Blinker Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Jeseň je za nami a ide sa vianocovať... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Pořád stejně pěkná podívaná,to vánoční zátiší jim sekne.
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Orisky mám moc rád. I vzhledem k jejich menšímu výskytu na rukou fake občanů:-)Jsou parádní:-)
Kluk jako buk Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Začínají se mi líbit čím dál tím víc, zčásti i díky tvým fotkám, jen tak dál.
cannondale Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Krása! Mám již 5 rokem ORIS tt1 a jsou fakt parádní Gratulace!
laurin Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Krásne fotky. Zas o nich rozmýšľam keď ich vidím
Blinker Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Pravdepodobne z čistého rozmaru som Oriskám pred nejakým časom doprial vlastné bývanie - winder od Designhütte, Manhattan. Samotná krabička funguje zhruba tak ako má, netreba sa rozpisovať. Výhradu mám len k logu Designhütte, ktoré bolo pôvodne na prednej strane windera, avšak po dvoch dňoch sa začalo samo od seba odlupovať. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže momentálne je winder "no name" a má pekný čistý dizajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lesklý povrch je dosť náchylný na odtlačky a škrabance, tak som ho zapichol do TV stolíka a je pokoj... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na záver ešte jedna fotka - Aquisy spolu s Géčkami, ktoré čochvíľa oslávia 10. narodeniny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ten roztočený winder je super! Dobrej nápad!
Blinker Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Ďakujem, dám ešte dve so slabším efektom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2014 uživatelem Blinker
palmone1 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Pekny kusok a skvely fotograf - naozaj musim pochvalit kreativitu a kvalitu fotiek....
Blinker Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Ďakujem páni, už to síce nemá takú intenzitu ako po kúpe, no ešte stále si občas rád zablbnem s foťákom
pekl76 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Hodinky jsou krásný, ta modrá je naprosto dokonalá. Až tě omrzí, tak mi dej echo a určitě se domluvíme
east_dream Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Krasny kusok, chvilu som nad tymto modelom sam pokukoval.
McStinger Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Pravdepodobne z čistého rozmaru som Oriskám pred nejakým časom doprial vlastné bývanie - winder od Designhütte, Manhattan. Samotná krabička funguje zhruba tak ako má, netreba sa rozpisovať. Výhradu mám len k logu Designhütte, ktoré bolo pôvodne na prednej strane windera, avšak po dvoch dňoch sa začalo samo od seba odlupovať. Tá windrovka ti vyšla . Skúšal som svojho času niečo podobné, ale mám winder na dvojo hodiniek a strašne blbé fotky z toho vyliezli. Upraveno 2. února 2014 uživatelem McStinger
Blinker Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Dával som už nejaké zimné zábery do "potápky na snehu", ale hodím aj sem zopár cvakov, nech je tu okrem jesennej a vianočnej tematiky aj pravá snežná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
reborn Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Do dneška jsem si myslel, že se mi Orisky s korunkou na trojce až tak moc nelíbí. Ale na těch tvojich fotkách jsou šik!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se