straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Hlásím připravenTak tohle bude bolet...
kuncák7 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Asi si zaridim Ban :-)),protoze me zatim staci jen to,co vidim pres tu folii :-((((
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Asi si zaridim Ban :-)),protoze me zatim staci jen to,co vidim pres tu folii :-((((Jak se to dělá? Musím smrtelně urazit Sibiře?
kuncák7 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Jak se to dělá? Musím smrtelně urazit Sibiře?Zatim nevim :-)))),kamila ani sibire drazdit nechci.Je jasny,ze se nemuzu predstaveni dockat,ale bojim se o sve srdce :-)))
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Zatim nevim :-)))),kamila ani sibire drazdit nechci.Je jasny,ze se nemuzu predstaveni dockat,ale bojim se o sve srdce :-)))To já taky. Tlak mám prý už lepší, ale tomu prolapsu chlopně to určitě dobře neudělá. Jdu do sebe kopnout panáka předem- třeba lehká narkoza pomůže...
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Asi si zaridim Ban :-)),protoze me zatim staci jen to,co vidim pres tu folii :-(((( Jak se to dělá? Musím smrtelně urazit Sibiře? Já jsem hodný strejda - na jak dlouho by jste si ho přáli?
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Já jsem hodný strejda - na jak dlouho by jste si ho přáli? Já už ho nechci, já už jsem upravenej, jak zákon káže, já už jen čekám zase ty nasolený krvavý rány jako vždycky. Řeknu si jindy, jo? Tak fotky sem...
financ Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Další fotky až se vrátí bratříčci z léčení. Ještě nejsou doma všechny chrona
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Jako že jsem se ožral zbytečně???
guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Jako že jsem se ožral zbytečně???Jako že jsme se taky ožral zbytečně?
guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 asssspoň ň nnejsem ss sssááám jooo jssmééé aspoooň dvaaaja. (Konec hlášení v ruském jazyce)
tommasini Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Tak já jsem to pochopil tak, že financ podporuje náš zítřejší bullhead day, aproto všechny ostatní kousky uložil zatím do fólie ?
kuncák7 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Já jsem hodný strejda - na jak dlouho by jste si ho přáli? Honzo,tebe a dalsi beru jako mekosrdcate :-))).Ja se hrabu pod tou folii na fotce- obrazne a musim jen gratulovat. Jako abstinent jen nevim,co mam delat,asi pujdu do lednicky :-)))
guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Tak já jsem to pochopil tak, že financ podporuje náš zítřejší bullhead day, aproto všechny ostatní kousky uložil zatím do fólie ?No já bych spíš řekl, že po jednom Seiko kousku vytáhne vždy jedny Heuer a úplně klidně napíše: takto mají vypadat hodinky.... A bude po prdeli :-D
Dzos Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Další fotky až se vrátí bratříčci z léčení. Ještě nejsou doma všechny chronaNikdy doma nebudou všichni, protože se pořád rozrůstají, mrchy jedny . Pro ostatní: měl jsem tu čest vidět kufřík osobně naživo a to za těch několik týdnů do něj ještě myslím přibylo. To takhle sedíte v mekáči, hledíte jak puk do kufříku a uvažujete o tom, že sběratelství hodinek hodíte za hlavu , protože na toto se nikdy nezmůžete :)Nicméně po té návštěvě mi jeden kousek, co byl (jen na chvíli) v tom kufříku, říká pane .
tommasini Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Pamatujete film Oscar s Funesem. Jak tam vždycky říkal: v tomhle kufříčku je to, co založí Vaše štěstí. Tak tohle je asi ten kufřík ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se