Ragoon Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Ty Tudory sou hodne paradni jakoze zavidim velice
AndyAaron Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Saso, paradni Pelagosy. Smer Tudoru se mi vazne libi. Ale nejvic se tesim na tve fotky a kejkle, ktere s hodinkama delas [emoji2]
blackhead Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Pekny, taky jsem na ne nekolikrat myslel, kdybych nemel titanovy samuraje tak uz je mam doma !Chlapci, díky. Po čtyřiadvaceti hodinách převládá stále nadšení. První postřehy- trochu jsem měl obavy z velikosti, ale je to v pohodě, koneckonců divery nemaj bejt zas tak malý. Materiál super, ale taky mě trochu překvapila váha 144g (přece jen ale něco bude vážit ocelová spona). Z čeho jsem fakt nadšenej je spona, odstín modrý a luneta. Ty hodinky budou na léto k vodě jak dělaný. Celkově se mi na nich líbí ta celomatnost a celobroušenost- není na nich jediná leštěná část, vypadaj vlastně až plastově. Ale co bych za ty prachy chtěl
sashator Odesláno 13. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Titanovek není nikdy dost! Ještě tak před třemi lety bych nad nima ohrnul nos, dneska mám ten materiál fakt rád. Pořád jsou hodinky, u kterejch jednoznačně preferuju ocel (např. Ingy 3227 se dělaj i v titanu, ale není to ono, to hrany vyniknou víc na oceli), ale titanu se už nevyhejbám jako dřív. Jedinou nevýhodu spatřuju v případné opravě- třeba leštěnej titan u nás podle mě nikdo neumí opracovat, u toho broušenýho by to možná šlo, ale netuším zdali se do toho v našich končinách někdo pouštěl.
sashator Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 By člověk nevěřil, co na něj dneska může vyskočit z kinder vajíčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 to je nějaká nová edice? Já mám pořád Šmouly krásná fotka
sashator Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Jojo, to je edice pro tatínky...sice jsou bez papírů, ale za ty prachy dobrý
tano Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Bozi fotka!! kde prodavaji tyhle vajicka? Ja chci taky ta modra na teto fotce nema chybu.
tano Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Bozi fotka!! kde prodavaji tyhle vajicka? Ja chci taky ta modra na teto fotce nema chybu. Pardon 2x Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem tano
huhu4d Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 ked budes predavat mozes dat: "pozostalost, nasiel som v kindervajicku ... "
Harwey Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To je veru Kinder limitka pre oteckov:)
Kid_A Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 A jsou taky rucne malovany? Moc pekny!
sashator Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To nevím, jen na obalu bylo napsáno DESIGNED IN GENEVE, ASSEMBLED IN CHINA, tak snad jsou pravý
sashator Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Tak to vypadá, že se od pátku pojedu vyvalit někam, kde je teplejc než zde (což je asi momentálně skoro všude) a proto vyhlašuju malou anketu "Co vzít s sebou". Nominováni byly: - Seiko MM300- Seiko Golden Tuna- Tudor Pelagos- Omega SMP Co byste si vzali vy?
pebe Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 MM300, to je jasná volba kdyby nebyly ve výběru, tak Tudory
Locky Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Pokud mas k Pelagosum i tu epickou modrou gumu (tusim, ze ji mel i jenik), tak rozhodne Tudory. Jinak MM300 k vode a SMP na veceri/slusnejsi aktivity.
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Za sebe tudory a omegy. Dvoje uvezes :-)
sashator Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 To už si tam rovnou můžu vzít všechny je pravda, že nad dvěma jsem taky uvažoval, ale nevím, jestli se mi tam chtěj tahat. A k Pelagosům gumu mám, ta je součástí balení. Jen asi nemám nervy ji přehazovat- jak jsem na to koukal, tak to bude stejnej vopruz jako u Rolexu a vidličky už jsem prodal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se