Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, stále nechápu rezervace čísel v Aldově a Cigiho konceptu :). Řeklo se jasně , že platí 1. seznam ( 35 členů, + přibývající náhradníci) v kterém jsou čísla rozdána. Obě skupiny jen sbírají počet zájemců o 2 koncepty : 

"Cigi" - Damasko +český day/date  s cenou cca 1500 euro 

"Alda" - Damasko mit silizium 

Stále věřím, že dojde k nějaké kompromisní shodě a oba koncepty se spojí v jednu LE, která má imho velký potenciál ....jen je třeba spolupráce obou individuí :)))

+1

Upraveno uživatelem Kristian.nov
  • Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moty123: v seznamu GMT jsem měl po dohodě s jiribartl to číslo já, jiribartl dle SZ počká až jak se to vyvine... každopádně máte 23 čísel a je vás šest... tak bych rád věděl zda se mám dopsat k Aldovi a cigi, mě je to taky jedno a už teď rozebrat čísla??  :eek:

mě je skoro jedno jaký číslo mít budu, byl sem na 13. tu chce Honza Manta, pak by mě zajímala 17, tu má kubson, ale je to ve finále fuk :mummy:

Odesláno

čísla bych zatím neřešil, ale není od věci jasně si to svoje vymínit pokud možno co nejdřív, jestli ti na něm strašně záleží a nebude to takové to populární - 1, poslední, 7 a já nevím - ty jsou rezervovaný pro autory.

já mám třeba u všech svých limitek 11 a každý to tu ví a repektuje, tedy dosud respektoval ... :D

Tittus - vítej v týmu, vem to prosím v jakémkoli programu, vem velikost a font, přesně jako má damasko ( to je potřebné, abychom nemuseli přetiskávat i věnec s datumkou ) a jeď - nic jiného zatím, než detail těch okének a loga D a Damasko, které je počítám také fix. Celý tenhle detail bych zatím neměnil, je natolik specifický, že by bez něj snad ani nebyly Damasko a šťourat v logu je neslušné. Můžeme se zeptat, jestli by nestačilo jen to krásné D a vypustit Damasko, ale rozhodně bych s tím nezačínal. :)

Rozhodně začni s tříhláskovou variantou ( PON, ÚTE, STŘ, ČTV, PÁT, SOB, NED - kvůli proporcím a odlišení od data, teprve, když to fakt nepůjde, a ono to půjde, budeme to muset začít kazit dvouhláskovou jak ze školního rozvrhu..

ivane 989 - myslel jsem na tebe, máš jako Slovák právo mluvit do druhého jazyka. Rozhodně to nebude angličtina, ani maďarština. V úvahu přichází slovenština - jako že československo, a němčina, jako že německý výrobce.

Dále - považoval bych za vtipný, kdyby nápisy česky byly reverzně k barvě ciferníku a nápisy druhým jazykem v barvě cifru. Nebo naopak. Každý pak bude mít možnost si vybrat, nejen jazyk, ale i jak bude ciferník působit. - dobrý ne ??

Už mám toho vejtahy Aldy dost plný zuby :D :D :D - křemík je dead, in jsou biomateriály !!! Uhlík je prvek budoucnosti. :D :D 

Odesláno

Abych se priznal, jsem dost prekvapen, ze z day vypadla anglictina. Kde se to rozhodlo? (nikde to nevidim). Rozhodne bych uvital, aby tam byla cestina + anglictina. A rozhodne by se o tom melo hlasovat.

Odesláno

Dále - považoval bych za vtipný, kdyby nápisy česky byly reverzně k barvě ciferníku a nápisy druhým jazykem v barvě cifru. Nebo naopak. Každý pak bude mít možnost si vybrat, nejen jazyk, ale i jak bude ciferník působit. - dobrý ne ??

Teď nevim jestli tomu dobře rozumim... To by font jednoho z jazyků byl v barvě cifru a to včetně pozadí? to nebude moc vidět ne? :-))

Zkusil bych na protilehlou stranu kříže, ale pod linku dát nápis chronomag, něco jako na diplomatech, co vy na to?

To zní zajímavě....

Odesláno

bylo by fakt dobrý, aby tu byl nějakej grafik, co by návrhy převáděl do grafické podoby, asi ne každej, ale něco co se bude jevit jako všeobecně přijatelné

Odesláno

Pevně doufám, že jazyk day/date bude česko-německý, koneckonců by to bylo nejlogičtější. Alternativou je pro mě česko-anglický. Slovenštinu bych tam, ve vší úctě ke slovenským kolegům ;-), opravdu nechtěl.

Odesláno

Pokud je priorita cesky day/date a luneta, muzes do naseho tabora. Paklize by to nevychazelo financne (vyrazne) prave kvuli teto komplikaci, budes muset prestoupit. Pro nas je priorita kalibr, zmena barvy vterinovky a indexu na 12ce. My jsme ochotni ozelet i lunetu. :)

Nějak se to tady zvrhlo, co jsem byl v práci. Nevidím důvod proč se hned panicky zakládá verze Day/date, když Alda psal to co psal. Jinak, kvůli českému dni jsem do toho šel. Takže v případě, že to s Si nepůjde, tak taky změním "skupinu", ale zatím zůstávám s Aldou. Ikdyž myslím, že se stejně sejdeme na konci cesty na jedné verzi.

Odesláno (upraveno)

zdravím pánové,

limitku nechci a ani vám do visuální tvorby kecat nebudu. Jen jsem si todle vlákno ze zvědavosti rychle prolítnul, tak jen pár rychlejch postřehů. Seřadím je vod těch nejdůležitějších sestupně.

1. cigiho berte jako tyrana s právem veta...proč? Jako profík ve svým oboru vidí vo pár kiláků dál, než většina vás dohromady.
  2. Dokáže přehodit odpovědnost na někoho jinýho (jako většina architektů.....sorry :notworthy: ) s tím, že přesně definuje rozsah.
  3. nějakou tu limitku už tady dotáhnul
  4. podle hesla "komu není shůry dáno ani v apatice nekoupí" se nejde donekonečna bránit, takže trochu přemejšlejte, než sem něco napíšete

jinak držím palce ať to dopadne

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Kolegové,

vzhledem k roztříštěnosti si dovolím doporučit sjednotit návrh na jeden a ten dále rozpracovávat, sice se mi varianta GMT líbila, DAY-DATE pro mě není tak zajímavý, nicméně rád se této varianty taky zúčastním. Vidím to tak, že by bylo třeba ujednotit zadání a nevysilovat se 3 variantami.

Odesláno

co kdyby´s pro limitku udělal limitkový bedýnky? když to bude na 1 kus, tak by mohla být i rozumná cena, jen takovej nápad

Odesláno

Pevně doufám, že jazyk day/date bude česko-německý, koneckonců by to bylo nejlogičtější. Alternativou je pro mě česko-anglický. Slovenštinu bych tam, ve vší úctě ke slovenským kolegům ;-), opravdu nechtěl.

Ved my kolegovia sme vyssie pisali ze slovencinu tam nechcem ani ja  :) Aj ked ta myslienka ceskoslovenskeho daydatu co pisal Cigi ma svoje caro, to musim zase priznat. Ale v zasade aj cesky a jeden anglosasky jazyk by mohli byt ok.

Odesláno

Bedýnku klidně, bohužel to na posledních stranách vypadá /tedy z mého pohledu/ spíše na rakvičku a to právě nechci... :)

co kdyby´s pro limitku udělal limitkový bedýnky? když to bude na 1 kus, tak by mohla být i rozumná cena, jen takovej nápad

Odesláno

Bedýnku klidně, bohužel to na posledních stranách vypadá /tedy z mého pohledu/ spíše na rakvičku a to právě nechci... :)

To bylo na hciqa na základě jeho nabídky v prodejní sekci:-)

Odesláno (upraveno)

Kurňa, aldo, tak proč se odděluješ ?? Protože chceš mít jedničku ?? Mně není jasný, kam frčíš 

Kristiane. nov reversní barevností se myslí  ..... já už nemůžu, já mám chuť ti to sprostě nandat .... to je to tak těžký pochopit ??

hciq - dííky moc, ale pomoc budu potřebovat, to si piš :D :D

Každopádně, ať už Alda míří, kam chce, myslím, že byste si,  hoši ráááádi zahlasovali. Nevím toho času o čem jiném, než o druhém jazyku:

Když se tak úpěnlivě držíte bláhové naděje, že se k nám alda někdy vrátí, tak prosím - hlasujte klidně všichni, kdo chtějí den a datum česky. 

1. česky a slovensky - bylo by to ohleduplné k našim přespolním kolegům a pánové, dost jsme se nálétali pod společnou vlajkou !!

2. česky a německy -  o to velmi velmi prosím vzhledem k národnosti p. Damaska, pánové, Řezno je kousíček za ( před) Šumavou !!

3. česky a anglicky - podle mě trochu fádní a mimo téma, že ..... 

4. česky a nějak jinak - ????????????????? hukažte se

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Tak to tu tak sleduji a vidím to tak, nic proti aldovy, že alda se rozhodl udělat si svojí limitku a žádný kompromis nebere. Buď bude po jeho a nebo nic. Neměla by být limitka více lidí i práce a názor více lidí? Myslím, že alda by si měl udělat svojí soukromou limitku o jednom kusu. A ostatní zbytek.

Omlouvám se, ale nedalo mi to po tom, co si to tu pročítám.

Odesláno (upraveno)

Tak vidím, že vývoj je zde značný a koncept GMT zůstává jako třetí cesta bez organizátora a vypadá to, že i s malým počtem zájemcům.

Chápu úsilí o český den v týdnu na hodinkách, stejně tak chápu snahu maximálně vylepšit vnitřnosti strojku, ale oba dva směry jdou mimo můj zájem - GMT s dnem i datem a zároveň s potápečskou lunetou.

Limitky s českým dnem v týdnu, ani limitky s křemíkem, případně limitky s českým dnem v týdnu a zároveň křemíkem se účastnit nebudu.

Přeji hodně štěstí a zároveň nalezení shody a dostatečného počtu zájemců.

Upraveno uživatelem OpenMind

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...