Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem to dal dvakrát, teď si dám pauzu a pak si to dám tak třikrát:) Jen škoda, že z toho Éčka tam je jen kousek....Díky Karle, nádhernej pátek:)

Odesláno

Tento příběh si rád poslechnu, pokud se s námi o něj podělíš. :)  

Takže ty Breitlingy osobně ve Francii koupil a tátovi přivezl Henri Decaë (https://en.wikipedia.org/wiki/Henri_Decaë) , asi nejslavnější kameraman té doby. Táta s ním spolupracoval na filmu Operation: Daybreak, který se částečně natáčel v ČSSR. Pamatuji si, že když jsem jako kluk koukal na Profesionály, tak říkal jak poznal právě Martina Shawa při natáčení Operation: Daybreak. Breitlingy si vybral na reklamním letáku z té doby, zakroužkoval a Henri mu je přivezl. Ten leták se dochoval. Za nějaký čas, když z okýnka Volhy mával na nějakou slečnu, tak prasknul sklíčko. Hodiny pak tajně putovaly do Mnichova k Breitlingu na výměnu (výměna byla zdarma) :) . Sklo je tedy měněné někdy mezi lety 76-79. Jinak jsou netknuté, včetně krabičky, manuálu, letáku a účtu. Navitimer sice není úplně moje srdcovka, ale ta historie tohoto kusu z něho činí po osobní stránce neprodejný kus. ;)

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si potřeboval trochu zlepšit náladu, tak jsem vytáhl tyto. Heuerů není nikdy dost.  :)  Ta modrá se mi začíná stále víc líbit. Ještě se naučit pracovat s logárem a budou myslím patřit k mým předmětům denní potřeby.  B)

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Dnes jsem si potřeboval trochu zlepšit náladu, tak jsem vytáhl tyto. Heuerů není nikdy dost.  :)  Ta modrá se mi začíná stále víc líbit. Ještě se naučit pracovat s logárem a budou myslím patřit k mým předmětům denní potřeby.  B)

Parada! 

Odesláno

Chjo:( Proč ta ruka stahující kalhotky není moje:( Alespoň malá záplata:

post-36202-0-39592700-1520584598_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...