Kupa54 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Dnes jdou zase do krabičky. Úspěšně mě přepravily do nového roku. 1
tommasini Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Krásnej kousek. I ta krabička. Já dnes novej přírůstek. Origo tah jsem si uložil stranou. 1
kosti123 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Zatial takto - kym sa objavi nejaky pekny a cenovo vyhodny original Orfina PD Chrono 1 1
Borra Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna V 3. 1. 2025 v 18:07, Semishak napsal: K padesátým padesátileté... Co víc si přát Rozšířit Moc hezký, gratuluji ke krásným hodinkám 1
tommasini Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna V 3. 1. 2025 v 10:39, kosti123 napsal: Zatial takto - kym sa objavi nejaky pekny a cenovo vyhodny original Orfina PD Chrono 1 Rozšířit Ty jsem taky měl. Byly prima 1
Semishak Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna děkuji, jsou fajn. Dokonce i juniorům se líbili tak že si je mladej vzal dnes na rande V 3. 1. 2025 v 18:32, Borra napsal: Moc hezký, gratuluji ke krásným hodinkám Rozšířit
financ Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Upraveno 7. ledna uživatelem financ
M-72 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V 7. 1. 2025 v 17:27, atim napsal: Jo ty jsou! Rozšířit jasný!
tommasini Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 7. 1. 2025 v 14:22, financ napsal: Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Rozšířit Já myslím, že naprosto správně. plnotučný osumdesátky. Musím si zase pustit Predátora
radek123 Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna V 3. 1. 2025 v 18:07, Semishak napsal: K padesátým padesátileté... Co víc si přát Rozšířit ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech
radek123 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna leto daleko, na plachetnici sem nikdy nezavodil, ale hodinky mam :))) 2
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 10. 1. 2025 v 19:43, radek123 napsal: ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech Rozšířit Máme na to Onyx Budu mít asi jedny navíc....
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 7. 1. 2025 v 14:22, financ napsal: Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Rozšířit Ty jsou tak nadčasový
M-72 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 10. 1. 2025 v 19:43, radek123 napsal: ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech Rozšířit Majitel Onyxu Ruda má Speedsoniky jako koníčka
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 12. 1. 2025 v 18:01, M-72 napsal: Majitel Onyxu Ruda má Speedsoniky jako koníčka Rozšířit Jj, takže tohoto jeho koníčka rád využiji
Milog Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Chronobundus byl už docela na ústupu, ale vrátil se v plné síle zpět. Takže jak jinak než chrona a rychlocvak z práce dokud je aspoň nějaké přirozené světlo. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se