Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty jdou na jiný projekt ;)

Ježiš, málem mě trefil šlak :clap: , že máš další. Takhle mě zdravě štve financ :-)))).

Odesláno

Kurňa, Martine, jak jako trefil šlak? To mi to jako nepřeješ? :D :D

Ale přeju ti je.

Jo a prodal jsem je ( na "nátlak" ve 3.30 ráno jsem neodolal :clap:) . Obligátně to zdůvodním- chci se posunout výš.

Odesláno

Ale přeju ti je.

Jo a prodal jsem je ( na "nátlak" ve 3.30 ráno jsem neodolal :clap:) . Obligátně to zdůvodním- chci se posunout výš.

Téda, dělat pozdě, resp. takhle brzo ráno, důležitá rozhodnutí se moc nedoporučuje. :D

Doufám, že to bude nějaká chronopecka z roku 73. :)

Odesláno

Téda, dělat pozdě, resp. takhle brzo ráno, důležitá rozhodnutí se moc nedoporučuje. :D

Pokud jsem prodal tenhle skvost, tak je pro mě v linii vintage chrono už jen jedna značka a tý se teď už budu držet ( nemá cenu dělat ústupky, stejně se na tu cestu vždy vrátím ). A když to bude 73, tak budu na chvilku na vrcholu blaha.

Odesláno (upraveno)

Pokud jsem prodal tenhle skvost, tak je pro mě v linii vintage chrono už jen jedna značka a tý se teď už budu držet ( nemá cenu dělat ústupky, stejně se na tu cestu vždy vrátím ). A když to bude 73, tak budu na chvilku na vrcholu blaha.

Ať jen neplkám. :)

BTW - držím Ti pěsti. :)

use4u6ep.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

kluci,proc me to delate.uz ted se me po nich stejska.

fakt si udělal chybu, ted aby jsi je zase hledal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...