Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc moc pěkný. Ještě chvilku mě těma Heuerkama budete dráždit tak si vymažu účet. :-) Ale né dělám si srandu, koupím si je.  :notworthy:

Odesláno

a účet ti smaže manželka :)

Už se na to delší dobu chystá, ještě že nezná heslo. Jedny Heuer  si ale jednou koupím jakože já se jmenuju já.

Odesláno

791e2f9a0f6513c4d9e8b1dd52dbf308.jpg

Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. :D

Velká gratulace, ty jsou super. Ať ještě někdo tvrdí, že zlaté hodinky nejsou pěkné.

Odesláno

Dekuju. Konečně si budu moct po roce a pul smazat poptávku tady na fóru. :)

Prostě nemají chybu.

Odesláno

Super kousek Karle. :clap: Čím to je, že pravidelně sjíždím aukro a tyhle mi úplně unikly, vůbec jsem je nezaznamenal ! :eek:

A jak to tak vidím, máš už jenom jedno volné místo v podpisu, protože potom bys už šel mimo monitor.  :thumbsup_anim:

Doufám, že příští týden zase nebude nový příspěvek v prodejním vlákně. To už bys začal konkurovat jiným borcům zde na fóru, třeba wizard-ovi. :lol2:

I když jsem tento týden nic nepořídil (vlastně jo, ale jenom drbky - strojek, korunky, cifry atd. ať si mám s čím hrát), tak si také naliju. :cheers:

Odesláno

Děkuju Ríšo.

Asi možná něco přibude, co budu muset pustit, ale to bude teď naposled. Pak si dám volno a začnu shánět příslušenství ke Carrerám a Autaviím. :)

Fotka není moje, ale hodinky jo. Už se na ně ale prej stojí fronta nebo co. Libor bude vědět. :D

post-21738-0-97650600-1426275007_thumb.jpg

Odesláno

Poslední přírůstek tento tyden, slibuji. :D

Tohle, virtualne cestovatelsky po Italii a pak to skoro hambaty vlakno jsou krasny a "nebezpecny" zaroven.

Velka gratulace !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...