Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeronimo, on 15 Bře 2015 - 19:35, said:snapback.png

To bude nějaký kalkulátor..

Guzmic, on 15 Bře 2015 - 19:54, said:snapback.png

Nějaké ukazatele času to budou. :-)

Ukazatel času s Calculatorem

Všichni máte pravdu :). Už to nebudu plevelit, dnes je ten býčí den. :D

Odesláno

Čoveče, to jsem nevěděl, že plaveš i v těchto vodách. Nějaká práce na nich je, ale jinak dobrý. Ty speedtimery v pravo jsem měl. Moc příjemné hodinky.

Odesláno

Čoveče, to jsem nevěděl, že plaveš i v těchto vodách. Nějaká práce na nich je, ale jinak dobrý. Ty speedtimery v pravo jsem měl. Moc příjemné hodinky.

Já neplavu, já se topím. Práce je na nich spousta a hodináře si s nimi musí člověk vybírat mnohem pečlivěji než u těch kýblů PRIMek. Komu je svěřit?

Odesláno

Seika dej Tondakovi

Já neplavu, já se topím. Práce je na nich spousta a hodináře si s nimi musí člověk vybírat mnohem pečlivěji než u těch kýblů PRIMek. Komu je svěřit?

Odesláno

člověk si odjede na víkend relaxovat, odpojen od internetu má pocit, že mu nic nechybí... a pak v pondělí takováhle rána! čtyři strany hodinek... trochu silná nálož

:devil:

to je nářez kávovar - to vypadá jako zakázková výroba?

Odesláno

člověk si odjede na víkend relaxovat, odpojen od internetu má pocit, že mu nic nechybí... a pak v pondělí takováhle rána! čtyři strany hodinek... trochu silná nálož

to je nářez kávovar - to vypadá jako zakázková výroba?

Ten si Jarek doma dělal sám. Horem nasypeš dvě lžičky kávy Standart zaliješ rychlovarnou konvicí a echt czech esspreso na světě.

Odesláno

Spona je z laseru doma, začnu ladit řemen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a jedno macro

Odesláno

Jenom jsem se tišel kochal, pak dal Karel do vlákna ty omegy v chronu - nějak se "strojovna" zadrhla a pak se rozběhla fakt zběsile ( tak nevím, co bylo lepší ). Jsou tady fakt pěkný kousky.

Odesláno

Doufám, že nehodláš prodávat ty libyjský chrona od Kaddafiho? Jsou netknuté a nikdo je tu nemá.

Zlacený Carrery už si můžeš taky nechat, už jsem si svoje sehnal, takže je z Tebe přestanu tahat, Davide. :D

Radši prodej ledvinu. :)

Odesláno

Doufám, že nehodláš prodávat ty libyjský chrona od Kaddafiho? Jsou netknuté a nikdo je tu nemá.

Zlacený Carrery už si můžeš taky nechat, už jsem si svoje sehnal, takže je z Tebe přestanu tahat, Davide. :D

Radši prodej ledvinu. :)

Heuery si chci nechat, Speedsoniky ještě nejsou a ty bych rád chvilku ponosil. Tak buď, anebo Moony

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...