VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Tak konecne carrera doma jo? Koukám, že jsem se na to měl vykašlat, udělal jsem v tom bordel. Ty nejsou moje, ale financovy.
blackhead Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ano, uz jsem myslel ze jsi udal cash z jedi! Koukám, že jsem se na to měl vykašlat, udělal jsem v tom bordel. Ty nejsou moje, ale financovy.
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ano, uz jsem myslel ze jsi udal cash z jedi! Ty jdou na jiný projekt
kuncák7 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ty jdou na jiný projekt Ježiš, málem mě trefil šlak , že máš další. Takhle mě zdravě štve financ :-)))).
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ježiš, málem mě trefil šlak , že máš další. Takhle mě zdravě štve financ :-)))).Kurňa, Martine, jak jako trefil šlak? To mi to jako nepřeješ? :D
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Nový chrono přírustek To jako vážně? Já jsem myslel, že je Martin nikdy neprodá.
kuncák7 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Kurňa, Martine, jak jako trefil šlak? To mi to jako nepřeješ? :DAle přeju ti je.Jo a prodal jsem je ( na "nátlak" ve 3.30 ráno jsem neodolal ) . Obligátně to zdůvodním- chci se posunout výš.
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ale přeju ti je.Jo a prodal jsem je ( na "nátlak" ve 3.30 ráno jsem neodolal ) . Obligátně to zdůvodním- chci se posunout výš.Téda, dělat pozdě, resp. takhle brzo ráno, důležitá rozhodnutí se moc nedoporučuje. Doufám, že to bude nějaká chronopecka z roku 73.
kuncák7 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Téda, dělat pozdě, resp. takhle brzo ráno, důležitá rozhodnutí se moc nedoporučuje. Doufám, že to bude nějaká chronopecka z roku 73. Pokud jsem prodal tenhle skvost, tak je pro mě v linii vintage chrono už jen jedna značka a tý se teď už budu držet ( nemá cenu dělat ústupky, stejně se na tu cestu vždy vrátím ). A když to bude 73, tak budu na chvilku na vrcholu blaha.
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Téda, dělat pozdě, resp. takhle brzo ráno, důležitá rozhodnutí se moc nedoporučuje. Doufám, že to bude nějaká chronopecka z roku 73. Pokud jsem prodal tenhle skvost, tak je pro mě v linii vintage chrono už jen jedna značka a tý se teď už budu držet ( nemá cenu dělat ústupky, stejně se na tu cestu vždy vrátím ). A když to bude 73, tak budu na chvilku na vrcholu blaha.Ať jen neplkám. BTW - držím Ti pěsti. Upraveno 4. června 2014 uživatelem VintageLover
Jeronimo Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Navigatory jsou lepší než jsem doufal. Snad mě uspokojí na hodně dlouhou dobu.
VintageLover Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Navigatory jsou lepší než jsem doufal. Snad mě uspokojí na hodně dlouhou dobu.Mně osobně se teda líbily hodně a prodal jsem je přesně proto, jak píše Martin - hodinkový posun směrem nahoru.
redd Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Stary kousek na novem nato strapu, snad se barvicky povedly...
blackhead Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Parada, povedlo se Stary kousek na novem nato strapu, snad se barvicky povedly...image.jpg
malymarek Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Stary kousek na novem nato strapu, snad se barvicky povedly...image.jpgbarevně pěkně sladěné, moc hezké
kuncák7 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 kluci,proc me to delate.uz ted se me po nich stejska.
malymarek Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 kluci,proc me to delate.uz ted se me po nich stejska.fakt si udělal chybu, ted aby jsi je zase hledal
Jeronimo Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 kluci,proc me to delate.uz ted se me po nich stejska.Neboj, jsou v dobrých rukou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se