Fester Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Karle, díky! Super pátek jako vždycky!!! Konečně může začít víkend. Samozřejmě, jako vždy, budou na ruce chrona, bohužel skoro současné..
financ Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 hmmmm, jako vždy. u videa s audinou jsem si vzpomněl na tohle, koncert
honza71 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Je toho moc Karle, nemuzu se rozhodnout :-DNemas treba cislo na pani ucitelku z "Lidušky" ? ;-)
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Super!!Karle, ta tram č.4, to je na Vršovické ulici ( dříve třída SNB )?
VintageLover Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) Je toho moc Karle, nemuzu se rozhodnout :-DNemas treba cislo na pani ucitelku z "Lidušky" ? ;-)A kterápak to je, Honzo? Klavíristka? Super!!Karle, ta tram č.4, to je na Vršovické ulici ( dříve třída SNB )?Má to být zastávka Eden a dále směřuje do Vršovic, Martine. Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem VintageLover
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Díky, myslel jsem si to.Buď stárnu a nebo vybíráš čím dál tím hezčí baby ( pardon, hodinky ).
honza71 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 A kterápak to je, Honzo? Klavíristka? No jasne, ze klaviristka. Ma krasny oci. :-D
VintageLover Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 To má.. A z doslechu vím, že u mí parádní svíčkovou.
pebe Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Má to být zastávka Eden a dále směřuje do Vršovic, Martine. jakože tam v dáli je Kubánské náměstí? To bych teda nepoznal
VintageLover Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) http://www.tram-bus.cz/mhd-praha/tramvaje/linky-tramvaji/denni/linka-4/http://www.prazsketramvaje.cz/view.php?cisloclanku=2013022003 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem VintageLover
Nestler Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Karle, dneska se ti to fakt povedlo. Jo a tu zidli od Gulfu chci Sent from my iPad using Tapatalk
pebe Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Super fotky. Já jsem na Kubáni(jako na na tom náměstí) vyrůstal, takže to tam docela znám. A přiznám se, že jsem tu trasu poznal celkem bez problémů na všech fotkách, kromě té jediné. Proto mě to udivilo. Ale je fakt, že tam píšou i o křížení trolejbusových trolejí s tramvajovýma, a to už nepamatuju, trolejbusy ve Vršovicích A jinak samozřejmě super výběr fotek, původně jsem si nevšiml ani jedné tramvaje
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Super fotky. Já jsem na Kubáni(jako na na tom náměstí) vyrůstal, takže to tam docela znám. A přiznám se, že jsem tu trasu poznal celkem bez problémů na všech fotkách, kromě té jediné. Proto mě to udivilo. Ale je fakt, že tam píšou i o křížení trolejbusových trolejí s tramvajovýma, a to už nepamatuju, trolejbusy ve Vršovicích A jinak samozřejmě super výběr fotek, původně jsem si nevšiml ani jedné tramvaje Bydlim Na hroude ( nebo tedy uz jen nasi ) a poznal jsem to hned, jen jsem si nebyl jist jestli to je stanice Eden nebo Kuban.
zbuddy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Bydlim Na hroude ( nebo tedy uz jen nasi ) a poznal jsem to hned, jen jsem si nebyl jist jestli to je stanice Eden nebo Kuban.Stanice se jmenuje Slavia. To asi nechal kuncák přejmenovat :-)
pebe Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Kubáň ne, tam jsou ty baráky jiné. Tramvaj by mířila z Kubáně směrem Průběžná super je ta Průběžná, v místech Pharmacie je pořád Lékárna
honza71 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) To má.. A z doslechu vím, že u mí parádní svíčkovou. Jeste nejsem tak star, aby me dostala na zradlo :-DA nezakecavej to, cislo telefonu mas ?!? Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem honza71
honza71 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Nemám... Ono je to tak mozna lepsi :-D:-D:-D
zbuddy Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 No jasne, ze klaviristka. Ma krasny oci. :-D Venkovanky s povozem, slámou nebo jahodami mají určitě krásnou povahu.
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Stanice se jmenuje Slavia. To asi nechal kuncák přejmenovat :-) Jojo, nechal jsem se unest, Slavia.Pebe- tyhle baraky to tam bylo driv nez Kuban, kdysi tam byla hola plan, mam doma fotky od dichodcu, co ke mne chodej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se