financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Božžžžínku měl jsem to moderování fakt složit :D když hlasuješ pro 2.A - černý ciferník = černý ciferník, černý okraj ( bude-li možný kroužek, tak černý kroužek) - nechápu, proč pak platit ten kroužek, ledaže bych z toho fakt chtěl udělat primky , ale nešť když hlasuješ prio 2 C - kombinace = kombinace černý ciferník, bílý ( lumi) okraj ( bude-li možný kroužek, tak bílý ( lumi) kroužek), nebo i jiná kombinace. mám popsat i 2.B ???? A kdybys viděl, co já si musím vytrpět, než se stanu svatým :-) 2A - kroužek je zásadní :-). OK, ciferník za mě zatím nerozhodnut Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 121.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 2 2. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 10 3. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem) 8. marecenator BBC 11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta BBC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA ) 19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA 27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ?AA xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) jseš si fakt jistej, že hluboce v nitru nepotřebuješ spíš další sportky ? Straspol tě neměl tak inspirovat a raději měl hlasovat. Jinak pro všechny doporučuji vlákno o Damasko v sekci německé hodinky - jakubisko tam velmi trefně označuje modely s indexy a barviškami za "Damasko für Frauen" Upraveno 21. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 ta zelená je krutá - Sedline, mohl bych poprosit ještě o verzi s indexy? (nebo už jsou čísla daná, jako jistota?) Ja tiez prosim o verziu s indexami a zaroven vyjadrujem nadej ze nic nie je stratene, ergo indexy su stale v hre... Tak tu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 To je pekny, ani mne ten bily "armovak" nevadi uz to udelejte, chci to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Vlastne mne ani nechybi cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Kluci zde je ke stažení další exáč,pro nechutně mnoho variací a jejich vzájemných kombinací a neutuchajícím erupcím nápadů, prostě nezvdládám do těch modelů promítnou vše, co tu padne. Proto, prosím, ty na který nechtěně s..u, omluvte mě.V exáči je všechno v neonově zelené, jiné barvy ne.Dále jsou zahrnuty dvě varianty s číslicemi (liší se jinak řešenou "dvanáctkou"), dále varianta s indexy a varianta, která kombinuje indexy a číslice na 3,6,9. Tedy čtyři základní modifikace a každá z nich pak obsahuje konfigurace "jen kov", "vše PVD" a "kombinace kovu a PVD"Mělo by to pokrýt varinaty s největším zájmem z právě probíhajíci ankety. Další varianty z hlasování, si troufám říct, pokryje, v kombinaci s tímto aktuálně postovaným exáčem, exáč předešlý.Pravda až na varianty s bílým cifrem. exáč je generován na 100% čistém PC, jinak, než, že vám to tu napíšu, to nejsem schopen dokázat. Jelikož je to spustitelný soubor *.exe, wokna a aplikace pod nima běžící budou přirozeně vyděšené a už internetový prohlížeč může prskat, že sosáte potenciálně nebezpečný obsah. nemějte obavy a povolte případné snahy omezit spuštění.Jelikož zřejmě nikdo z nás doam nemá PC na 3D grafiku, je velmi pravděpodobné, že to poběží (rozuměj otáčení, zoom, atp modelu) dost pomalu a bude se to sekat. Jestli máte cca 3GB RAMku a min 3GHz PCU neměl by to být problém. zde je to stejné, jako exáč výše, jen v původním "samonespustitelném" formátu. Lze otevřít v aplikaci eDrawingsAplikace eDrawings lze stáhnout také pro android, mac, iPad, atp. -> takže varinta, pro ty, co nemají mrkvosoftí operáky na PC a jiná podobná zařízení. Obojí lze stáhnout po zadání hesla chronomag a obojí je stáhnutelné do následující neděle A prosím, případné nedostatky nedodělky na modelech promiňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Tak tu:DA44 Ltd KR-kov - Bdial-NeonDD-NeonSec-NeonLum.jpgJojo, tohle je tak nějak to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Jojo, tohle je tak nějak to ono.Dakujem Sedlin. Tak za toto hlasujem (neviem aka je to kombinacia acka becka cecka ale toto sa mi lubi a je mi putna ze niekto to oznacuje za fur frauen). Prosim no flame a bez urazky ale ked tam vidim tie konske cisla na ciferniku tak mi naskacu pupaky asi som alergicky na to alebo mam nejaku traumu z detstva ja za to nemozem. Rovnako chapem ze niekto to takto vnima s indexami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Úprava hlasování Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 131.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 32.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 113. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC---------11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta BBC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA---------23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA---------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA---------xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Dle poslední vizualizace měním své hlasování - doufám, že je to přípustné? Úprava hlasování Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 131.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 32.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 113. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC---------11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta AAC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA---------23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA---------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA---------xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Kluci zde je ke stažení další exáč,pro nechutně mnoho variací a jejich vzájemných kombinací a neutuchajícím erupcím nápadů, prostě nezvdládám do těch modelů promítnou vše, co tu padne. Proto, prosím, ty na který nechtěně s..u, omluvte mě.V exáči je všechno v neonově zelené, jiné barvy ne.Dále jsou zahrnuty dvě varianty s číslicemi (liší se jinak řešenou "dvanáctkou"), dále varianta s indexy a varianta, která kombinuje indexy a číslice na 3,6,9. Tedy čtyři základní modifikace a každá z nich pak obsahuje konfigurace "jen kov", "vše PVD" a "kombinace kovu a PVD"Mělo by to pokrýt varinaty s největším zájmem z právě probíhajíci ankety. Další varianty z hlasování, si troufám říct, pokryje, v kombinaci s tímto aktuálně postovaným exáčem, exáč předešlý.Pravda až na varianty s bílým cifrem. exáč je generován na 100% čistém PC, jinak, než, že vám to tu napíšu, to nejsem schopen dokázat. Jelikož je to spustitelný soubor *.exe, wokna a aplikace pod nima běžící budou přirozeně vyděšené a už internetový prohlížeč může prskat, že sosáte potenciálně nebezpečný obsah. nemějte obavy a povolte případné snahy omezit spuštění.Jelikož zřejmě nikdo z nás doam nemá PC na 3D grafiku, je velmi pravděpodobné, že to poběží (rozuměj otáčení, zoom, atp modelu) dost pomalu a bude se to sekat. Jestli máte cca 3GB RAMku a min 3GHz PCU neměl by to být problém. zde je to stejné, jako exáč výše, jen v původním "samonespustitelném" formátu. Lze otevřít v aplikaci eDrawingsAplikace eDrawings lze stáhnout také pro android, mac, iPad, atp. -> takže varinta, pro ty, co nemají mrkvosoftí operáky na PC a jiná podobná zařízení. Obojí lze stáhnout po zadání hesla chronomag a obojí je stáhnutelné do následující neděle A prosím, případné nedostatky nedodělky na modelech promiňte. Martine díky moc, to musí dát fušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Takhle je to hodne dobrý, jeste me napadlo, koukám pres tablet, mozna uz to je v exaci, ale šlo by udelat lumi verzi s tou poslední variantou? Diky moc předem i za to co tu grafici děláte :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Sedline, ty 3D animace jsou úžasný, děkuji. Točím s tím jak s virgulí a manželka stojí za mnou a klepe se na čelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Kluci díky, jsem rád, jestli se to líbí a alespoň trochu vám to pomáhá v rozhodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) Kluci díky, jsem rád, jestli se to líbí a alespoň trochu vám to pomáhá v rozhodováníJdu sosnout, díky moc za Tvou práci! (akorát nechápu, že v hlasování nepřibývá fanoušků indexů :D) jdu si najít variantu s černým arm kroužkem. Edit: stáhnuto, pohráno a Upraveno 21. října 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ted me pri diskuzi se Sedlinem napadla jedna myšlenka, mozna to tak je v reálu, což nevim, ale co kdyby lumi svítil i kriz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Dnes už nebudu přispívat - začíná vyhrávat cabernet sheeraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Dnes už nebudu přispívat - začíná vyhrávat cabernet sheeraz. Taky jsem dnes o prsa nevyhrál. Vítězem je Argentinský Malbec...pije se to úplně samo...škyt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ta poslední fotka bez čísel se zelenou barvou je přesně to, co by se mě líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Taky jsem dnes o prsa nevyhrál. Vítězem je Argentinský Malbec...pije se to úplně samo...škyt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se