Návštěvník eloga Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Pánové, děkuji Vám, toto byl pro mě (zatím) vrchol chronomagorského snažení. A teď ještě fotka na ruce. Datum nesedí, to jsem zapomněl nastavit, ale na ruce jsou (teda byly, už jsem je zase obřadně uschoval do domečku, nerad bych je v práci první den štrejchnul). Pátral jsem po tom, co je to ta nesouvislá žlutá, která prosvítá kolem rámečku skla, ale zatím jsem nenašel 100% zdůvodnění. Předpokládám, že to je časem zažloutlý olej nebo co to je uniklé z těsnění skla. Fakt zatím nevím, ale odstraňovat to nehodlám. ommo20.jpgParáda, gratuluji.+1**
VintageLover Odesláno 18. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Pátek je tady https://www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2016 uživatelem VintageLover
michalval Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Ty (ne)opálený plavky a hromada Zenithů - to je rajc
financ Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Pátek je tady Jsem veděl že to tu zas napálíš. Dopředu jsem si nachystal prášky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Já ne- co bych dělal s tolika starejma hodinkama, vždyť mu očividně jdou každý, jak se jim zachce
malda Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Ještě že mám doma medicínu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Mně naštěstí chrona absolutně nechávají chladným, ale stejně jsem si radši jedno antidepresivum pořídil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Jak tě můžou chrona nechávat chladným...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 pilulky jsou zabalený a zpátky v bance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Ty jo, na to bych asi neměl srdce své mazlíky vozit někam do banky a vidět je jednou za čas. Ale chápu, obavy jsou obavy...
M3maniac Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 No jen dej pozor at jednou to srdce nemáš v gatích , lidi jsou sfině ....osobně mám doma max dva kousky, jen když jsem marod tak to se s nima mazlím víc bohužel všude jsou sledovači a to dokonce i tady.....jestli mi rozumíš.
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 pilulky jsou zabalený a zpátky v bance DSCN0150.JPGTo jsou rozkošná pouzdérka. Kampak na ně chodíš ?
malda Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Prý když koupíš pět autávií, tak ty pouzdra dostaneš jako dárek zdarma. M3maniac: právě že rozumím, ale nechci tomu věřit:(
financ Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Jen jednou jsem měl všechny svoje hodinky doma a vytahoval jsem i kávovar ze zásuvky když jsem šel se psem. Doma to nechci. To jsou rozkošná pouzdérka. Kampak na ně chodíš ?Tyhle jsem zobnul u Sibiře, koupil jich 100ks někde na ebay a pár desítek mi jich pustil.
guzmic Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 David mi jednou fakt přivede infarkt. Jsem dnes 16 hod v práci, tak na ruce trošku chrono medicíny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Jen jednou jsem měl všechny svoje hodinky doma a vytahoval jsem i kávovar ze zásuvky když jsem šel se psem. Doma to nechci.Naprostej souhlas. Člověk je pak buď musí furt tahat někde ve futrálech sebou (což je dost nepraktický a ne vždy to jde) a nebo se stresovat co se doma podělá (i já jsem s oblibou vytahoval všechny domací spotřebiče ze zásuvky), to už je vážně lepší ta banka...ale je fakt, že člověka někdy zamrzí, že se s nima nemůže pak večer trochu pomazlit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se