financ Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Lepší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Pánové, znalec umí ocenit co je uvnitř. Richarde, strojek do rezervy, po dlouhý době se něco objevilo za rozumný peníz, tak jsem to vzal. Mám to podobně, taky mám do foroty , ale můj dárce je na tom podstatně hůř.Jsou v oceli, nebo je to chromované ?
guzmic Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Lepší?Hmm moc pěkná kompletka. :-) Ty mi doma docela chybí.
guzmic Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 :-D By jsem už neměl ani na plenky pro malou.
tommasini Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Tak jeste chvilku a zase pujdou odpocivat ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 ked uz je ten piatek aj ked s rokmi je to plus minus na hrane:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Na chvíli jsem odložil pandy, je potřeba provětrat i švýcary ty barvy mě baví.
cortes1990 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Anela Dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Anela Dík uuuuf, se mi ulevilo, ze to ta posta stihla, sedi to pekne ale stejne: cenny dopis svk -> czk prisel ve stredu, EMS opacnym smerem dorazilo az v patek...
ponorka9 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Při krácení čekání na Karlovu páteční nálož jedna mobilovka (omlouvám se kvalitu) Jinak hezký víkend všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Na chvíli jsem odložil pandy, je potřeba provětrat i švýcary ty barvy mě baví.To říkám pořád, oranžová vteřinovka a co je víc? :)
MaraThon Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Paatek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 čekáme na Karla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Ještě než to Karel naloží .... Protože dnes bylo na olympiádě o co hrát, tak jsem si potřeboval změřit tep, aby to se mnou nešlehlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Kde si Karle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Slušný tělocvik, bez těch legín by to bylo lepčí . A než to Karel osolí, tak malá ukázka toho, že pacienti nejsou jen hodinkáři . http://www.autoforum.cz/fascinace/tento-muz-si-17-let-ve-sklepe-stavel-vlastni-lamborghini-pak-mu-proboural-cestu-ven/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Jeho trpělivost bych chtěl mít ..
Jeronimo Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Slušný tělocvik, bez těch legín by to bylo lepčí . A než to Karel osolí, tak malá ukázka toho, že pacienti nejsou jen hodinkáři .Jojo, legíny to je mor... Bych si tak postavil vlastní hodinky. Už dlouho o tom přemýšlím. Tak ještě jedna hodinková.... skvělá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se