Kupa54 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Dnes jdou zase do krabičky. Úspěšně mě přepravily do nového roku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Krásnej kousek. I ta krabička. Já dnes novej přírůstek. Origo tah jsem si uložil stranou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Zatial takto - kym sa objavi nejaky pekny a cenovo vyhodny original Orfina PD Chrono 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna K padesátým padesátileté... Co víc si přát 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 24 minutami, Semishak napsal: K padesátým padesátileté... Co víc si přát Moc hezký, gratuluji ke krásným hodinkám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna V 3. 1. 2025 v 11:39, kosti123 napsal: Zatial takto - kym sa objavi nejaky pekny a cenovo vyhodny original Orfina PD Chrono 1 Ty jsem taky měl. Byly prima 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna děkuji, jsou fajn. Dokonce i juniorům se líbili tak že si je mladej vzal dnes na rande V 3. 1. 2025 v 19:32, Borra napsal: Moc hezký, gratuluji ke krásným hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Upraveno 7. ledna uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 125 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Jo ty jsou! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 30 minutami, atim napsal: Jo ty jsou! jasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 19 hodinami, financ napsal: Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Já myslím, že naprosto správně. plnotučný osumdesátky. Musím si zase pustit Predátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V 3. 1. 2025 v 19:07, Semishak napsal: K padesátým padesátileté... Co víc si přát ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna leto daleko, na plachetnici sem nikdy nezavodil, ale hodinky mam :))) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 10. 1. 2025 v 20:43, radek123 napsal: ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech Máme na to Onyx Budu mít asi jedny navíc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 7. 1. 2025 v 15:22, financ napsal: Květen 1982. Jsem tu správně? Zlatej Arny Ty jsou tak nadčasový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 10. 1. 2025 v 20:43, radek123 napsal: ty sou nadherny ... me se speedsonic hrozne libej jen mam hruzu jestli by je nekdo dal dokupy kdybych mel smulu a rozsypalo se to po tech letech Majitel Onyxu Ruda má Speedsoniky jako koníčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semishak Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 9 minutami, M-72 napsal: Majitel Onyxu Ruda má Speedsoniky jako koníčka Jj, takže tohoto jeho koníčka rád využiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Chronobundus byl už docela na ústupu, ale vrátil se v plné síle zpět. Takže jak jinak než chrona a rychlocvak z práce dokud je aspoň nějaké přirozené světlo. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Jediná léčba Chronobundusu je sem nechodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se