Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nemám je na ruce a ani je nevlastním. Ale když je ten pátek, podělím se s s váma s jedním objevem. Po několika letech jsem se potkal se známým, sedíme na zahradě u piva a klábosíme. Na jaře mu umřel otec, dlouholetý činovník fotbalové asociace, kdysi dávno dělal i předsedu FAČR, tak jedním z témat byl i starý pán.  Známý se najednou zvedl a se slovy, vidíš, ty se zajímáš o ty hodinky zmizel v baráku. To co přinesl mi zvedlo tep i náladu.

První Primky, druhý Primky, zlacený Corteberty a červená krabička s logem Omega. A uvnitř Omega 145.020 s černým ciferníkem. Co jiného by měl mít předseda fotbalu než Omega Soccer

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

M-72

145.013 145.026 145.036

VintageLover

fee073

Odesláno

V cernem jsou taky povedeny.

Sakra, to by bylo kombo s pribehem....

Jen jsem se zasnil.

v černým jsem je naživo ještě neviděl. Moc se mi líbí, tak doufám že jednou....

Už jsem měl možnost je vidět i rozdělaný, podle čísla strojku jsou z roku 1970, původní majitel si je koupil sám v Brně (žádný fotbalový úplatek) a budou potřebovat lázně

ty jsou super.

jo, povedly se. 

Odesláno

Moje pár hodin poslední chrona. :-)

Výborně Ivane, vítej v klubu. Se divím, že tak pěkné hodinky mohly jít jen tak kolem mě. Ten mechanismus lunety a nastavování data, to je paráda.  :)

Odesláno

Moje pár hodin poslední chrona. :-)

Výborně Ivane, vítej v klubu. Se divím, že tak pěkné hodinky mohly jít jen tak kolem mě. Ten mechanismus lunety a nastavování data, to je paráda.  :)

Díky za přivítání,

mám je chvíly a zatím jsem je nesundal z ruky :-)      jsou tady z fóra.

Odesláno

To je fakt.První na co na všech prodejních servrech čučim jsou Hujerky.Máš je moc hezký.I já snad brzy budu.Taky sme v lázních.

Odesláno

Tak to jsme na tom podobně :-) je to nemoc :-)

Jinak krásne autavky i GMT!

Nemoc to je! Nová akvizice. Sice manuál a made in France, ale dle mého krásný kus. b662c6c98d22f5da0619da707fdd9ff8.jpg

Odesláno

samý pěkný kousky se tu objevují. I těch manuálních Hujerek je čím dál míň a vyplatí se to schovat.

Do pátku daleko, tak to tu trošku rozproudíme. Vlastně tento týden do soboty, Karel seká doma dobrotu. Zkrátíme si čekání a dáme jednu tipovací. 

Občas se objeví něco, o čem jsem neměl ani tušení že to existuje. Hodinky se objevily díky úžasné mezinárodní spolupráci tady na chronomagu.  Ležely v inzerci na zahraniční obdobě našeho bazoše kde je našel jeden závislák, další blázen pro ně zajel a bylo to. Zjednodušeně.

Kdo to pozná? 

Odesláno

strojek bude lemania

samý pěkný kousky se tu objevují. I těch manuálních Hujerek je čím dál míň a vyplatí se to schovat.

Do pátku daleko, tak to tu trošku rozproudíme. Vlastně tento týden do soboty, Karel seká doma dobrotu. Zkrátíme si čekání a dáme jednu tipovací. 

Občas se objeví něco, o čem jsem neměl ani tušení že to existuje. Hodinky se objevily díky úžasné mezinárodní spolupráci tady na chronomagu.  Ležely v inzerci na zahraniční obdobě našeho bazoše kde je našel jeden závislák, další blázen pro ně zajel a bylo to. Zjednodušeně.

Kdo to pozná? 

Odesláno (upraveno)

kalibr bych tipnul na Lemania 5100

edit: a i jsem našel kus s tím oranžovým armovákem

4374878152_e37f16ee4e_o.jpg

Upraveno uživatelem pebe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...