Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pekny, taky jsem na ne nekolikrat myslel, kdybych nemel titanovy samuraje tak uz je mam doma :)!

Chlapci, díky. Po čtyřiadvaceti hodinách převládá stále nadšení. První postřehy- trochu jsem měl obavy z velikosti, ale je to v pohodě, koneckonců divery nemaj bejt zas tak malý. Materiál super, ale taky mě trochu překvapila váha 144g (přece jen ale něco bude vážit ocelová spona). Z čeho jsem fakt nadšenej je spona, odstín modrý a luneta. Ty hodinky budou na léto k vodě jak dělaný. Celkově se mi na nich líbí ta celomatnost a celobroušenost- není na nich jediná leštěná část, vypadaj vlastně až plastově. Ale co bych za ty prachy chtěl :lol2:

Odesláno

Titanovek není nikdy dost! Ještě tak před třemi lety bych nad nima ohrnul nos, dneska mám ten materiál fakt rád. Pořád jsou hodinky, u kterejch jednoznačně preferuju ocel (např. Ingy 3227 se dělaj i v titanu, ale není to ono, to hrany vyniknou víc na oceli), ale titanu se už nevyhejbám jako dřív. Jedinou nevýhodu spatřuju v případné opravě- třeba leštěnej titan u nás podle mě nikdo neumí opracovat, u toho broušenýho by to možná šlo, ale netuším zdali se do toho v našich končinách někdo pouštěl.

Odesláno

Bozi fotka!! :) kde prodavaji tyhle vajicka? Ja chci taky :clap: ta modra na teto fotce nema chybu.

Odesláno (upraveno)

Bozi fotka!! :) kde prodavaji tyhle vajicka? Ja chci taky :clap: ta modra na teto fotce nema chybu.

Pardon 2x :(

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tak to vypadá, že se od pátku pojedu vyvalit někam, kde je teplejc než zde (což je asi momentálně skoro všude) a proto vyhlašuju malou anketu "Co vzít s sebou".

Nominováni byly:

- Seiko MM300

- Seiko Golden Tuna

- Tudor Pelagos

- Omega SMP

Co byste si vzali vy?

Odesláno

To už si tam rovnou můžu vzít všechny :D  je pravda, že nad dvěma jsem taky uvažoval, ale nevím, jestli se mi tam chtěj tahat.

A k Pelagosům gumu mám, ta je součástí balení. Jen asi nemám nervy ji přehazovat- jak jsem na to koukal, tak to bude stejnej vopruz jako u Rolexu a vidličky už jsem prodal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...