Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také bych se případně rád přidal, kdyby to vypadalo na směr tool ala Sinn ve velikosti 40 - 42. Manuální nátah by byl úžasný bonus a možná to bude znít hodně kacířsky, ale dovedl bych si představit i něco zajímavého na baterku.

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník PavelB
Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 20:40, tmoris napsal:

za kolik se da poridit nejlevnejsi turbo? je to uplne mimo misu?

někde jsem četl, že Sea-Gull byla schopná vyrobit turbo za 800 CHF, ale to byly celé hodinky. Sice to je čína, ale neumím si představit, že by se někde našlo něco levnějšího

Návštěvník PavelB
Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 22:39, lib napsal:

Kdyby se to melo ubirat smerem 'cina' nebo 'cinskY turbo', dekuji, nechci,,, a ze preju hodne stesti :(

pod toto se podepisuju,jen jsem odpovídal na otázku kolik asi stojí turbo... a o levnějším jsem nikdy neslyšel...

Odesláno (upraveno)

já bych jen trochu poladil Damasko DA 36 nebo 46

v případě DA36 bych vzal do úvahy i MG S.A.R.

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Klidně bych se přidal, ale oblekovky na mne musí být min. 40 a tool watch 42...

Jestli pak by šel oprášit dřívější návrh na GMT potápky? Tam už bylo skoro hotovo. Steinhart nám tehdy nevyhověl, co zkusit někoho jiného?

Návštěvník PavelB
Odesláno

Sice hodinkám zatím nerozumím jako většina místního osazenstva, ale pokusím se přispět svou troškou do mlýna.

Nebudu teď řešit styl hodinke, ať to jsou klidně tool, pilotky nebo oblekovky, to je v tuto chvíli jedno. Zamysleme se ale nad jednou věcí. Existuje tu nějaká cenová hranice 20k-30k Kč a ta, podle mého názoru, moc prostoru nedává.  Limitka by se podle mě měla lišit na první pohled, neměl by to být existující model jen s jinými ručičkami a vyrytým dýnkem, teď trošku přeháním. Tak jsem se trošku zamyslel a napadlo mě, jak hodinky co nejvíce a nejzajímavěji odlišiti a přitom ponechat většinu rozpočtu na nákup kvalitního "hardwaru".

Mrkněte sem http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/moonwatch/anniversary-limited-series/31130423099002

Pro Omegu žádná velká úprava, změna cifru za gravírovaný a jsou z toho úplně jiné hodinky. Proč nějít touto cestou. V dnešní době není gravírování drahá věc, může se i zvolit dvoubarevný materiál, popř. třeba i nějaké exotické dřevo. A myslím, že zajímavých motivů třeba z české historie by se našlo spousty. A našel-li by se tu nějaký grafik, který by uměl motiv rozkreslit do křivek, tak by se ušetřilo ještě více...

Odesláno
  V 22. 9. 2013 v 7:48, PavelB napsal:

Sice hodinkám zatím nerozumím jako většina místního osazenstva, ale pokusím se přispět svou troškou do mlýna.

Pripada ti,ze vetsina mistniho osazenstva nerozumi hodinkam?Dle ceho tak soudis?

Nebudu teď řešit styl hodinke, ať to jsou klidně tool, pilotky nebo oblekovky, to je v tuto chvíli jedno. Zamysleme se ale nad jednou věcí. Existuje tu nějaká cenová hranice 20k-30k Kč a ta, podle mého názoru, moc prostoru nedává. Limitka by se podle mě měla lišit na první pohled, neměl by to být existující model jen s jinými ručičkami a vyrytým dýnkem, teď trošku přeháním. Tak jsem se trošku zamyslel a napadlo mě, jak hodinky co nejvíce a nejzajímavěji odlišiti a přitom ponechat většinu rozpočtu na nákup kvalitního "hardwaru".

Mrkněte sem http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/moonwatch/anniversary-limited-series/31130423099002

Pro Omegu žádná velká úprava, změna cifru za gravírovaný a jsou z toho úplně jiné hodinky. Proč nějít touto cestou. V dnešní době není gravírování drahá věc, může se i zvolit dvoubarevný materiál, popř. třeba i nějaké exotické dřevo. A myslím, že zajímavých motivů třeba z české historie by se našlo spousty. A našel-li by se tu nějaký grafik, který by uměl motiv rozkreslit do křivek, tak by se ušetřilo ještě více...

Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 17:15, sect napsal:

Já jsem pro a rád se přidám (kromě oblekovek), je tady například ještě jeden hodně starý, nerealizovaný návrh na GMT, který mně pořád hodně baví. 

V 21. 9. 2013 v 18:39, Honza.manta napsal:

Tu akci se dobře pamatuji a bylo mi dost líto, když to uhynulo. Tenhle nápad by se mi taky zamlouval a navíc už toho bylo dost vymyšleno. :cheers:

V 22. 9. 2013 v 7:13, ricous napsal:

Jestli pak by šel oprášit dřívější návrh na GMT potápky? Tam už bylo skoro hotovo. Steinhart nám tehdy nevyhověl, co zkusit někoho jiného?

Tak už jsme 3 :flex:

Odesláno

O limitku na bázi Sinnu se už poukoušel Janko TADY a teknrát to bohužel zapadlo, pokud by se ta myšlenka povedla obnovit, jdu určitě do toho, podle seznamu v onom vlákně dalších cca 15 lidí taky, základ návrhu už tam je taky, tak v tom poďme pokračovat...

Odesláno (upraveno)

To je ta co jsem dával Davide,pokud jste teda nemysleli ten termokompenzovaný kvarc /to je ta druhá fotka/

post-9327-0-38618800-1379843588_thumb.jpg

post-9327-0-75384200-1379843738_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...