guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Pamatujete film Oscar s Funesem. Jak tam vždycky říkal: v tomhle kufříčku je to, co založí Vaše štěstí. Tak tohle je asi ten kufřík ?Jo jo tohle je přesně ten kufřík. Já jsem ho taky viděl a dokonce jsem si i mohl sáhnout. B-)
financ Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Spíš ubylo, když jsi ho viděl ty, byl plný :-((((Přidej foto tvoji kolekce a Seikari budou mit zítra co dělat :-))))Nikdy doma nebudou všichni, protože se pořád rozrůstají, mrchy jedny . Pro ostatní: měl jsem tu čest vidět kufřík osobně naživo a to za těch několik týdnů do něj ještě myslím přibylo. To takhle sedíte v mekáči, hledíte jak puk do kufříku a uvažujete o tom, že sběratelství hodinek hodíte za hlavu , protože na toto se nikdy nezmůžete :)Nicméně po té návštěvě mi jeden kousek, co byl (jen na chvíli) v tom kufříku, říká pane .
guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 natahuje nás schválně Čistá provokace.....
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Čistá provokace.....nno p přesně !!
Tikal Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Jsem rozpolcen Bulheady miluju, ale momentálně jim zahýbám s Autávkama , těžká volba
Fester Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Já Tě Tikálku toho dilema rád zbavím a vezmu na sebe to těžké břímě života s autaviemi...
tommasini Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Jeronimo: ty jsi to vzal z gruntu i s avatarem. No ty hodinky. Ty jsou snad úplně netknuté. Super začátek dne.Tikal: přeci tady tvoji modrásci nebudou chybět, to mě vůbec nenapadlo. Tak všem pěkné sváteční ráno. Upraveno 15. března 2015 uživatelem tommasini
villain83 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Vy mi davate s tema Bullheadama..asi je nutne potrebuju.Sakra.
Jeronimo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 By mě zajímalo kde jsou ty ostatní hovězí hlavy. Za chvíli si tady z nás začnou dělat steaky k snídani.
tommasini Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Taky jsem zvědav kolik hlav to stádo bude mít. Ještě pro jistotu hodím jednu starou více-fotku, abych nalákal Tikala Upraveno 15. března 2015 uživatelem tommasini
Dzos Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Spíš ubylo, když jsi ho viděl ty, byl plný :-((((Přidej foto tvoji kolekce a Seikari budou mit zítra co dělat :-))))Poslušně hlásím, že jsem připraven! Mám nachystaný svůj chrono kufříček :)
guzmic Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Pár fotopokusů pro Bullheadday ale nic moc se to asi nepovedlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se