Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož se vyráběly v rámci úspor v osmdesátých letech (qvarc krize) ve francii a je to myslím i na dýnku uvedeno. Uvnitř je eta s ručním nátahem a hackingem nepamatuju si číslo. Musel bych se podívat na ty svoje. Jsou  to moc pěkné hodinky :-)

Odesláno

Tak jednoho snad preslo rlx poblouzneni a druheho snad ta posetila vymena :-)). O kom asi mluvim?:-))

Kdepak... to neni rlx poblouznení, ale GMT master láska:-) ostatní rlx mě pořád nijak zvlášť neberou...

Ale GMT jsou defini.... no myslim to sprostý slovo:-D

Odesláno

Tak po delší době se hlásím s přírůstkem, který mi teď čerstvě vyzvedl chronogolega, za což mu velmi děkuji! 

Dugena LIP Tallon Chronographe

From the famous designer Roger Tallon comes this well-known Mach 2000. The design was created in 1974 and the watch was produced from 1975 onward. It was recently re-editioned. This original piece contains a Ref. 43820 Valjoux 7734 hand wind movement. It is co-branded Dugena along with the LIP logo. 

odkaz na dizajnéra 

LipMach2000s.JPG

Mé ( budoucí ) "krásky"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak po delší době se hlásím s přírůstkem, který mi teď čerstvě vyzvedl chronogolega, za což mu velmi děkuji! 

From the famous designer Roger Tallon comes this well-known Mach 2000. The design was created in 1974 and the watch was produced from 1975 onward. It was recently re-editioned. This original piece contains a Ref. 43820 Valjoux 7734 hand wind movement. It is co-branded Dugena along with the LIP logo. 

odkaz na dizajnéra 

Mé ( budoucí ) "krásky"

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-07-04 v 13.33.47.png

Tak tos byl Ty!!! :D

Odesláno

odkaz na dizajnéra 

LipMach2000s.JPG

Mé ( budoucí ) "krásky"

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-07-04 v 13.33.47.png

Ja si říkal, která ... to byla. :-)

Gratuluju :-)

Odesláno

Financ-ty bys mel dostat zakaz prispivat do nekterych vlaken :-))))).Ne ted vazne,mas ro moc pekny,nekdy bych chtel videt vse,co mas.asi bych neprezil zavisti :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...