financ Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Nechci být za Heuera, ale pane profesore, už je čas
VintageLover Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2018 A něco o pandách... https://www.youtube.com/watch?v=05XBeJA-25A
tmx Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Parada, diky, cekani se opet vyplatilo. TGIF
ponorka9 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Tak jsem to dal dvakrát, teď si dám pauzu a pak si to dám tak třikrát:) Jen škoda, že z toho Éčka tam je jen kousek....Díky Karle, nádhernej pátek:)
Anela Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 skvele a dnes i velmi povedena hudba, akorat se mi trefila do nalady
quint Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tento příběh si rád poslechnu, pokud se s námi o něj podělíš. Takže ty Breitlingy osobně ve Francii koupil a tátovi přivezl Henri Decaë (https://en.wikipedia.org/wiki/Henri_Decaë) , asi nejslavnější kameraman té doby. Táta s ním spolupracoval na filmu Operation: Daybreak, který se částečně natáčel v ČSSR. Pamatuji si, že když jsem jako kluk koukal na Profesionály, tak říkal jak poznal právě Martina Shawa při natáčení Operation: Daybreak. Breitlingy si vybral na reklamním letáku z té doby, zakroužkoval a Henri mu je přivezl. Ten leták se dochoval. Za nějaký čas, když z okýnka Volhy mával na nějakou slečnu, tak prasknul sklíčko. Hodiny pak tajně putovaly do Mnichova k Breitlingu na výměnu (výměna byla zdarma) . Sklo je tedy měněné někdy mezi lety 76-79. Jinak jsou netknuté, včetně krabičky, manuálu, letáku a účtu. Navitimer sice není úplně moje srdcovka, ale ta historie tohoto kusu z něho činí po osobní stránce neprodejný kus.
VintageLover Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak to je ovšem něco. Balzám na duši po všech těch dědictvích a jiných historkách, kde se všichni můžou potrhat smíchy.
Wanderer Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Dnes jsem si potřeboval trochu zlepšit náladu, tak jsem vytáhl tyto. Heuerů není nikdy dost. Ta modrá se mi začíná stále víc líbit. Ještě se naučit pracovat s logárem a budou myslím patřit k mým předmětům denní potřeby. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Wanderer
Harwey Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Skus pozriet logaro tuhttps://www.google.sk/search?dcr=0&source=hp&ei=TX2hWpLWLoH0kwWE2rqADg&q=logaritmic+watch&oq=logaritmic+watch&gs_l=mobile-gws-hp.3...807.7280..8527...0....1085.4115.0j12j4j7-1..........1..mobile-gws-wiz-hp.....2..0j35i39j0i131j0i203j0i22i30j0i22i10i30.j4Tjn84qPgc%3D
Wanderer Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Já návod mám, ale zatím se mi nechce studovat.
Harwey Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Jaj oki oki sorry:)no tak sa to nauc, a urobis nam potom jednoduche skolenie;)
Rodkopf Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Dnes jsem si potřeboval trochu zlepšit náladu, tak jsem vytáhl tyto. Heuerů není nikdy dost. Ta modrá se mi začíná stále víc líbit. Ještě se naučit pracovat s logárem a budou myslím patřit k mým předmětům denní potřeby. Parada!
VintageLover Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tak dneska si dáme pár old school fotek z Japonska. Dále jak se kdysi létalo s dětma, něco málo z Woodstocku, pár fotek z Vietnam War a další... 1985 Michelle...
malda Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Chjo:( Proč ta ruka stahující kalhotky není moje:( Alespoň malá záplata:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se