Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Krásný sou všecky, ikdyž sou některý na meshi :)

Teda koukám na to jak sou upatlaný, snesly by koupel. Jinak nemají ani vlásečnici samozřejmě.

post-22387-0-32504000-1501467519_thumb.jpg

Odesláno

Morbo: parádní fotky s atmosférou, myslím, že jsem tam zahlédl ducha amfibií :)

Dík, bro, ale příště klidně napiš rovnou, že je to rozmazaný, to unesu :)

Btw fotku ducha amfibií mám v tom případě vlastně ještě někde doma, sem zkoušel vyfotit tu luminiscenční hroudu na cifru a jak mi to nechtělo nikde držet, tak sem to zapích do banánu a celý to nasvítil UV lampou a nechal to exponovat nějakým dlouhým časem, takže z toho vznikl celkem solidní bizár ? teda esence ducha s atmosférou vlastně. Zlatý melouny.

post-35198-0-97401500-1501499798_thumb.jpg

post-35198-0-96814300-1501499802_thumb.jpg

post-35198-0-02460200-1501499808_thumb.jpg

Odesláno

Bratr, když viděl moje Amfibie, tak hned chtěl taky. No, tak jsem mu je objednal a dnes dorazily. 110 649. Ten sunburst efekt se mi na nich líbí. Možná by to chtělo tmavší ručky, co říkáte?

post-39813-0-69413700-1501519461_thumb.jpg

Odesláno

Bratr, když viděl moje Amfibie, tak hned chtěl taky. No, tak jsem mu je objednal a dnes dorazily. 110 649. Ten sunburst efekt se mi na nich líbí. Možná by to chtělo tmavší ručky, co říkáte?

Myslím se dají sehnat černé,ty bych zvážil,ale je to na tobě, mně se to třeba takhle líbí.
Odesláno

morbo: Brácho neblbni. Ještě pár fotek a budeš muset paní 5etterove vysvětlit, co ma zase znamenat ta obálka z Ruska ve schránce. Nevím, možná máš jenom blbě nastavenej foťák, ale připadá mi, že ta modrá je daleko modrejsi něž u modré verze ciferníku s potápěčem, co jsem kdysi měl. Jinak si teda musím postěžovat, že sotva jsem odjel na dovolenou a dostanu se na chronomag jednou za dva dny na pujcenem mobilu, tak se to tady pěkně rozjelo.

Odesláno (upraveno)

Morbova melounová a martarova ručníková mají stejnou barvu a je jiná, než na potápěči (ať už původní hezká metalická nebo novější hnusná).

Jinak už delší dobu si říkám, že pořídím 090 v lesklém pouzdře s číselníkem, co má morbo. A nebo případně s bílým.

edit: ale komu tím pak prospěju, co?

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Krásný sou všecky, ikdyž sou některý na meshi :)

Teda koukám na to jak sou upatlaný, snesly by koupel. Jinak nemají ani vlásečnici samozřejmě.

Jo tyhle Amfibie se fakt špatně fotí, mají matné, zaoblené pouzdro a lesklou lunetu a to se špatně chytá,ale prakticky už jiné ani nenosim, protože jsou prostě nej...apropo,asi prodám své 420,ty mám malé na mou ruku.
Odesláno

Kluci, tak mě napadlo, že až to tady jednou po nás budou číst děti našich dětí a studenti lékařské psychologie, tak tomu zdejšímu argotu už třeba vůbec nebudou rozumět, tak ať na to nekoukaj jak mesh z froťáku:

parádní fotky s atmosférou = ty barvy sou úplně mimo

myslím, že jsem tam zahlédl ducha amfibií = je to rozmazaný jako prase

ta modrá je daleko modřejší = máš blbě nastavenej foťák, vole

mám toho moc a už to neunosím = leží doma, bo už mě sere furt přetáčet to blbý datum

meshe Amfibiím prostě sluší = rozluč se s prostěradlem, bro

jedna pracovní = nemám do čeho píchnout, tak fotím hodinky

pěkná luneta = vodchromuj to

jo a abych nezapomněl: přátelé, velmi zajímavé věci teď plynou ze spolupráce Vostoku s Meranomem = nachystejte ruble, pojedeme z kopce

Jestli sem na něco zapomněl, tak mě klidně doplňte. I?Travex.

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

ultrawatch: přesně tak! Sou nej a docela mě rozesmívá jak je má Meranom vyfocený - ty fotky sou úplně mimo mísu  :lol2:  Fakt kdo je neviděl naživo, tak vlastně neví jak vypadají :)  Jinak já ty svoje 420-tky neprodám, sou to poctivý hodinky ve stavu nových a navíc je to přeci dar od paní Longinové. Spíš uvažuju o nákupu nějakýho winderu, kam by šly i 420-tky :) I paní Longinové se ten nápad líbí - sem ani netušil, že z ní bude taková spřízněná duše. A když sem ji včera řekl o svým hodinkovým snu (Rolex, pravděpodobně sea dweler nebo suby) a ukázal cenu, netvářila se nějak proti, pravíce, ze se jí taky líbí - no lidi - manželka poklad! Jinak morbo- perfektní a přesný výrazový slovník  :lol2:

Upraveno uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Rlx má "každý", ale Amfibiemi říkáš, že jsi tak nějak nad věcí :)

:lol2: +1 ! No jo, ja na Amfi nedám dopustit ( a to na kterékoli ), když ale ty Rolexky sou prostě wow žůžo perfekto dokonalý, to je proprostě nejvíc, no. Ale to už sem trochu off. Jen sem zvědavej, jestli posbírám dostatek morální odvahy... podle mě, jak se znám, tak na to budu stejně nakonec měkkej :) A pak si to budu x let vyčítat, až si je nakonec stejně koupím, a pak si to budu taky vvyčítat, že sem si je sobecky koupil a že sem si je kupovat neměl :) No nic, už nebudu otravovat, to je jen taková malá ukázka toho, jak hloupej Longines je :) 

Upraveno uživatelem LONGINES

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...