Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

morbův příspěvek nemohu komentovat, ale asi to bude něco pohoršujícího, protože tu přílohu mi počítač v práci cenzuruje. Škoda.

travex má pravdu, co se týče mého mobilu. Když si odmyslíme tu šňůru  a anténu, tak je to on. Ale dávám tomu den, maximálně dva (jestli to pošta nezdramatizuje) a bude to všechno jinak, pánové - vizte zde

Odesláno

Aha, děkuji.

Totální déjavu to bude, až si pořídím 710 s potapěčem, ke kterým to pomalu ale jistě spěje už od našeho památného setkání loni touto dobou. Už mám s předstihem nachystanou olezlou lunetu. A pak to napodobování travexe utnu. To už bych si musel pořídit dalších šest amfibií, létacího draka a nechat vypada vlasy a to zas né :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak jsem neodolal a zakoupil z Nejpanskehodinky.cz Boctoky. Teda vlastně ne já,  ale manželka,  když mě přistihla jak na ně zamilovaně a se zvláštním výrazem na tváři brejlím na monitoru (čímž mají pro mne samozřejmě okamžitě ještě další přidanou hodnotu) . Už dlouho jsem pokukoval po nějakých nových hodinkách. Při tom pokukování mě vlastně napadlo, že je to furt na stejno: Swiss nebo Japan. Swiss jsou pro mě prostě drahé a i kdyby- nějak mi nepřijde, že je to "ono". Oproti Flagshipům, co mám, mě to přišlo sice hezký, ale strašně anonymní, bezduchý, tuctový ...( pouze můj názor - tzn. nevnucuji). Více či méně šikovně schovaná plastová soukolí v Orientech a Seikách mě od japanmovtu odradilo natrvalo. Pak jsem si vzpoměl na Rusko ( VE a nové Rakety s kolikrát jen s 16J , zato značně finančně přestřelené mě jen rozesmály) a hledal jsem rovnou Amfibie. Nikdy jsem ?????? ??????? dříve neměl, ale hned po vybalení na mě dejchly tak seriózním dojmem, že jsem to ani nečekal. A i váha je teda slušná. Škoda jen toho plechovýho tahu, nejdřív jsem myslel, že hned obědnám z meranomu meshe, ale pak mi docvaklo, že k nim to ale vlastně patří. Foto jsem dal z webu nejpanských hodinek, protože nemám čím vyfotit, ale jsou to úplně ty samé. Je to typ 420289 a tyhle se mi líbí nejvíc.  Mimochodem obchod doporučuju,  přišly celkem rychle,  vše originálně zafóliované,  komplet balení,  ty nikdy nebyly mimo krabičku - tak to mám rád,  tzn.  když nové,  tak opravdu nové. Je legrační, jak si všichni kolegové v práci hned všimli a říkali, že " mám na ruce krásný švýcary". Když jsem jim řekl díky, ale že jsou ruský, někteří zhnuseně odcházely :clap: ? ? . Jsou to krásné hodinky, ve skutečnosti daleko hezčí, než na fotce. A jak je známo - tohle nejsou jenom hodinky,  to jsou legendy. 

P.S. když se mění datum,  to není jak japonský plastový ozubený kolečka - to je rána jak z děla a ještě mi to solidně škubne zápěstím :thumbsup_anim: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Děkuju. Teď ještě se modlím, aby to nebyl ten "černej Petr", co občas chodí v amfibiídních kruzích  :D Přesně dnes je mám týden, zatím naprostá spokojenost, ale týden je zatím málo na posouzení, zoufale málo :huh: . Zvláštní, jak rychle si na ně člověk zvykne, jako by je měl celej život a nepřeje si, aby se jim něco stalo, např. aby nezčernopetrovatěly.. :D

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Solidní rymejk. Jestli vidím dobře tak jsi vzal nové funkční hodinky, rozebral, přehodil ručky, vyměnil korunku a původní lunetu ohobloval do bronzova, aby chytla patinu. Na tom teda nic k smíchu nevidím, naopak to imho každej normální člověk musí chápat jako běžnou standardní věc přece snad.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krása. Ty první s puntíkovanou lunetou jsou dokonalá esence ducha Amfibií (....Amfiducha).

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Není zač, LONGYNES!

(doufám, že chybička vznikla špatným přepisem z azbuky)

:cheers:

Omlouvám se :blush02:  , odpovídal jsem během zběsilého úprku z práce :D Je úžasné,  jak měli naši předkové na vše hezká a věcná přísloví.  Když vidím to Y v  mém příspěvku, tak mi naskočí ihned třeba:  "Práce kvapná,  málo platná! "

Ještě mám jednu otázku,  ohledně mojí osoby,  zda jsem tak nějak v pořádku a normální,  protože jak si tak lustruju tohle vlákno, zjistil jsem,  že krásné a ty zaručeně nejhezčí Amfibie nejsou jenom ty moje, ale vlastně úplně všechny!  :eek: Páč každé mají navíc něco,  co zas tamty nemají a tak furt dokola.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...