daur Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Made my day, boys Heslo! Koza dojí krev.Odpověď..mám jich plnou kabelku! chlapci paráda a díky za report.
Rip Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Má někdo zkušenosti s ručkami SuperLuminova od favinov, svítivost udávaných 30 hodin, degradace, ... ?
Frostie Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 hodinky pěkný, ale popis není ani rusky, ani finsky, ani mongolsky...
Xenomorfus Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 uehfra fzvthyn ?Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.?
Frostie Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 ?Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.?no, velšsky to taky není...
5etter Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 To je tajná šifra, něco jako hrungušengeň Šmingigungulanga
Xenomorfus Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 no, velšsky to taky není...Velsstina? Neee, to je jazykem prastarych
travex Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Jsem tu vystřihnul obyčejnýho Caesara a ono to sklouzlo k vyvolávání nějakých prastarých démonů.
brut12358 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Nezbytný doplněk každého radisty a rozhlasového pracovníka!Stydím se. Jako spojař ČSLA bez patřičného vybavení, to je hamba . Ale pokud by měl někdo na prodej původní zachovalý kousek, tak je beru.
Frostie Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Stydím se. Jako spojař ČSLA bez patřičného vybavení, to je hamba . Ale pokud by měl někdo na prodej původní zachovalý kousek, tak je beru. já jsem je na hlásce při západní hranici měl a měli jsme i takové nástěnné, natahovací, s přesností chodu do + 15 sec/den
5etter Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Radio room jsou taková úlitba spojařům, protože bez spojení není velení. Nicméně jinak se Amfibija zaměřuje spíš na vybavení pro tzv. žabí muže (tatarsky Scuba dude). Obojživelníci
Frostie Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 o tom nelze vést sebemenší disputace
martar Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 uehfra fzvthyn[/size] Jsem tu vystřihnul obyčejnýho Caesara a ono to sklouzlo k vyvolávání nějakých prastarých démonů.To je ten slavnej zvuk, kterej vydal, když ho bejvalej kámoš brutusálně na těch schodech píchnul?
Hicks Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Pánové, výborné vlákno. Přidávám vlastní kousek vycházající z tradičního cíle ruské (sovětské) geopolitiky - proniknout k jižním nezamrzajícím přístavům.
Roman-ZA Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Tie som planoval si kupit v sedej verzii.
travex Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 (upraveno) To je ten slavnej zvuk, kterej vydal, když ho bejvalej kámoš brutusálně na těch schodech píchnul? 1) ten zvuk nemá s námořníkem, co se ocitl v NY nic společného2) nebyl to bývalý kámoš, ale miloval ho jako dítě, byl pro něj symbolem dobra3) nedošlo k píchnutí, ale k usmažení čtyřmy paprsky pozitronové zbraně neboli nekoncesovaným jaderným urychlovačem Lidi, tady mě nemůžete nachytat. Nikdo ten film neviděl víckrát než já Pánové, výborné vlákno. Přidávám vlastní kousek vycházající z tradičního cíle ruské (sovětské) geopolitiky - proniknout k jižním nezamrzajícím přístavům. Hurá, konečně se někdo pochlubil sendvičem, mně se teda líbí moc. Upraveno 17. listopadu 2016 uživatelem travex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se