JaRooN Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Kluci, když tady tak bejčíte, víte že v Japonsku se používájí rozdílné názvy pro hnědou a černou verzi?Hnědé se SPORT 5 Speedtimer dialem se říká "Cha Uma" (v doslovném překladu Hnědý kůň)Černé s Chronograph Automatic dialem se říká "Kuro Uma" (v doslovném překladu Černý kůň)
Tikal Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2015 uživatelem Tikal
Dzos Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Si děláš p...l? Vždyť jsou ti určitě malý .No nic, konec závisti. Gratulace !! Nečekal jsem, že je David tak rychle pustí.
malda Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Si děláš p...l? Vždyť jsou ti určitě malý . No nic, konec závisti. Gratulace !! Nečekal jsem, že je David tak rychle pustí.A divíš se? Dyť na nich ani nepoznáš, co je za den v týdnu... Jinak paráda:)
Tikal Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Už se to učím, udělal jsem si tabulku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A malý mi nejsou Davide díky Upraveno 19. března 2015 uživatelem Tikal
Dzos Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Dneska mám na ruce zlatou cihlu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 20150319_080430-1.jpg 20150319_082654.jpg Twlé!!!Ty Zodiaky mně berou. Až tě omrzí, tak je prosím nedávej do prodejního vlákna, ale rovnou mi pošli SZ. Vem je prosím večer do GATE.
malda Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Dneska mám na ruce zlatou cihlu sea1.jpgRicharde běž do háje!! To moderators: Stačí tohle tak na desetidenní ban, nebo aspoň menší baník na toto téma? Vždyť na to, co sem někteří dávají, se nedá koukat bez toho, aniž by člověk nedostal depresi a chuť na chlast k tomu!
libor2002 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 20150319_080430-1.jpg 20150319_082654.jpg Dneska mám na ruce zlatou cihlu sea1.jpg To nám ten den ( ?????? ) krásně začíná... arabstina a zlata cihla, to jde docela dohromady. Pekne to mate panove.
guzmic Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Chlapi dnes je to tady vážně na Chocholouška, velká poklona. Jeden pěkný kousek vedle druhého Zodiac jsou krásné a parádně sedí na ruce. :-)
VintageLover Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 BTW, tu myšlenku o sraze budu řešit v průběhu dubna, až se to tak nějak všechno uklidní, oteplí se a tak..., co Vy na to?
guzmic Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Jak takový sraz chodí? Jen na pár hodin nebo přes noc? Ať vím na co se připravit :-)
JaRooN Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Já jsme pro. Bylo mi líto, když to minulý rok nedopadlo. Sice teď toho moc nemám, ale o to víc budu koukat Guzmic: sraz je většinou záležitost večera, ale když chceš natáhnout dýl a bude s kým a budeš se chtít i posilnit alko nápoji, je dobré si zajednat ubytko...
VintageLover Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) To asi záleží kolik toho vypiješ .Ne, dělám si srandu, záleží podle mě i na tom, kde to bude. Z Prahy do Zlína by se Ti asi večer jet nalamany moc nechtělo. Uvidíme. Otevřu vlákno, navrhneme termíny a místa a pak se uvidí. Začalo se to tady docela rozjíždět, tak si myslím, že to tentokrát vyjde. EDIT: Vstupenkou ale budou chronografy z téhle doby. Upraveno 19. března 2015 uživatelem VintageLover
guzmic Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Já jsme pro. Bylo mi líto, když to minulý rok nedopadlo. Sice teď toho moc nemám, ale o to víc budu koukat Guzmic: sraz je většinou záležitost večera, ale když chceš natáhnout dýl a bude s kým a budeš se chtít i posilnit alko nápoji, je dobré si zajednat ubytko...No jak by jsme se domluvili aspoň dva tři do auta tak bych do toho šel, jak by se teda vybralo nějaké rozumné místo a datum. :-)
JaRooN Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 EDIT: Vstupenkou ale budou chronografy z téhle doby. To snad bude považovat každý za samozřejmé, když to bude sraz v tomto duchu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se