Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pokud jsi uz někdy pracoval s matkou, resp. něčím co má závit, je to docela intuitivní. 

Ten vnitřní kroužek s prolisy (do nich zasadíš nástroj) je šroubovací. Doleva se dýnko povoluje a doprava zase utahuje. Pokud jde kroužkem otočit doprava, znamená to, že nebyl utažen.

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Paja STI: Hm, černá guma, vypadá to dramaticky, doufám, že ukážeš další fotky :mobile:

Také jsem plánoval projekt "svých" Amfibií. Základem byl bílej ciferník, jenomže z Meranomu přišel černej...a bylo po projektu.

Odesláno

Paja STI: Hm, černá guma, vypadá to dramaticky, doufám, že ukážeš další fotky :mobile:

Také jsem plánoval projekt "svých" Amfibií. Základem byl bílej ciferník, jenomže z Meranomu přišel černej...a bylo po projektu.

Určitě ano,ale ke gumě/silikonu - Tohle je vzorek ze testovací 150ks serie,je na ní pár nesrovnalostí na které jsem byl upozorněn při koupi.V současné době nelze koupit.Tento rádoby nepodarek předělám z 22mm na 18mm pouzdro služebních 120tek kde bude vlastně testován jako v současné době prosklené dýnko... A netrpělivě očekávám novou vylepšenou várku,měla by být dostupná ve více barvách,mám zabookovanou královskou modrou :D

Zítra dorazí další kousek do skládačky...

Ad Meranom: V čem je problém? Objednávám tam poměrně často a už teď mám přihodit kalibr pro zdejšího člena,takže ciferníček se ztratí...Pak se soudružským způsobem podělíme o poštu... Nejdéle do 14 dní objednávám,mají něco co nutně musím zkusit :D

Odesláno

@ Paja STI - per to sem.

@ Martar - SZ ohledně ND.

Btw už si tady v tom vlákně občas připadám jak v Krajních mezích - nesnažte se srovnat obraz, vysílání teď řídíme my a z ničeho nic ve třech panelech Meranom a vedle spuštěný Excel ...

Odesláno

Jsem takovej burt,ze bych se v tom vokne zaseknul:-)

Mam krabku i papir,rok 89,jenom trochu preliznout sklo a budou fajn.Bohuzel maj vypadlou lumi na vterinovce, castej to neduh vintaznich Amphibii.Pan, kterej mi je prodaval,rikal,ze byly urcite pres 20let v supliku.Stav tomu odpovida.

Odesláno

@ villain83: moc pěknej stav

Já jsem dneska trochu zahraničil na bylinkovém záhonu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a ještě jsem vyhrabal pár fotek ze safari před týdnem...

Odesláno (upraveno)

@ Paja STI - per to sem.

@ Martar - SZ ohledně ND.

Btw už si tady v tom vlákně občas připadám jak v Krajních mezích - nesnažte se srovnat obraz, vysílání teď řídíme my a z ničeho nic ve třech panelech Meranom a vedle spuštěný Excel ...

Tak jo,dneska už na to byl i čas... Další díl je držák kalibru z nerezu.Zezačátku jsem moc nechápal nač,ale po nasazení průhledného dýnka jsem okamžitě pochopil.Navíc zase kapku ztěžknou,což považuju za klad :D

A ještě malý detailek té gumy z minulé várky...

Martar: Taky pěkný,ale ta pepsi varianta je prostě best :D

Upraveno uživatelem Paja STI
  • po 2 týdnech...
Odesláno

místo abych jedny prodal, tak jsem koupil třetí :)

120813 - skvěle čitelné, pěkně černé na bílým a místo červené vteřinovky a bodů na lunetě modrá, rázem to jsou úplně jiné amfi, než jaké už mám. tvar tohodle pouzdra taky dle mého povedený. s abcencí datumovky odpadá trochu otravné nastavování. místo plechového náramku pohodlná měkká guma, spíš jako silikon. první dojmy pozitivní.

prosimvás, kdybyste někdo chtěl tenhle volný ciferník (na komandirskie nebo amfibie) jak už jsem se zmiňoval, tak jsem ochotnej ho někomu věnovat, pokud se v Praze sejdem (na počtu s tím nejdu..):

Odesláno (upraveno)

Moc pekny.

Co je citelnejsi za sera? Cerny cifernik s bilymi cislicemi nebo naopak? Zkousel jsem najit na toto tema nejaky clanek a nic.

Ten stary bych si vzal, ale nejsem z Prahy. Snad udela radost nekomu jinemu.

Upraveno uživatelem carlson
Odesláno

s čitelností je to podobné, ne-li lepší. chtěl jsem zkusit na otloukání něco hodně levného v tomhle čitelném prostém designu - a bylo téměř rozhodnuto pro timex weekender 40, ale aspoň v tomto případě naštěstí vyhrálo rusko nad amerikou  :D, timexy by mě asi brzo nebavily.

Odesláno

Před třemi týdny jsem byl na školení v Praze a nosil jsem primky. Kdyby náhodou byla na hotelu sauna, vzal jsem si s sebou amfibije, které jinak zahálejí v krabičce. Sauna byla, ale čas nebyl, takže se na ruku nedostaly. Vzpomněl jsem si na ně až teď ve středu... Když už jsem je vytáhl z cestovního boxu, udělal jsem pár fotek, na které už jsem se chystal od Vánoc.

Svéráz národního rybolovu

Vladimír Vladimirovič se chystá na ponor. Pro výšku vln se agentuře TASS nepodařilo zjistit, jaké měl na zápěstí hodinky. Můžeme se domnívat, že amfibije. Povšimněte si hajzlpapíru pro všechny případy přichystaného za Vůdcovou hlavou.

Nádherné vlákno Hodinky a ženy nám místní cenzura zrušila, tak zkusím aspoň Hodinky a potapěčky. Snad to beze stopy nezmizí...

Tuhle fotku jsem vylovil při potápení na Prýglu (pozn. pro cajzly Brněnské přehradě). Snad Kamilovi nebude vadit, že jsou paní přes neoprén vidět bradavky. Asi je voda studená...

Ještě jsem udělal jednu fotku, tu hodím k sobě do vlákna, ať z toho taky něco mám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...