Akam Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Je potřeba přerušit tu Hujer vlnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Baví mě hláška: "Něco je na cestě :)" ...
VintageLover Odesláno 24. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Libore, snad to klapne, ale nebude to žádné terno.
Dzos Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Tak když jsi kvůli tomu pustil Tudorky Karle, tak čekám, že to nějaké terno bude ?
financ Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 (upraveno) Určitě nějaký Ještě Lepší ©kousek Upraveno 24. října 2015 uživatelem financ
Dzos Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Myslíš nějaké Ještě Lepší Cibule ??? Kupříkladu třeba memovox !? Nebo dokonce chrona ???
financ Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Myslíš nějaké Ještě Lepší Cibule ??? Kupříkladu třeba memovox !? Nebo dokonce chrona ???bud, anebo nám zatopí briketama.
VintageLover Odesláno 25. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Mají to byt oblekovky chlapi Nic vic neřeknu.
libor2002 Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Kdo si pocka, ten se docka... a pak budeme valit oci Takze na vyplneni volne chvile pri cekani prihodim aspon jednu fotku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2015 A je to tady, oblekovky jsou doma. Jsem rád, že svůj pětitisící příspěvek můžu vložit sem. Jaeger-LeCoultre Shark, ref. E2643 ze sedmdesátých let. Stav je na stáří hodinek mimořádný vše je původní, lepší jak ty na eBayi, prostě trezorovky, které dokonce trochu svítí. Snad mi rozumíte, proč musely ty Tudory pryč. Doufám, že jsem Vás nezklamal, ale myslím, že tady na fóru ještě nejsou. A navíc, bylo tady přeHujerováno. P.S. Myslím, že to i všechny mé Heuery strčí do kapsy, a teď nevím, jestli je mi to líto, nebo ne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pege1012 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 (upraveno) Tak tohle je vážně mazec Karle,ale proč mne to neprekvapuje. A doufám že tyhle se nikdy neobjeví v prodeji. Upraveno 27. října 2015 uživatelem Pege1012
libor2002 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Prej "nebude to žádné terno"... pravda, tohle je totiž nádhera
malymarek Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 A je to tady, oblekovky jsou doma. Jsem rád, že svůj pětitisící příspěvek můžu vložit sem. Jaeger-LeCoultre Shark, ref. E2643 ze sedmdesátých let. Stav je na stáří hodinek mimořádný vše je původní, lepší jak ty na eBayi, prostě trezorovky, které dokonce trochu svítí. Snad mi rozumíte, proč musely ty Tudory pryč. Doufám, že jsem Vás nezklamal, ale myslím, že tady na fóru ještě nejsou. A navíc, bylo tady přeHujerováno. P.S. Myslím, že to i všechny mé Heuery strčí do kapsy, a teď nevím, jestli je mi to líto, nebo ne... Konečně jsou ty Tudory pryčpřidám se ke gratulantům, tohle je náramně povedený kusKarle paráda
VintageLover Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Diky moc chlapi. Tyhle dvě holky to teď budou mit težké.
michalval Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Co na to říc? Je to paráda, gratuluju. Slintacího smajlíka nemůžu najít
michalval Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 A je to tady, oblekovky jsou doma. Budou na Olomouckém srazu k vidění a ošmatlání?
VintageLover Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Vezmu je tam, musím se ale domluvit na servise. No nějak to vymyslím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se