Dzos Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 A já tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
padza1 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Já dnes také do oranžova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Já dnes do modra.. A ačkoliv nejsem příznivcem těch "volantových" fotek, tak dnes musím, když takhle ladím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Dnes jsem mel opet jednani s "mladym kombajnistou" :-)Fakt sympatak, ten chlap. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 12. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 To teda, já jednou potkal viceroye v metru, ale byl jsem příliš ostýchavý se zeptat...
Wanderer Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 BWC na novém rally... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Parádní BWCka ;-) já stále béčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Návrat od Tondy ten safír s AR jim dodal uplně jinej rozměr jeste nasadím tah po dokonale renovaci u jineho mistra a budu spokojenej ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Pěkné to máte kluci. Posílám pozdravy na víkend. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Ta slečna si asi ráno zapomněla sukni. Doufám, že jsi na ní zapískal a naznačil jsi jí to. ;-)
Dzos Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Bych si tipnul, že si ani nestihla vzít kalhotky či co se to dnes na jízdu v Porsche nosí .
Návštěvník Jagman Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Ja se nechci chvastat ale ty moje sou fakt nejhezci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Za chvilku se tu budeme dohadovat, kdo má většího pindíka. :-D A to teprve bude sranda. ;-)
straspol Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 nejhezčí jsou moje bývalky :-)To manželce neříkej.
Návštěvník Jagman Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Já mám jen radost zítra mě to přejde ale ten tah se Jardovi fakt povedl vypadá snad lépe než novej na to v jakém byl stavu tak nechápu to kouzlo ještě sehnat dobovu krabku a budu spokojenej A Financ tvejch bejvalek tu běhá
financ Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 To manželce neříkej. Manželka to ví Já mám jen radost zítra mě to přejde ale ten tah se Jardovi fakt povedl vypadá snad lépe než novej na to v jakém byl stavu tak nechápu to kouzlo ještě sehnat dobovu krabku a budu spokojenej A Financ tvejch bejvalek tu běhá běhá jich tu dost, začínám si dělat galerii a vypadá to desive :-)
Dzos Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Ja se nechci chvastat ale ty moje sou fakt nejhezci Polemizovat nebudu, neboť každý má za nejhezčí ty svoje, že . Ten antireflex jsi nechal dělat na původním skle ?
Návštěvník Jagman Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Je tam dán safír plus AR origo plexi/plast nevím bylo na šrot Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Jagman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se