Dzos Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Pátek třináctého - a nic se nestalo Dnešní den takto. Řemen od Zrna jim myslím sluší.
guzmic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Moc moc pěkný. Ještě chvilku mě těma Heuerkama budete dráždit tak si vymažu účet. :-) Ale né dělám si srandu, koupím si je.
Anela Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Moc moc pěkný. Ještě chvilku mě těma Heuerkama budete dráždit tak si vymažu účet. :-) Ale né dělám si srandu, koupím si je. a účet ti smaže manželka
guzmic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 a účet ti smaže manželka Už se na to delší dobu chystá, ještě že nezná heslo. Jedny Heuer si ale jednou koupím jakože já se jmenuju já.
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. Upraveno 13. března 2015 uživatelem VintageLover
financ Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. Ale to jen díky tomu, že na poště už zavřeli
blackhead Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. ty ses rozjel , pekny!
guzmic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. Velká gratulace, ty jsou super. Ať ještě někdo tvrdí, že zlaté hodinky nejsou pěkné.
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Dekuju. Konečně si budu moct po roce a pul smazat poptávku tady na fóru.
guzmic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Dekuju. Konečně si budu moct po roce a pul smazat poptávku tady na fóru. Prostě nemají chybu.
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Děkuju Marku. Ještě jedny chrona mě čekají příští týden a pak dám pokoj.
Wanderer Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 No tvl to je teda vlákno... Samozřejmě gratuluju a půjdu si radši něco nalejt.
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Díky Honzo. Jdu si taky nalejt, byl to náročný týden.
Dzos Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Super kousek Karle. Čím to je, že pravidelně sjíždím aukro a tyhle mi úplně unikly, vůbec jsem je nezaznamenal ! A jak to tak vidím, máš už jenom jedno volné místo v podpisu, protože potom bys už šel mimo monitor. Doufám, že příští týden zase nebude nový příspěvek v prodejním vlákně. To už bys začal konkurovat jiným borcům zde na fóru, třeba wizard-ovi. I když jsem tento týden nic nepořídil (vlastně jo, ale jenom drbky - strojek, korunky, cifry atd. ať si mám s čím hrát), tak si také naliju.
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Děkuju Ríšo.Asi možná něco přibude, co budu muset pustit, ale to bude teď naposled. Pak si dám volno a začnu shánět příslušenství ke Carrerám a Autaviím. Fotka není moje, ale hodinky jo. Už se na ně ale prej stojí fronta nebo co. Libor bude vědět.
honza71 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. Tohle, virtualne cestovatelsky po Italii a pak to skoro hambaty vlakno jsou krasny a "nebezpecny" zaroven.Velka gratulace !
guzmic Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Tohle je asi nejvíc nakažlivé vlákno
Tikal Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Gratulace, vypadají moc dobře, asi si nechám chirurgicky zmenšit levé zápěstí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se