Dantechno Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 (upraveno) Lopuchový výluh - velmi vychvalovaná vlasová voda, která obsahuje výluh z kořene lopuchu. *Leontýnka*, vlákno Lopuchový výluh: Tak já lopušák používám už asi 4.měsích(tedy zezačátku-to byl asi první měsíc-pravidelně 2*denně a k tomu sem občas doplnila Biohar). Výsledky byly vidět už před prvním měsícem používání,ale teď už je to velký úspěch. Vlasy nad čelem mám neobyčejně husté a tak sem se rozhodla že se zbavím své lenosti a budu se snažit aplikovat lopušák i na zadní stranu hlavy. Na jedné straně mám takovou vystouplou pěšinku která mi vznikla při vypadávání vlasů min.rok. Tak už asi dva týdny aplikuji a výsledky se dostavují-pomalinku zarůstá maličkými vlásky. Taky se mi zvedl objem celých vlasů protože ty maličké vlásky nadzvedávají ty horní a i po hmatu poznám že mi tam vyrašilo plno nových vlásků. To člověk pozná,takové pichlavé věstupky Moc mě to potěšilo. Jinak vlasy mi nemastí,spíš je nadzvedává. Jo a vymyslela jsem trik. Několikrát jsem si už koupila k lopušáku vlasovou vodičku ale nikdy jsem ji nevyužila a pak mi bylo líto,že to třeba mohlo mít nějaké účinky. No a tak to vždy smíchám 1:1 do té flaštičky s aplikátorem. Teď mám zrovna smíchaný lopušák s vlasovým elixírem(lopuch,kopřiva,bříza,heřmánek,vlaštovičník atd.). Spotřeba lopušáku klesla a přitom má pořád ty samé účinky a funguje snad o něco lépe. Až mi dojde elixír,chystám se lopušák smíchat s Capillanem protože sám o sobě mi vlasy mastí a lopušák zase vysouší takže budou ok. Upraveno 16. července 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Leč pozor, Ivan Mládek, a to je člověk, který ví o čem mluví, napsal: Vypil jsem čaj z lopuch,nos mi po něm vopuch,takže mám teď vyhráno,vypadám jak Cyrano. Já bych postupoval na místě Prince obezřetně, umí si představit ty problémy při sundávání helmy (přilepená mastná deka + raťafák zaklesnutý do průzoru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Doufám,že tohle je volné pokračování vlákna o hlemýždích:-).Jinak doporučuju ten kotrmelec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Milisi navštiv TOTO fórum. Určitě ti poradí a pokud se zadaří, třeba budeš i moderátorem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 na vlasy prej pomáhá tadle rostlina - prej po tom rostou i třetí zuby a prodlužuje to penyz o 16cm - má to ovšem i vedlejší účinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 mladíci, když si chtějí vypěstovat knír, se utíkají k receptu potřít prostor mezi nosem a horním rtem zvenku medem a zevnitř hovnem - zvenku se táhne, zevnitř tlačí. takhle nevím, nevím čím nahradit tu vnitřní sílu na prostoru kolem mozkovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 mladíci, když si chtějí vypěstovat knír, se utíkají k receptu potřít prostor mezi nosem a horním rtem zvenku medem a zevnitř hovnem - zvenku se táhne, zevnitř tlačí. takhle nevím, nevím čím nahradit tu vnitřní sílu na prostoru kolem mozkovny. No čím tak asi no přece MONTÁŽNÍ PĚNOU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Já myslím, že Milis už vystřízlivěl a teď bude dělat Definitivně. Dnes jsem to shodil - 7mm a vypadal jsem jako angrešt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Nastřílet, nebo se rovnou zastřelit? Tak to asi ne. Jistě se líbíš i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 "Já pro své vlasy zemřu rád,života svého sílu dravou,své krve čistou mízu zdravousvým copům darovat chci mlád.Ó kéž se celé moje bytív hedvábí zlatých vlasů třpytí,jež vlní se jak mocný proud -na něm na věky chci spočinout!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 a nebo si zvolit "správnej"účes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 používáte nějaký vodičky, nebo raději volíte krátký střih? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Já už léta používám gel na holení a žiletku a jsem spokojen a občas na přeleštění nějakej krém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Já používám služeb kadeřnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Teď v zimě čepici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 2mm to jisti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 (upraveno) 2mm to jisti.. Ja jsem na 3mm, min masinka neumi . Upraveno 27. ledna 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Každý 4 týden trávím 15 minut před zrcadlem se strojkem v ruce, 4 mm jsou akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Namaž si hlavu lepidlem a udělej kotrmelec u holiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 ty wolle to je zasa tema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se