Přejít na obsah

Háro

Milis

Doporučené příspěvky

Lopuchový výluh - velmi vychvalovaná vlasová voda, která obsahuje výluh z kořene lopuchu.

*Leontýnka*, vlákno Lopuchový výluh: Tak já lopušák používám už asi 4.měsích(tedy zezačátku-to byl asi první měsíc-pravidelně 2*denně a k tomu sem občas doplnila Biohar). Výsledky byly vidět už před prvním měsícem používání,ale teď už je to velký úspěch. Vlasy nad čelem mám neobyčejně husté a tak sem se rozhodla že se zbavím své lenosti a budu se snažit aplikovat lopušák i na zadní stranu hlavy. Na jedné straně mám takovou vystouplou pěšinku která mi vznikla při vypadávání vlasů min.rok. Tak už asi dva týdny aplikuji a výsledky se dostavují-pomalinku zarůstá maličkými vlásky. Taky se mi zvedl objem celých vlasů protože ty maličké vlásky nadzvedávají ty horní a i po hmatu poznám že mi tam vyrašilo plno nových vlásků. To člověk pozná,takové pichlavé věstupky Moc mě to potěšilo. Jinak vlasy mi nemastí,spíš je nadzvedává. Jo a vymyslela jsem trik. Několikrát jsem si už koupila k lopušáku vlasovou vodičku ale nikdy jsem ji nevyužila a pak mi bylo líto,že to třeba mohlo mít nějaké účinky. No a tak to vždy smíchám 1:1 do té flaštičky s aplikátorem. Teď mám zrovna smíchaný lopušák s vlasovým elixírem(lopuch,kopřiva,bříza,heřmánek,vlaštovičník atd.). Spotřeba lopušáku klesla a přitom má pořád ty samé účinky a funguje snad o něco lépe. Až mi dojde elixír,chystám se lopušák smíchat s Capillanem protože sám o sobě mi vlasy mastí a lopušák zase vysouší takže budou ok.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Leč pozor, Ivan Mládek, a to je člověk, který ví o čem mluví, napsal:

Vypil jsem čaj z lopuch,

nos mi po něm vopuch,

takže mám teď vyhráno,

vypadám jak Cyrano.

Já bych postupoval na místě Prince obezřetně, umí si představit ty problémy při sundávání helmy (přilepená mastná deka + raťafák zaklesnutý do průzoru). :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

mladíci, když si chtějí vypěstovat knír, se utíkají k receptu potřít prostor mezi nosem a horním rtem zvenku medem a zevnitř hovnem - zvenku se táhne, zevnitř tlačí. takhle nevím, nevím čím nahradit tu vnitřní sílu na prostoru kolem mozkovny.

No čím tak asi no přece MONTÁŽNÍ PĚNOU :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk

"Já pro své vlasy zemřu rád,

života svého sílu dravou,

své krve čistou mízu zdravou

svým copům darovat chci mlád.

Ó kéž se celé moje bytí

v hedvábí zlatých vlasů třpytí,

jež vlní se jak mocný proud -

na něm na věky chci spočinout!"

post-959-076626200 1311675131.jpg

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...