Jump to content

Recommended Posts

Posted
V 11. 12. 2024 v 19:06, M-72 napsal:

Taková velká předvánoční radost 😉

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Gratulace, moc povedený kousek!

Posted

Karle, zase podařený výběr! se mi tam (krom jiného) dost líbí, jak si ty dva, co se rozvádějí, rozdělili na půl barák :) :)

Posted
před 2 hodinami, warann napsal:

Ty jo, Steve McQueen a Jawa? To jsem doteď nějak netušil. Zkoušel jsem něco k tomu hledat, ale v podstatě našel zase jen tuhle fotku. Nemáte k tomu někdo něco blíž?

Měl údajně i nějaké ČeZety. Mám někde foto kde má na triku logo ČZ, zkusím pohledat. 

Posted

Já si je koupil už minulý rok...

letos znovu

protože se k tomu přidala skleróza a někde sem je nechal 🤣🤣🤣

Posted

Já zatím dobrý, na hodinky vidím, jenom v práci, když musím něco na stroji zkontrolovat, a je tam málo místa a nemůžu tu hlavu dát dal, tak před pár lety to šlo a dneska uz tam musím strčit telefon a doufat, že zaostří. Ale jak říkám, hodinky z normální pozorovací vzdálenosti vidím ještě perfektně. No 42 let. Hodinky o 7 let starší.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Dnes taky. Jinak tady ve Vintage sekci je moc pěkný vlákno o 806, od Maldy. Díky tomu jsem je vlstně tenkrát koupil🤣. A dodnes nelituju. 

Edited by tommasini
  • Like 1
  • Upvote 1