Hasňa Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 No musim rict, ze to docela ujde hele. Fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Hele nebudu dělat machra, že jsem ho vybral na blind- to víš, že jsem o tom asi dva měsíce přemýšlel a projížděl fotky na netu, ale nakonec musím sám uznat, že jim ten řemen fakt sluší a úplně to ty hodinky změní...ještě bych chtěl gumu na léto jako máš na ME ale tu k 3227 neudělali...hold další výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 super, jako za ty prachy je to od jacoba za hubicku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Naprostej souhlas!!! A díky moc za info, trošku jsem si upravil velikost podle tvých rad a je to ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Pár "pampeliškovejch" mobilovek z dnešní procházky....a ať si říká kdo chce co chce, jaro je prostě nejlepší období Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 moc pěkné fotky ? zvláště pak ta pátá a šestá ( se siluetou pampelišky ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Super fotky, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Super vlákno s nádhernýma fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 To je OK. Super modely, super fotky, mám rád vteřinovky až do kraje, tyhle modely to splňujou.Príma den. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 nadherny fotecky sashatore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Kluci, dík. Začínám ale řešit dilema jak zase doplnit název vlákna... PS- Dnes jsme si udělali takový rodinný chrono výlet do matičky Prahy a musím říct, že se vydařil. Sice prakticky pořád chcalo, ale to nám na elánu neubralo. Postupně jsme zvládli Koscom (byl jsem tam poprvý a mile mě tento obchod potěšil), Staromák, Pařížskou (25ti minutový pokec a zkoušení s paní v Rolex butiku, tlakovka a ujištění, že se v klidu můžu s Milgama koupat v Carollinu) a na závěr Dušák. Tam jsem vlastně chtěl hlavně kvůli servisu Ingenieurů- nakonec ze servisu sešlo, jelikož to tam teď budou rekonstruovat a servis by se tak mohl neúměrně protáhnout. Tak mi je alespoň v rámci možností vyladili (trápil se tam s tím servisák asi 45minut) a opět za to ani nic nechtěli- klobouk dolů! Takže shrnuto- ideálně strávené odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Moc krásné hodinky. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Tak a zase budu muset měnit název vlákna...že já už si nedám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 To je tak, když začne Alda fotit...se mi začaly líbit i sterilní Damaska.Gratuluji k ikonickému přírustku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Co na to rict? Dalsi pecka, trefa do cerneho. Paradni potapky :-)Jak se ti nosi? Zajima me subjektivni srovnani zejmena s ingy. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 No a jak vidíš nové S ve srovnání R a IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Tak a zase budu muset měnit název vlákna...že já už si nedám pokoj Gratulace. Tak konečně máš pořádný hodinky. ...Cože?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) To je tak, když začne Alda fotit...se mi začaly líbit i sterilní Damaska.Gratuluji k ikonickému přírustku. ;-)No ani mi o tom nepovídej. Poprvé se sice červíček zavrtal už v prosinci, co jsem si je prvně vyzkoušel, ale fotky od Aldy tomu určitě hodně napomohly Co na to rict? Dalsi pecka, trefa do cerneho. Paradni potapky :-)Jak se ti nosi? Zajima me subjektivni srovnani zejmena s ingy. Diky.Tak nosí se dobře- vůbec bych jim neřekl těch 44mm neřekl, ani výška mi nějak nevadí, fakt zatím dobrý...pokud bych srovnával MM s Ingama čistě co se týče velikosti, tak bych je prohodil- Ingy vypadají na víc než ve skutečnosti mají a Mariny přesně naopak No a jak vidíš nové S ve srovnání R a IWC?Zatím je to všechno moc čerstvé- teď se teprve kochám, po víkendu až bude čas, tak bych se chtěl trochu víc rozepsat a udělat i nějaké fotky nějakým pořádným náčiním a ne mobilem....ale pouzdro z jednoho kusu má zkrátka něco do sebe a určitě se tyhle Seika nenechají zahanbit mojí Schweiz produkcí Upraveno 9. května 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Tak tedy pár slov k novému přírůstku.Už nějakou dobu jsem toužil po diverech- chtěl jsem lunetu a chtěl jsem pořádnou lumi. Typově jsou to vlastně moje nejoblíbenější hodinky a v mém nynější portfoliu prostě chyběly. Volba nakonec možná trochu překvapivě padla právě na Seika, ale na druhou stranu Omegy už jsem vyzkoušel tak nějak všechny, Aquatimery mě neberou, Suby jsou pro mě spíš oblekovky než divery a ostatní značky míjím, Zkrátka ten východní větřík aspoň trochu rozčeří tu moji Schweiz osádku. A když už jsem se rozhodl pro Seika, tak to dlouho vypadalo spíše na lowendová Suma, už jsem je skoro objednal od higuchiho, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslel, jelikož stejně vím, že bych dříve nebo později u MM skončil, tak proč to oddalovat. Dlouho jsem jim ale přicházel na chuť- od klepání si na čelo jak někdo může dát za Seika takové peníze (instant mi to odpustí ale asi nebudu jedinej) až po propadnutí jejich kouzlu. A opravdu. Od první chvíle, co jsem je dal na ruku, se na ně nemůžu vynadívat. Všechny ty prvky co z nich dělaj ikonické hodinky mě prostě baví. Jedinou výtku bych zatím měl k tahu- designově b pohodě, jen na mě působí moc plechově. Třeba to budou konečně hodinky, které budu radši nosit na gumě než na tahu, a ta origo je opravdu povedená! Dost bylo ale řečí, raději se podívejte na pár fotek z dnešního pobytu na zahradě a udělejte si obrázek sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Skvela racionalni volba. Nemyslim si, ze by cena MM byla prehnana. Uvnitr mas spickovy kalibr, kt. u swiss produkce v teto cenove hladine neziskas. Hodinky maji svuj pribeh, historii.Premyslel jsi, jake by sis nechal jako jedine? :-) Tezka volba. U me by to vyhrali ingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se