libor2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Když jsi to nakousl, jakým způsobem se dá poznat/odvodit, že si prodejce přihazuje z jiných účtů? To by mě opravdu zajímalo.Jak jsem psal, na muj vkus v tom vidim neco "divneho". Pocit. Jak jinak si vysvetlit cenu a stav hodinek?Jasne, ze to poznat/odvodit ja sanci nemam. Ale proc ne jak pise Malda... deje se to? Jo.Nebo nemusim mit vice uctu, staci mi kamaradi: "Cau, prihod mi na aukci. Ti reknu az se nekdo chytne... prihodis." Treba jednou jsem na aukru prihodil na blbej svetr. Prodejce prodaval dalsi stovku svetru, ale u zadnyho ani jeden prihoz. Hups a ani jsem se nenadal, a o ten "muj" svetr mel zajem dalsi kupujici... Tak uvidime, treba jsem vedle jak ta jedle a vse je ok, nebo za nejaky ten patek se s hujerama na aukru zase setkame. Jestli to prvni, tak jsem vydesenej z vyvoje cen, jak u tehle nebo u nedavno resenych Heuer Verona... Jinak kdyz uz snezi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Zpátky ze servisu.6138-8020 Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem VintageLover
financ Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 píše se rok 1980 a reprezentace Bahrajnu se vypravila na Olympijské hry do Moskvy náležitě vybavena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Tak to je paráda! Ještě ukaž to, co máš v profilové fotce:)
MaraThon Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Tak to je paráda! Ještě ukaž to, co máš v profilové fotce:)Přesně tak :-)
malda Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Já tipuju Jo Siffert (bílý číselník s černými subciferníky, modrá vteřinovka, tahymetrická luneta). Spíš to ale vypadá na Valjoux 72 nebo Valjoux 7734 (jestli se někdy do tohoto typu hodinek dával) - levý sčítač se tváří spíš jak klasická vteřinovka...
financ Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) Já tipuju Jo Siffert (bílý číselník s černými subciferníky, modrá vteřinovka, tahymetrická luneta). Spíš to ale vypadá na Valjoux 72 nebo Valjoux 7734 (jestli se někdy do tohoto typu hodinek dával) - levý sčítač se tváří spíš jak klasická vteřinovka...umí :-)třetí subdial je na fotce taky trošku videt Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem financ
Tikal Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 nebudu sem chodit, nebudu sem chodit, nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,nebudu sem chodit, nebudu sem chodit,
financ Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 A jestli někomu zůstalo po vánocích něco v prasátku, jedny Siffretky s cal. 12 jsou právě na prodej na TZ-UK. 5495 liber Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 ´tak to mi chybí už jen pár liber a už sem zase čumím, to je peklo..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Jsem čekal, že se roztrhne pytel s chlubením se darů od Ježíška a ono nic. Že by nikdo nebylo moc hodný ? Finance do toho nepočítám, ten má Vánoce celý rok. Upřímně, ty hujery ropných magnátů jsou hodně zajímavé, ale to od Tebe už vůbec nepřekvapí. Raději kápni božskou, jak to je s Tvým avatarem ! Já se mezitím připojím s trošičkou do mlýna. Získal jsem je už před měsícem, ale nechtělo se mi platit clo. A tak díky laskavosti místního člena (díky, díky!), který je osobně dovezl do ČR, jsem si je tento týden vyzvedl. Asi se nebudou každému líbit, přece jen ten tvar odpovídá době vzniku a nedá se asi nazvat nadčasovým. Jenomže mě se právě ty divné věci ze 70.let líbí, jako třeba marky III.Z čeho jsem nadšen, tak to je tah hecho en mexico. Jednak krásně chrastí a přesto není vytahaný, navíc má parádní zúžení z 24 mm až na 16 mm u spony. To dnes už nikdo nedělá.Referenci a kalibr nemá smysl uvádět, každý to buď zná, nebo si přinejhorším vygůglí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 24/16 je teda mazec, gratulace
malda Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Už jsem ti chtěl napsat, Richarde, kde to vázne:) Vypadají jako nové. Super kauf!
libor2002 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 píše se rok 1980 a reprezentace Bahrajnu se vypravila na Olympijské hry do Moskvy náležitě vybavena Cece, mam pocit, ze Bahrajn nakonec patril mezi 67 statu co Moskvu bojkotovalo a neprijelo na hry. Duvodem byl rok 1979 kdy Rusaci vlitli do Afganistanu a Amici rozpoutali vlnu bojkotu her v Moskve.Mnooo, takze za me uzasna raritka s pribehem. A asi diky bojkotu her jsou Hujdy v super stavu! Docela by me zajimalo, kolik je na svete kusu? Bahrajnska vyprava snad nikdy nebyla mnohopocetna.Velka gratulace
Dzos Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Pánové díky, trochu zmírním optimismus. Foťák to vyžehlil, jinak mají známky častého nošení, avšak nic co by nešlo rozleštit (třeba Jeronimo by to dal levou zadní ). Sklíčko je divně seřízlé, takže číslice se opticky lámou - je to vidět na první fotce. Ale vypadá, že je to origo omegácký, možná úprava z jiného ref. Strojek má v uložení mírnou vůli. Prostě jetý hodinky se strojkem s plastovýma dílama, nic co by nechronomagora zaujalo.
Tikal Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Když to miluješ, tak není co řešit.... Posláno Ťapinou
atim Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 tak jsme založili kvarteto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se