Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Souhlasím s Bohusem, nečekal jsem, kam se moje ze srandy myšlená poznámka vyvine.

Já o safíru taky před koupí nevěděl. Jenom jsem byl poté překvapený, že sklo je naprosto čisté a hodinky samy o sobě mají dost známek nošení, tak jsem si to až následně vygůglig.

U vintážek si člověk nemůže být téměř nikdy na 100% jistý. Když prodávám nějaký kousek, tak i když se snažím být vůči kupujícím upřímný, někdy se nedá zjistit, jestli je vše tak, jak má být (původní).

Co se týče konkrétně těchto breitlingů, tak je obecně známo, že strojek od Miyoty je často poruchový. Někdy odejde analogová část, jindy LCD. A náhradní strojky nejsou, pouze lze využít strojek z hodinek jiných výrobců. Není to lehký, ale sehnat se dá. Já jsem si pro strýčka příhodu náhradní strojek sehnal.

Hodinky byly původní, strojek originál Breitling, před odesláním je otevíral Valis a mám je nafocený. Měly lehce poškrábaný sklo, to bylo minerální a to Jagman věděl. 

Souhlasím že u vintážek nejde mít nikdy na 100% jistotu a na vše se spolehnout. Ale to je řešitelný vzájemnou komunikací. Je to skoro rok po prodeji, s Jagmanem jsem od tý doby mockrát komunikoval, prodal jsem mu guma na béčka, neúspěšně ze mě tahal nějaký Heuery a vůbec se nezmínil. Až dneska tady. Pro mě je to silná podpásovka 

Podle postu z 3.12. má Jagman strojků dost a výměna je otázkou pár minut.

Gratulace! Já na ty svoje ještě čekám ...... ale tah už je přeleštěn a je dokonalej! tak uvidíme co hodinky každopádně už mám v zásobě pár strojků :D

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Tyjo ja bych chtel mit cas na to hledat prispevek starej skoro 2 mesice to tvoje urazene ego je asi hodne silne :-*

Ja furt nevim co predvadis ja si na nic nestezoval a nic po tobe nechci to ze sem blbe koupil je moje blbost to ze od tebe uz nekoupim ani drevenou hul je snat taky moje volba ktera te nemusi trapit? Tak o co de?

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Bud To Jangman stále nedošlo, nebo dělá hloupého a kope do ostatních.

Jde jen o To, že  bezdůvodně kazíš jiným pověst. Naštěstí u rozumných čtenářů budeš za hlupáka pouze  Ty (Jangman).

Rok po pořízení hodinek bych se hanbou propadl napsat i jediné negativní slovo vůči prodejci.

Odesláno

Tyjo ja bych chtel mit cas na to hledat prispevek starej skoro 2 mesice to tvoje urazene ego je asi hodne silne :-*

Ja furt nevim co predvadis ja si na nic nestezoval a nic po tobe nechci to ze sem blbe koupil je moje blbost to ze od tebe uz nekoupim ani drevenou hul je snat taky moje volba ktera te nemusi trapit? Tak o co de?

nejde o nic jinýho nez ze tu delas herečku a lžeš

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Ok tak sem kkt a sam ze sebou moc spokojenej :) hold nemam cas se venovat vsemu Becka po koupi ten rok lezela nosil jsem je tyden a pak cekal na Hodinare to je cele

A je mi fakt u ...... Co si pulka fora mysli a psat si nastesti mohu co chci treba nakonec dostanu ban a bude klid

A k te finacove krasne pomluve hodinky jsem na foru nikdy draz nez jsem koupil neprodal! Guzmic dostal cenu o 2 tis vejs protoze v te dobe byl tah na prelesteni s tim ze pokud to bude stat mene rozdil vratim to ze to nakonec stalo vice je fuk :)

Timto koncim opravdu na toto nemam cas :)

Upraveno uživatelem Jagman
Návštěvník Jagman
Odesláno

Neni zla ta Lancia ale co me vzdy odradi kdyz uz si nekdo da praci a prej udela motor necha vsude spoustu orezlejch dilu starejch hadicek apod apod pripada mi to pak jak prace na rychlo to je lepsi vzit nedelanou klidne nepojizdniu a udelat vse sam a nebo nejlepe koupit komplet udelanou na jezdeni a nebo komplet puvodni a nejezdit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...