Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já předpokládám, že originální sklo je safír. Alespoň já ho mám zcela bez škrábanců a nevěřím, že by minerál tak dlouho vydržel bez poskvrnky.

Na webu jsem našel tuto specifikaci:

Specifications
Model: Pluton (Navitimer 3100)
Production Years: 1986-1993
Case Materials Available: Steel
Movement: Breitling 51
Battery/Battery Life: 392/2 Years
Water Resistance: 200m
Bezel: Bidirectional
Crown: Screwdown
Crystal: Sapphire
Diameter: 41.5mm
Lug Width: 20mm
Watchwinder Direction: Quartz
Reference Numbers: a51037, 80191, 80192

Odesláno

Myslím, že Džos má pravdu. Na mých není na skle taky ani škrábanec a minerál by nejspíš cca 30 let těžko vydržel. Pár fotek jako důkaz, ale nejspíš líp maluju než fotím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak to doporučuju žádat slevu :lol2:

Takze Zadam slevu Financ! Byl jsem neinformovan!

Odesláno

Takze Zadam slevu Financ! Byl jsem neinformovan!

Si je vezmu zpátky, za nakupku. A rád.

Na guzmicovych safír je, na prvních byl minerál. Bůhví jak to tam tehdy dávali origo.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Jo za nakup :D po komplet renovaci a servisu :D hold nebudu tak blbej abych kupoval od tebe tech neorigo veci tam bylo vic :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

Hale v klidu moje chyba jak neznalec kupuje vintage uz je to OK hodinky jsou v cajku ;) my dva si nemam co rict ju? :)

Odesláno

Hale v klidu moje chyba jak neznalec kupuje vintage uz je to OK hodinky jsou v cajku ;) my dva si nemam co rict ju? :)

sorry, ale tohle jsi přehnal. Hodinky jsem ti prodat nechtěl, vytahnul jsi je ze me. Cenu jsi dostal vic než slušnou (sám jsi je pak nabízel o dost draz), a po skoro roce se tady dozvím ze nebyly OK a má to byt v pohodě?

Návštěvník Jagman
Odesláno

To uz je stejne jedno strojek prave umrel a tim i moje ucast tu ve vlakne :)

Odesláno

Souhlasím s Bohusem, nečekal jsem, kam se moje ze srandy myšlená poznámka vyvine.

Já o safíru taky před koupí nevěděl. Jenom jsem byl poté překvapený, že sklo je naprosto čisté a hodinky samy o sobě mají dost známek nošení, tak jsem si to až následně vygůglig.

U vintážek si člověk nemůže být téměř nikdy na 100% jistý. Když prodávám nějaký kousek, tak i když se snažím být vůči kupujícím upřímný, někdy se nedá zjistit, jestli je vše tak, jak má být (původní).

Co se týče konkrétně těchto breitlingů, tak je obecně známo, že strojek od Miyoty je často poruchový. Někdy odejde analogová část, jindy LCD. A náhradní strojky nejsou, pouze lze využít strojek z hodinek jiných výrobců. Není to lehký, ale sehnat se dá. Já jsem si pro strýčka příhodu náhradní strojek sehnal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...