financ Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Koncepcne 40 let starý strojek v nových hodinkách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Já to říkal, že sobota bude lepší.
straspol Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Koncepcne 40 let starý strojek v nových hodinkáchNojo... některý hodinářský firmy si to holt dovolit můžou...
straspol Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 rychlocvak ... Cifix... ty mi taky schází...
Akam Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Dnes na gastrofestivalu, bříško plné, na ruce Moony, takže spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Hmmm, den tu nejsem a tady se zase dějí věci... Gratulace Karle, parádní hodinky a stav není potřeba komentovat! Hukot toho strojku bych chtěl někdy slyšet...
financ Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Dnes na gastrofestivalu, bříško plné, na ruce Moony, takže spokojenostHotel Horal?
VintageLover Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Hmmm, den tu nejsem a tady se zase dějí věci... Gratulace Karle, parádní hodinky a stav není potřeba komentovat! Hukot toho strojku bych chtěl někdy slyšet...Na sraze, Martine.
tommasini Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Tady to zase jede. Karle velká gratulace k Movadům. Já jsem před nějakou dobou nemohl spát ze stříbrných s modrým cifrem, ale zatím jsem se neodhodlal. Dneska jsem po dlouhé době užíval stará dobrá rohatá Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Díky moc, jsem až teď objevil, že na tom vysokým plastovým skle je uprostřed logo stejně jako na Moonech, to je pecka.Ještě by mi bodla nějaká tabulka, kde zjistím rok výroby, ale to jsem nikde na netu nenašel. Kdyby někdo věděl, tak by mi udělal radost. Upraveno 3. října 2015 uživatelem VintageLover
Wanderer Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Dnes opět zvítězil Niki Lauda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Mě se ty starý Seika stejně líbej nejvíc..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Moje řeč. Máš je moc pěkný. Zvláště ty Bullheady jsou jak nový. Nechal jsem se inspirovat a od zítřka provětrám Yachty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Jedny hujerky na "lítačku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Zatím každý den na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Láska na první pohled a ještě k tomu pěkná koláž. Užívej jich, je to paráda.
MaraThon Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 EASY - RIDER tyhle jsou vážně vtipné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Takže se podařilo? Paráda Maro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se