5etter Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Mám origo mesh 22mm. Je moc jemný, takový spíš elegantní než "tool". Na jednu stranu se mi nelíbí, že je dvoudílný, ale zase se dá plynule nastavovat délka, pokud je z nějakého důvodu třeba. Spona jde strašně těžko, je to tak na ulomení nehtu. No dojem nic moc. Chtěl jsem ho z důvodu, že je to origo a signovaný. Jinak ten z ebay (tady) je, myslím lepší, i když tolik nevystihuje ducha Amfibií.Nicméně ještě mu zkusím dát šanci. edit: martare, strana 93... Makáš na superamfibiích? Upraveno 27. října 2016 uživatelem 5etter
vanuska Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Mám dva, je pravda, že moc "tool" nejsou. Výhodu vidím v možnosti přesného a rychlého nastavení a signaci na sponě, naprostá spokojenost.
vladacr Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Jo, takový mám taky, 22 mm a 24 mm, na Amfibie by mi asi stačil, ale k Revíčkům, Steinům a na Vratislavii už chci něco lepšího. Hlavně kvalitnější sponu.
Dagbog Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 "Originální" (spíše jen signovaný aftermarket) Amfibia mesh se neleskne. To jediné mi vadí, kazí to celkovou nablýskanou ocucanost. Jsou to levné hodinky, co fungují, levný mesh, co funguje, se na ně hodí tak akorát.
martar Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 martare, strana 93... Makáš na superamfibiích?V podstatě jsem na to nešáh... až na testy brusu pouzdra. Předvolební kampaň, práce na baráku, stavba dětského domečku na zahradě, blbnutí s můnama, hledání dokonalých potápek. Furt má něco přednost. Ale nemusí vás to mrzet, v posledních měsících se to tu krásn? rozjelo i bez mých Superamfibií a přibyla hromada hodně povedených kousků. Asi si tu finalizaci nechám na nějakou okurkovou sezónu Mimochodem, pánové, příští rok bude docela významné amfivýročí (1967 - 2017). Nevíte, nechystá se něco? Nějaké oficiální superamfibie? Ten projekt s šedesátsedmičkama byl úspěšný, nezlobil bych se, kdyby zase něco při téhle příležitosti vzniklo...
martar Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 "Originální" (spíše jen signovaný aftermarket) Amfibia mesh se neleskne. To jediné mi vadí, kazí to celkovou nablýskanou ocucanost. Jsou to levné hodinky, co fungují, levný mesh, co funguje, se na ně hodí tak akorát.Sitol + filcovej kotouč.
carlson Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Objednal jsem si dalsi kousek......od zde zminovaneho Ebay prodejce KOCHE-VIKTO......po 25 dnech zacinam byt nervozni...Uz se to vyjasnilo. Za 3 dny po zaplaceni jsem dostal info o odeslani a falesne sledovaci cislo. Hodinky byly ve skutecnosti odeslany az za 2 tydny s jinym cislem.Dosly vcas v slibovanem terminu 30 dni, tak to neresim.
little_w Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Dneska jedna z terénu... Tak to je pecka! Bud uz tady byly a uplne mi unikly nebo je to nova kombinace... kazdopadne fakt dost povedene! Cifernik je dost moderni, ta retro luneta tomu dava grady. Fakt dobry.
Tobi Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Dnešní úprava lunety ala echt bronze....
travex Odesláno 30. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Dneska jedna z terénu... Jo, 060 jsou fajn, ne že ne.
simsa Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 little_w Děkuji za pochvalutravex Pěkná fotka a hodinky
5etter Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Krásné nedělní odpoledne, sluníčko, na nebi ani mráček zato vítr o síle 6. stupně Beaufortovy stupnice. Ideální podmínky pro pouštění draků. Pocitová teplota: zima jako v Rusku. Když se mě drahá zeptala, kam dnes půjdeme na procházku, s lišáckým úsměvem jsem se podíval na amfibie na zápěstí a navrhl, že bychom mohli udělat kolečko okolo Šmiguly. Vydrápali jsme se na kopec nad cementárnou a v dálce už se rýsuje hrušeň Šmigula. Dokonce se tam motá jeden tatínek a pouští s dětmi draka. Srdce mi buší napětím. Bude to travex??? Odbíjí čtvrtá hodina. Jsme na místě. Na poutním místě amfibistů. Upozorňuji tatínka, že koza dojí krev. Nechápavě se na mě dívá, tak se omlouvám a rychle odcházím. Nebyl to on. Od včerejška zkouším ten mesh a furt si na něj nemůžu zvyknout, připadá mi, že k těm hodinkám nepasuje. Na hadru vypadají líp, ale ten teď nemůžu nosit. Mám odpolední a když se po šichtě v práci vysprchuju a jedu dom, tak mi navlhne rukáv. Sundávat si je do sprchy nebudu, jsou to přece potápky...
vladacr Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Squadra Hungaria, aneb vyrážíme na první test...
vladacr Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Jo, to vypadá dobře. Já hlásím, že včerejší tříhodinové nonstop šplouchání v teplé až horké termální vodě přestály bez následků a že i dnes fungují ??.
travex Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) @5etter: to je chválihodný počin! Skoro si vyčítám, že jsem to nebyl já. @mesh.all: mně se to strašně líbí na fotce, ale nemůžu to nosit a v reálu se mi to vlastně nelíbí. Ale co taky chtít od textiláka že. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem travex
Frostie Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Jo, to vypadá dobře. Já hlásím, že včerejší tříhodinové nonstop šplouchání v teplé až horké termální vodě přestály bez následků a že i dnes fungují ??.a čekal jsi snad něco jiného?
vladacr Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 No, přiznám se, že malé pochybnosti jsem měl. Ale moc prosím, neposílejte mě na Sibiř za to, že jsem byl malověrný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se