Dzos Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Já předpokládám, že originální sklo je safír. Alespoň já ho mám zcela bez škrábanců a nevěřím, že by minerál tak dlouho vydržel bez poskvrnky. Na webu jsem našel tuto specifikaci: SpecificationsModel: Pluton (Navitimer 3100)Production Years: 1986-1993Gender: MensCase Materials Available: SteelMovement: Breitling 51Battery/Battery Life: 392/2 YearsWater Resistance: 200mBezel: BidirectionalCrown: ScrewdownCrystal: SapphireDiameter: 41.5mmLug Width: 20mmWatchwinder Direction: QuartzReference Numbers: a51037, 80191, 80192
guzmic Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Myslím, že Džos má pravdu. Na mých není na skle taky ani škrábanec a minerál by nejspíš cca 30 let těžko vydržel. Pár fotek jako důkaz, ale nejspíš líp maluju než fotím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Na tech mych prvních safír podle me nebyl.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tak mi Financ prodal zmetek protoze safir tam nebyl
malda Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Moc se tady kecá a málo fotí. Takže dnes jen tak pro radost k televizi tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tak to doporučuju žádat slevu Takze Zadam slevu Financ! Byl jsem neinformovan!
financ Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Takze Zadam slevu Financ! Byl jsem neinformovan!Si je vezmu zpátky, za nakupku. A rád. Na guzmicovych safír je, na prvních byl minerál. Bůhví jak to tam tehdy dávali origo.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Jo za nakup po komplet renovaci a servisu hold nebudu tak blbej abych kupoval od tebe tech neorigo veci tam bylo vic
financ Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Trochu prehanis, trochu víc. O minerálu jsi věděl. Jestli tam bylo něco nepůvodního, da se to resit jinak, než to psát neurcite na fórum skoro rok po koupi.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Hale v klidu moje chyba jak neznalec kupuje vintage uz je to OK hodinky jsou v cajku my dva si nemam co rict ju?
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tak sem si to zakriknul chce nekdo nahradni dily? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Hale v klidu moje chyba jak neznalec kupuje vintage uz je to OK hodinky jsou v cajku my dva si nemam co rict ju? sorry, ale tohle jsi přehnal. Hodinky jsem ti prodat nechtěl, vytahnul jsi je ze me. Cenu jsi dostal vic než slušnou (sám jsi je pak nabízel o dost draz), a po skoro roce se tady dozvím ze nebyly OK a má to byt v pohodě?
bohus76 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 To Jagman,také se to dá řešit v SZ,myslím,že prát prádlo na veřejnosti není úplně košer.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 To uz je stejne jedno strojek prave umrel a tim i moje ucast tu ve vlakne
Dzos Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Souhlasím s Bohusem, nečekal jsem, kam se moje ze srandy myšlená poznámka vyvine. Já o safíru taky před koupí nevěděl. Jenom jsem byl poté překvapený, že sklo je naprosto čisté a hodinky samy o sobě mají dost známek nošení, tak jsem si to až následně vygůglig. U vintážek si člověk nemůže být téměř nikdy na 100% jistý. Když prodávám nějaký kousek, tak i když se snažím být vůči kupujícím upřímný, někdy se nedá zjistit, jestli je vše tak, jak má být (původní).Co se týče konkrétně těchto breitlingů, tak je obecně známo, že strojek od Miyoty je často poruchový. Někdy odejde analogová část, jindy LCD. A náhradní strojky nejsou, pouze lze využít strojek z hodinek jiných výrobců. Není to lehký, ale sehnat se dá. Já jsem si pro strýčka příhodu náhradní strojek sehnal.
M-72 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Už jsem na ně skoro zapomněl, tak jsem je vzal dnes vyvenčit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Ty jsem tady snad ještě neviděl. Pěkné!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se