mlsoun1 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Nějak jsem se k tomu ještě nestačil dohrabat.Tož představuji tento krásný kousek od Steinhartu. Když jsem tyto hodinky viděl poprvé a nasadil je na zápěstí,tak jsem sedl na prdel.Prostě krása.Nechtěl jsem je bývalému majiteli ani vrátit.Dokonce mi nevadí ani velikost 44mm,neboť jsem se toho docela bál.Nosí se výtečně,na ruce-zápěstí,je ani necítím.Zvykl jsem si docela rychle. Nejvíce mě učaroval průhled na strojek,ten nemá prostě chybu a sandwichový ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mozem byt prvy gratulant? Skvele, uzivaj si ich, krasne su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Hmm, to je hodně srdcařský přístup. Nejvíc mě bere ta velká vyvažovaná setrvačka a labutí krk. Pěkné moderní pojetí tradičních B-Uhr a konečně odklon od vzhledu Big Pilotů. A povedlo se.A jako člověk zmlsanej musím konstatovat, že jsou dost dobrý. P.S. Steinhart by se na to "Swiss Made" už taky moh vys.rat a je jedno, že to je legitimní. U tohohle kousku pro fajnšmekry by klidně mohl uvést Made in Germany a nepodbízet se masám Swiss označením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Nadherny pilotky! Zaslouzily by si oboustranej antireflex, pak by byly dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Marcek sa mna tiez krasa uzivaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Nádhera, povedený kousek od Steinhart! Gratuluju, vypadají parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Gratuluji,ten sendvič se poved a strojek je fajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Zajimava varianta steinhartich pilotek. Pruhled na stroj je pecka. Diky lestenemu nerezu a cernemu remenu na me pusobi i jako oblekovky. Tedy az na tu velikost. Gratuluji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Jeste jednou gratuluji k skvělému vyberu-at Te dlouho bavi! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Pěkný to máš. Moc hezký pilotky, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Parada, tieto stajny su maximalne vydarene! Ondro ma recht, obojstranny AR by ich pekne pozdvihol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mozem byt prvy gratulant?Skvele, uzivaj si ich, krasne su Můžeš a díkec,zatím su spokojen na výsost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Hmm, to je hodně srdcařský přístup. Nejvíc mě bere ta velká vyvažovaná setrvačka a labutí krk. Pěkné moderní pojetí tradičních B-Uhr a konečně odklon od vzhledu Big Pilotů. A povedlo se.A jako člověk zmlsanej musím konstatovat, že jsou dost dobrý. P.S. Steinhart by se na to "Swiss Made" už taky moh vys.rat a je jedno, že to je legitimní. U tohohle kousku pro fajnšmekry by klidně mohl uvést Made in Germany a nepodbízet se masám Swiss označením. Hmm, to je hodně srdcařský přístup. Nejvíc mě bere ta velká vyvažovaná setrvačka a labutí krk. Pěkné moderní pojetí tradičních B-Uhr a konečně odklon od vzhledu Big Pilotů. A povedlo se.A jako člověk zmlsanej musím konstatovat, že jsou dost dobrý. P.S. Steinhart by se na to "Swiss Made" už taky moh vys.rat a je jedno, že to je legitimní. U tohohle kousku pro fajnšmekry by klidně mohl uvést Made in Germany a nepodbízet se masám Swiss označením.Díky bandi,ten strojek nemá chybu a upřímě,je mi putna,jestli je to swiss,či by to byl germany.Po tom jsem bažil před mnoha lety.Hlavně aby byl strojek kvalitní a design na úrovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Díky všem pánové,snad mi nějakou dobu vydrží No a s tím spodním AR,ještě popřemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 moc dobrý výběr ... decentní pilotky ... gratulace ... teď bych jim pořídil nějaký parádní řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Mlsoun, kluci spíš mysleli svrchní antireflex na svrchním skle. Spodní antireflex to má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Jedním slovem nádhera. Gratulace k parádním hodinkám a ať ti dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 P.S. Steinhart by se na to "Swiss Made" už taky moh vys.rat a je jedno, že to je legitimní. U tohohle kousku pro fajnšmekry by klidně mohl uvést Made in Germany a nepodbízet se masám Swiss označením.Proc by to delali, kdyz hodinky se vyrabi ve Swiss a Swiss znacka alespon u hodinek vice prodava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 moc dobrý výběr ... decentní pilotky ... gratulace ... teď bych jim pořídil nějaký parádní řemen Díky Pavle,myslím,že jsem neudělal chybu.Na řemeni se již pracuje,ale i tak pořád uvažuji o řemeni Hirsch Lucca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Přesnost hodinek je perfektní +5sec./24h.Natahuji je přesně po 48 hodinách,i když mi Vláďa říkal,že mu vydržely jít 56hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.