geometr Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Tady to srovnani je prave něco, co me na GS trochui drazdi. Pripomina mi to takovy to vesnicky popotahovani:- vy mate -4 +6 ? Tak my dame -3 +5 !- vy mate 5 positions? Tak my dame 6 !- vy testujete 15 dnu? To nemuze stacit, dame 17! Nic proti GS; kdyby mely lumi, uz bych asi jedny měl. Hm. Jenže on ten rozdíl 1 sec per day může znamenat rozdíl 15 sec per 15 days, v tom je podle mne podstata. Ty hodinky mohou být dlouhodobě přesnější. Samozřejmě že rozdíl 1sec za den je o ničem, ale rozdíl 15 sec za 15 dnů je trochu o něčem jiném ne? Tím se nechci zastávat GS.
tico1 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Máš pravdu. Stavať marketing na porovnaniach s konkurenciou, ktoré vychádzajú v neprospech autora, tak to je doména swiss značiek. Človeče, ako dlho ty rozmýšlaš, než odošleš odpoveď? Ne, ale kdyby to dopadlo naopak, tak to Seiko rozhodně nezveřejní.... Mám z toho stejný pocit, jak už se tady uváděl. Seiko se snaží něčím předběhnout COSC. Ale určitě bych nevybral Seiko místo Rolexu, protože je o trochu přesnější.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Ale určitě bych nevybral Seiko místo Rolexu, protože je o trochu přesnější. a) tak to já klidně ...... nemá to každej vocas a je to cenově srozumitelnější ..... prostě něco jinýho ..... jako čůrat proti větru ..... to, ale každej neumí bezbřehá možnost výběru http://www.seiyajapan.com/collections/grand-seiko já bych asi tydle no
kamilb Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 á bych asi tydle no Tak tyhle srostý sejka bych bral taky.
lib Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Hm. Jenže on ten rozdíl 1 sec per day může znamenat rozdíl 15 sec per 15 days, v tom je podle mne podstata. Ty hodinky mohou být dlouhodobě přesnější. Samozřejmě že rozdíl 1sec za den je o ničem, ale rozdíl 15 sec za 15 dnů je trochu o něčem jiném ne? Tím se nechci zastávat GS.Ale no tak: na hrane se samozrejme bude pohybovat tak nejakych 10 (??) Procent z produkce obou certifikovanych skupin. Median se bude asi smrdlat na podobnych urovnich.A, mimochodem, 15 s za polovinu mesice, to bych fakt neresil. Kdyby mi melo techto par sekund komplikovat zivot, je něco spatne. A to v necem mnohem zavaznejsim, nez jsou hodinky.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Zrovna tyhle moc cenove srozumitelnejsi nejsou cca 140 .... jako low rolex no
Chumpus Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 nejak mi unika proc si honit triko za nesmyslem a nepridat se rovnou ke skupine COSC :-)Až si nechá Seiko jako japonský výrobce certifikovat strojky u COSC, tak se s instantem vydáme se svými hodinkami za sibirnayou omrknout jeho lisy a flexu
lib Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 do 40mm mas radu GS s lumi...Fakt? Ja zadny nenasel. Budu to muset projit jeste jednou.
lib Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Jinak me je celkem jedno, jake budou o vterinu za den lepsi. Pro me je podstatne jak dlouho. Podle me kvalitu kalibru nelze posuzovat pouze podle toho, jestli je o vterinu presnejsi nez ten druhy.Me proste nekdy japonci primominaji, Kdyz vy Mercedes, tak my Lexus, kdyz vy břízolit tak my kachlicky, kdyz vy inzenyrku tak my....to budete koukat !!!Kdyz vy se sipkovou, tak MY SE ZELIM!Nebo naopak
instant Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Až si nechá Seiko jako japonský výrobce certifikovat strojky u COSC, tak se s instantem vydáme se svými hodinkami za sibirnayou omrknout jeho lisy a flexu asi tak.. hanebna nevzdelanost niektorych ucastnikov debaty ich neospravedlnuje /a ani mi nezabrani robit si z nich p*del/.. + YPOv prispevok mi vnukol myslienku na velky vypredaj..
st1g Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Máš pravdu. Stavať marketing na porovnaniach s konkurenciou, ktoré vychádzajú v neprospech autora, tak to je doména swiss značiek. Človeče, ako dlho ty rozmýšlaš, než odošleš odpoveď? Já jen říkám, že když už je nemůžou dostat značkou, tak je chtějí dostat přes sekundy.
geometr Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Ale no tak: na hrane se samozrejme bude pohybovat tak nejakych 10 (??) Procent z produkce obou certifikovanych skupin. Median se bude asi sm.dlat na podobnych urovnich.A, mimochodem, 15 s za polovinu mesice, to bych fakt neresil. Kdyby mi melo techto par sekund komplikovat zivot, je něco spatne. A to v necem mnohem zavaznejsim, nez jsou hodinky. Proto jsem použil slovíčko "mohou". Jinak souhlasím, 15 vteřin za půl měsíce taky neřeším (vteřinu za den už vůbec a nebral bych to v potaz při výběru hodinek), ale jak bylo v úvodu vlákna uvedeno, je to: "neco pro nas uchylaky na presnost ;)"
Chumpus Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Já jen říkám, že když už je nemůžou dostat značkou, tak je chtějí dostat přes sekundy.Jdou po nich, jdou po nich tvrdě. Přes sekundy!
st1g Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 a) tak to já klidně ...... nemá to každej vocas a je to cenově srozumitelnější ..... prostě něco jinýho ..... jako čůrat proti větru ..... to, ale každej neumí bezbřehá možnost výběru http://www.seiyajapan.com/collections/grand-seiko já bych asi tydle no Pěkné jsou a spring drive je super, ale stejně v nich vidím suby. A 140 bych prostě za ně nedal.
USER47 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Fakt? Ja zadny nenasel. Budu to muset projit jeste jednou.Třeba tohle, ale je to quartz:)
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 (upraveno) eště mě napadlo až si to tu budou číst naše děti že COSC zkratka je : Contrôle Officiel Suisse des Chronom?tres Upraveno 29. září 2013 uživatelem YPO
kamilb Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 (upraveno) asi tak.. hanebna nevzdelanost niektorych ucastnikov debaty ich neospravedlnuje /a ani mi nezabrani robit si z nich p*del/.. + YPOv prispevok mi vnukol myslienku na velky vypredaj.. Já bych se hlásil o ty černé škaredé Upraveno 29. září 2013 uživatelem kamilb
StefanM Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Nie kazdy, kto ide kupit GS ma v merku aj Rolex. Napriklad ja mam stale v hlave jedny GS za 2600 eur bez dane. Je tam date, rezerva chodu 72 hodin. Ked by som chcel pozerat Rolex a nieco dosetrit, tak by som mal oyster perpetual za vysse 4000 eur bez datumu a rezerva chodu 42 hodin co je na vikendove odlozenie malo. A okrem toho maju pre mna GS punc jedinecnosti, teda minimalne v Europe. Ale zas cesty chronomagora su nevyspitatelne a o dva roky, ked snad budu pre mna taketo hodinky realne, to budem mat v hlave presne naopak.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Pěkné jsou a spring drive je super, ale stejně v nich vidím suby. A 140 bych prostě za ně nedal.tak jasně .... je potřeba ještě čas ..... prostě to nejsou hodinky pro pozéry, ale pro inovátory, kteří mají v lebce vše srovnané
StefanM Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 tak jasně .... je potřeba ještě čas ..... prostě to nejsou hodinky pro pozéry, ale pro inovátory, kteří mají v lebce vše srovnanézas tak cierno-bielo by som to nevidel. Rolex su hodinky pre dobrodruhov okrem ineho samozrejme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se