Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A vnitřní klid je v prde.li.

Mazec!

No ale na druhou stranu,k té košili a k polobotkám,nevim nevim,myslím že bych ti ale dokázal pomoc (se jich zbavit) :D

Diky, tobe i ostatnim. Konecne se podarilo dotahnout dlouhodobe rozjednany obchod, po pulroce jsou doma. Mam z nich obrovskou radost, o to vetsi ze predchozi majitel je koupil jako novy a vsechno je puvodni.

Zitra je blue friday a budou rifle :-)

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pege1012-poradna gratulace k oboum kombum. Mam dotaz, na tech tissotech je origo tah? Mohl bys ho blejsknout detailnejc?

Odesláno (upraveno)

Pege1012-poradna gratulace k oboum kombum. Mam dotaz, na tech tissotech je origo tah? Mohl bys ho blejsknout detailnejc?

Ano, je dobový chrastivý originál. Jinak tady je odkaz, kde jsem kupoval. Jsou po servisu a je na ně rok záruka.

http://www.ebay.com/itm/151277268540?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

post-1209-0-39253900-1398350976_thumb.jpg

post-1209-0-93414300-1398350986_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pege1012
Odesláno

A hned v úterý Heuery, takže druhé kombo  :clap:

Pripajam sa ku gratulacii. Co su to za Heurery? Nejake oznacenie pls :)

Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku

Odesláno

Karle, jestli myslíš, že je to vtipný, tak není :clap: . Víš dobře, že hodinky z tohohle roku toužím mít doma ( a kdyby to byla tahle značka, tak by to byl bonus ). A teď vážně- máš je fakt pěkný.

Odesláno

Karle, jestli myslíš, že je to vtipný, tak není :clap: . Víš dobře, že hodinky z tohohle roku toužím mít doma ( a kdyby to byla tahle značka, tak by to byl bonus ). A teď vážně- máš je fakt pěkný.

Měl jsi možnost, byly teď na prodej a šly jenom za pade. ;) :P :D

Odesláno

Pravda,jen mi furt vadej ty tlacitka chrona,ten tvar se mi nelibi,byt je puvodni.Predpokladam,ze Helmut nebyl prvni,nybrz Tutima...jinak fajn,moc fajn,tenhle tvar pouzdra je dobrej.

Tlačítka jsou fajn... a nepřekážej... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...