sashator Odesláno 27. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Dlouho jsem je sem nedával a to je myslím škoda
pebe Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 největší škoda by byla nemít takové krásné fotky v Kalendáři
sashator Odesláno 19. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Táhnem to spolu už pátým rokem a pořád mi dělaj radost. Pro mě to nej z produkce posledních let
pebe Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 krásný, jako fotky myslim, i když ty hodinky taky celkem ujdou
sashator Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Nějak to tu poslední dobou zanedbávám. Je to tím, že se mi nechce fotit a tak nějak ani nebylo co fotit. Poslední měsíc se ale docela urodilo, tak to sem nahrnu najednou.Už nějakou dobu jsem pokukoval po Oysterquartzech. Podle mě jsou to jedny z nejzajímavějších a nejnedoceněnějších Rolexek. Jedny jsem měl i před dvěma lety vyhlídnutý, ale znáte to- bylo to ho ještě spoustu na vyzkoušení a tak šly stranou. Navíc i těch 36mm mi nepřišlo na denodenní nošení úplně ideální. Teď už jsem se ale dostal do stavu, že není prakticky co zkoušet, vyzrál jsem i co se týče velikosti a tak se na ně konečně dostala řada. A je dobře, že jsem se rozhoupal. Aby toho nebylo málo, tak jsem rovnou sehnal dvoje- klasický 17000 hned z prvního roku výroby a bicolorní 17013 z mýho roku narození. Zajímavý je, že ještě před čtvrt rokem bych jednoznačně volil model s fluted bezel, dnes bych dal naopak přednost klasikám 17000. Jsou to totiž takový převlečený malý Ingy Jakou variantu byste zvolili vy?
dr.sphinx Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Asi nefluted, hlavně kvůli tahu, bicolor sice už nevnímám tak vyhroceně jako kdysi, ale i tak nevim. Já bych Oysterquartzy někdy taky rád, ale zatím jsem líný se hledání soustavně věnovat. Jasně, že 17013 jsou ti emocionálně blíž, ohledně těch druhých se nade mnou smiluj, jsem tady přece možná hlavní HEQuartzař Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem dr.sphinx
pebe Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 ty obyčejný, ty jsou krásný teda
LovecK Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Tak doktor mě předběhnul... ale von ty 17000 stejně chtít nebude, takže je pak zase radši pošli mně...
sashator Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Chlapci, neperte se mi tady. Můžete být oba v klidu, jelikož 17000 se ihned vyhouply mezi moji hodinkovou elitu a zbavovat se jich v nejbližší době nehodlám. A tou nejbližší dobou je myšleno v ideálním světě nikdy navíc na 17000 ještě bez COSC certifikace v neleštěným stavu už dneska člověk jen tak nenarazí... Je zajímavý, že právě doktorem zmiňovanej tah u mě dříve hrál taky jednoznačně ve prospěch 17013/17014. Ale zkrátka jak ty obyč došly, tak jsem všechno přehodnotil. Momentálně jsou na přetěsnění v Carollinu a stanou se z nich hodinky na všechno. Když je mohl mít Reinhold na Everestu, tak sakra musej něco vydržet, ne
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Pujdu proti proudu, dost k memu prekvapeni davam prednost bicolorum ( nejak me diky tvym fotkam berou mnohem vic ), nebo dospivam, starnu? Fakt ty.A fotky klasicky chvalim, super.
sashator Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Kapitola sama pro sebe- kalibr 5035. V mých očích nejhezčí baterkáč, co spatřil světlo světa. Na tu dobu, kdy vznikl, je i slušně vymakanej. A koneckonců, kdo by nemiloval ten tikot...
bob.zizka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Ty to umíš tak krásně nafotit, že i já odpůrce baterek musim říct, že je to moc pěkný pokochání. Jinak ty obyč mě berou víc.
sashator Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Taková normální rodinka Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem sashator
Exiztence Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Ten baterkáč je určitě jeden z nejhezčích strojů co Rolex vypustil, vůbec se nedivím že tam lidi dávají aftermarket safírové dýnko, moc pěkný stroj a hodinky samozřejmě taky.
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Tak to už je slušný materiál. Ses nám s těma baterkama nějak rozjel. . Ty modre "fluted" nemají chybu.
McStinger Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Dobre nafotené, bez nejakých veľkých srandičiek okolo. Inak ešte skús foto na repráku toho Marshalla, že či má dostatočne silné magnetické pole. Ak áno, ručičky sa otočia v jeho zmysle
sashator Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 V 26. 11. 2018 v 14:00, Exiztence napsal: Ten baterkáč je určitě jeden z nejhezčích strojů co Rolex vypustil, vůbec se nedivím že tam lidi dávají aftermarket safírové dýnko, moc pěkný stroj a hodinky samozřejmě taky.Moje řeč, taky už mě napadlo, že si ho časem pořídím V 26. 11. 2018 v 14:10, xbraj19 napsal: Jaké to jsou roky?17000-'77, 17013-'83, 17014-'80 V 26. 11. 2018 v 14:14, McStinger napsal: Dobre nafotené, bez nejakých veľkých srandičiek okolo. Inak ešte skús foto na repráku toho Marshalla, že či má dostatočne silné magnetické pole. Ak áno, ručičky sa otočia v jeho zmysle Je to prd reprák, už jsem na něm fotil tak patery hodinky a zatim to s nima nic neudělalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se