Přejít na obsah

KUPEC a jeho fiky

IzTaPa

Doporučené příspěvky

Odesláno

nevrátí, bude tím zkoušet odolnost AD vo Viedni, pravdepodobne... :lol2:

já myslím, že když se mu bude třepat ruka, tak to u AD uvidí rozmazaně ... a zase ho neodhalí ... a pokud ano, tak se naštve a už nikdy tam nevkročí  ;)

ps: bude jim určitě chybět jako nám

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já jsem autorem věty o neuvěřitelné smůle v životě, ale doufám, že všichni ostatní pochopili tu ironii, která z mého příspěvku leze horem dolem. Napsal jsem:

"Pokud to jsou fejky, tak je zřejmé, že věděl, co nosí - a nebo má neskutečnou smůlu v životě."

Ne opravdu si nemyslím, že by se nechal třikrát a víckrát napálit, myslím si totéž, co Ty. A je-li to tak, tak se divím, že tady někdo takový rozdává příspěvky a moudra dva roky na místě, kde si zakládáme všichni na originálech, za kterém jsme zaplatili větší peníze už jenom za to, že to jsou originály a ne žádné kopie.

Ta debata se ale zvrhla v to, jestli se dá nebo nedá poznat fejk na fotce, natož nekvalitní. Včera tady lastam konstatoval, že má kupec na ruce fejky, a předpokládám, že si je neosáhaval, ale že to řekl podle fotky a ještě k tomu špatné. Další dva lidi k tomu opět podle fotky přidali, že má ještě minimálně další dva fejky. No a mě a několik dalších lidí zajímá, podle čeho konkrétně to dotyční poznali - a jestli tomu budeme říkat zvědavost nebo poučení je podle mě fuk. :cheers:

Jasne,ja to vytrhl z kontextu,to nebylo mireny proti nikomu konkretnimu:-)

Odesláno
Som úprimne sklamaný 

Pána kupca som považoval zo svojho osobného guru pri výbere hodiniek, mal som s ním hodinové debaty a to zrovna  nie jednu 

Dnes som mu pisal SMS ešte pred jeho úžasným komentom a ani sa neunúval sa ozvať spat! 

Tie jeho B 01 som mal na ruke ale bola tma a niesom znalec béčiek   ani fakeov

Mal som na ruke aj Chopard ale viď vyššie

K..a proste napísal úplny blábol a to s toho dovodu , že nie raz mi opisoval tie AP ako aj SDDS aké sú úžasne vypracované a ako ich musím vyskúšať

SDDS kupil na Chronotek za 6800? podla neho... 

Velebnosti to je HNUS!!!

Odesláno

Som úprimne sklamaný 

Pána kupca som považoval zo svojho osobného guru pri výbere hodiniek, mal som s ním hodinové debaty a to zrovna  nie jednu 
Dnes som mu pisal SMS ešte pred jeho úžasným komentom a ani sa neunúval sa ozvať spat! 
Tie jeho B 01 som mal na ruke ale bola tma a niesom znalec béčiek   ani fakeov
Mal som na ruke aj Chopard ale viď vyššie

K..a proste napísal úplny blábol a to s toho dovodu , že nie raz mi opisoval tie AP ako aj SDDS aké sú úžasne vypracované a ako ich musím vyskúšať
SDDS kupil na Chronotek za 6800? podla neho... 

Velebnosti to je HNUS!!!

Tak tvůj přípsěvek tomu dává další rozměr. Teď už není důvodu se v komentářích držet při zemi....

Odesláno

Myslim ze to asi uz dalej nema zmysel ani komentovat/rozoberat... 

Pritom uplne super pohodovy chlap s ktorym bola radost sa rozpravat.. o hodinkach,zivote,autach o vsetkom 

Odesláno

S replikama je to furt stejný. Člověk je machr jen do chvíle, než to někdo prokoukne...

dovolím si přidat celou scénku, je totiž velmi vtipná

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nekdo proste neunese, ze nema na drazsi hodinky, meli bychom ho spis litovat.

Ono taky 'drahe hodinky' je relativni pojem. Kdyz vetsina normalnich smrtelniku vidi hodinky za 10-20 tisic, mysli si, ze jste magori, kdyz prece vsichni maji mobil. :D

Odesláno

Tieto postavicky sa skratka vyskytnu. A nejde len o hodinky. Komplex menejcennosti je svina, niekedy aj z pohodoveho cloveka spravi Potemkina. Takych ludi sa da akurat tak polutovat.

edit: telepatia Kamil :)

Odesláno

posledni 3 kupcovy fotky, ktere mam. podle EXIF dat to fotil HTC Gratia A6380 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak, kluci, a teď s pravdou ven. Kdo jste mi taky půjčoval falešný Rolády, abych si poslintal triko? :D

Nedávno jsme řešili v hospodě, že se klíďo může stát, že nějakýmu dlouholetýmu "prověřenýmu" členovi zkrátka jebne a někoho zařízne o peníze při nějakym obchodu. Jako připadalo nám to dost jako strop, ale to jsme netušili, že o pár dní později se provalí, že "prověřený" člen vlastně neni vůbec tak prověřený, jak by se na první pohled zdálo.

Já bych vlastně chtěl Kupcovi poděkovat, že mě zase dostal trochu do pozoru. Rolády sice zatim nekupuju, ale budu ostražitej i u levnějších kusů, na který dostanu zálusk.

A teď už ale táhni, milý Kupče, do piče!

Odesláno

Fotit to mym starym mobilem, tak originaly vypadaji stejne.

Šestery fiky za šest tisíc kus, to mohl mit jedny slušnější hodinky.

To jo..a mohly mít reálnou WR vyšší než ty jeho fíkový dípsíčka :D
Odesláno

chlapci, pokud mate jeste nekdo nejake jeho fotky, postnete je sem - rad bych, aby nekdo z mistnich guru rozebral (pro vzdelani nas pomalejsich) hlavni znaky podle kterych to jsou fiky...

Návštěvník YPO
Odesláno

neska sem ňákej pomalejší - cože to ten Kupec vlastně proved ?

Odesláno

Fotit to mym starym mobilem, tak originaly vypadaji stejne.

Šestery fiky za šest tisíc kus, to mohl mit jedny slušnější hodinky.

Ac jsem nechtel,vstoupim sem a poupravim tvou prvni vetu-fotit to ja a jedno cim,klidne fotakem za 100 tis.,tak vypadaj jakykoliv hodinky jeste hur :-))))))

Odesláno

neska sem ňákej pomalejší - cože to ten Kupec vlastně proved ?

Fotil do tématu ... co máte právě na ruce ... fejky (SDDS, suby, AP offshore diver, B a další) a lastam na to přišel.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...