Dzos Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Jeronimo, on 15 Bře 2015 - 19:35, said:To bude nějaký kalkulátor.. Guzmic, on 15 Bře 2015 - 19:54, said:Nějaké ukazatele času to budou. :-) Ukazatel času s Calculatorem Všichni máte pravdu . Už to nebudu plevelit, dnes je ten býčí den.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 To je zlý- tohle vlákno bych si měl zakázat. Už se mi fakt líbí úplně všechno..
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Musel jsem si vytáhnout aspoň malou náplast na ty bolístky. Bejčci to sice nejsou, ale ošklivé taky nejsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Čoveče, to jsem nevěděl, že plaveš i v těchto vodách. Nějaká práce na nich je, ale jinak dobrý. Ty speedtimery v pravo jsem měl. Moc příjemné hodinky.
libor2002 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Musel jsem si vytáhnout aspoň malou náplast na ty bolístky. Bejčci to sice nejsou, ale ošklivé taky nejsou. Rozeženeme ty bejky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Čoveče, to jsem nevěděl, že plaveš i v těchto vodách. Nějaká práce na nich je, ale jinak dobrý. Ty speedtimery v pravo jsem měl. Moc příjemné hodinky.Já neplavu, já se topím. Práce je na nich spousta a hodináře si s nimi musí člověk vybírat mnohem pečlivěji než u těch kýblů PRIMek. Komu je svěřit?
financ Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Seika dej TondakoviJá neplavu, já se topím. Práce je na nich spousta a hodináře si s nimi musí člověk vybírat mnohem pečlivěji než u těch kýblů PRIMek. Komu je svěřit?
Tikal Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jsem dostal od juniora prcáka, že jsem zapomněl na jeho bejčka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Vám to SeikoHujeření rozbiju pořádnejma Omegama... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 RE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 člověk si odjede na víkend relaxovat, odpojen od internetu má pocit, že mu nic nechybí... a pak v pondělí takováhle rána! čtyři strany hodinek... trochu silná nálož to je nářez kávovar - to vypadá jako zakázková výroba?
guzmic Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 člověk si odjede na víkend relaxovat, odpojen od internetu má pocit, že mu nic nechybí... a pak v pondělí takováhle rána! čtyři strany hodinek... trochu silná nálož to je nářez kávovar - to vypadá jako zakázková výroba?Ten si Jarek doma dělal sám. Horem nasypeš dvě lžičky kávy Standart zaliješ rychlovarnou konvicí a echt czech esspreso na světě.
Tikal Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Spona je z laseru doma, začnu ladit řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedno macro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jenom jsem se tišel kochal, pak dal Karel do vlákna ty omegy v chronu - nějak se "strojovna" zadrhla a pak se rozběhla fakt zběsile ( tak nevím, co bylo lepší ). Jsou tady fakt pěkný kousky.
VintageLover Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Krásná spona, pěkný počin.
financ Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 tak Vám všem děkuju. Vytáhl jsem z trezoru chronokrabici a přemýšlím co pustím, aby bylo na něco jinýho. Strašná nemoc
VintageLover Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Doufám, že nehodláš prodávat ty libyjský chrona od Kaddafiho? Jsou netknuté a nikdo je tu nemá.Zlacený Carrery už si můžeš taky nechat, už jsem si svoje sehnal, takže je z Tebe přestanu tahat, Davide. Radši prodej ledvinu.
financ Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Doufám, že nehodláš prodávat ty libyjský chrona od Kaddafiho? Jsou netknuté a nikdo je tu nemá.Zlacený Carrery už si můžeš taky nechat, už jsem si svoje sehnal, takže je z Tebe přestanu tahat, Davide. Radši prodej ledvinu. Heuery si chci nechat, Speedsoniky ještě nejsou a ty bych rád chvilku ponosil. Tak buď, anebo Moony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se