puk, tak šly o dům dál. Bez toho racing dialu jsem al prostě nemohl spát, tak to dopadlo nakonec takto Gratuluji Krásný kousek. Tyhlety soudkovité vintage pouzdra speedmasterů se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Díky Pavle. Mě se Mark II líbí víc než Moony, ale obecně je to spíš naopak. Ale díky tomu jsou ty starý Mark II dostupnější, než starý Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června No konecne racing dial, i kdyz vypada jako servisni. Dvojky si jinak predstavit neumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Před hodinou, Seamaster napsal: No konecne racing dial, i kdyz vypada jako servisni. Dvojky si jinak predstavit neumim... Mám to stejně, na černobílý cifr jsou Moony.... Jestli je cifr původní nebo servisní já nepoznám. Jsou z roku 1978 (je to full pack). stav je hodně dobrý, sunbrush na pouzdře původní (to poznám ), tak se trochu utěšuju, že by mohlo být vše původní. Na druhou stranu barvičky jsou na originál dost výrazné a ručky ještě trochu svítí ( i když hodně mizerně). Tak nevím, ale když mě se do těch vybledlých kusů prostě nechtělo. Budu je sem tam nosit, tak si je chci užít. Strojek je po servisu, rezerva 48 hodin a odchylka - 5 sec/den, beet error 0,1 ms, já jsme spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Taky gratuluji k novému přírůstku. Servisní ciferník poznáš v prvé řadě podle toho, jestli má dole pod šestkou nápis "T-Swis made-T" nebo jen "Swiss made". Originál je pochopitelně ten s téčky. Takhle z obrázku nedokážu posoudit. Spíš mě ale zaujalo, že by měly být z roku 1978. Měl jsem pocit, že Mark II se dělaly max. do poloviny 70tých let... Ve druhé polovině 70tých už podle mě byly Mark IV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 6 minutami, malda napsal: Taky gratuluji k novému přírůstku. Servisní ciferník poznáš v prvé řadě podle toho, jestli má dole pod šestkou nápis "T-Swis made-T" nebo jen "Swiss made". Originál je pochopitelně ten s téčky. Takhle z obrázku nedokážu posoudit. Spíš mě ale zaujalo, že by měly být z roku 1978. Měl jsem pocit, že Mark II se dělaly max. do poloviny 70tých let... Ve druhé polovině 70tých už podle mě byly Mark IV. Maldo, díky za návod s tím cifrem, už jsem to někde slyšel, ale úplně mi to vypadlo....tak by to měl být originál viz. foto co jsem teď udělal. Co se týká toho roku, tak jsem zatím po roku výroby nepátral - mám jen fakturu, kde je datum prodeje 1978, ale to může být už druhý prodej, kdo ví..... Dle reference je St 154.0014, tedy od 1969 do ? Ukončení výroby nevím. Mám je dva dny, tak budu ještě trochu pátrat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Ještě jsem rychle pohledal rok výroby dle sériového čísla, a měl by to být rok 1973. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Já na nich nic špatného nevidím. Jen nejdou úplně posoudit ručky. Ale jejich pravost by měla být zřejmá z toho, jestli svítí obdobně, jako ciferník. Ani to datum prodeje pár let po výrobě nemusí být nic neobvyklého. Za mě parádní přírůstek a gratulace Krabička k nim byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Ručky trochu svítí, cifr už ne, tak budou asi trochu mladší. Krabka byla, ale nějaký aftermarket. Ta správná už je na cestě, aby bylo kam strčit tu fakturu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Tada, ty jsou Dobře, že ti to nedalo spát a pořídil jsi tyhle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Jen dodam, ze i servisni cifry a ruce byvaly tritiovy drive, luminova je cca 1998 dale. Kazdopadne ze je to tritium este je super, skvely ulovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června V 11. 6. 2024 v 8:59, ponorka9 napsal: Po delší době nový přírustek. Nejdřív jsem pořídil tu novou verzi v automatu s datumem, ale byl to strašnej puk, tak šly o dům dál. Bez toho racing dialu jsem al prostě nemohl spát, tak to dopadlo nakonec takto Gratuluji, parádní hodinky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Díky všem za gratulace. S vintážkama je to vždycky risk, o to větší radost je, když to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se