5etter Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Jo, tyhle si pamatuju, myslel jsem nějaké jiné než vaše SE. Jakej je vlastně rozdíl 650 vs. 670? Je to mat/lesk? z fotek to nemůžu poznat.Tak si užívej koupání na Vranovské přehradě.
travex Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Jedno pouzdro je pískované a druhé kartáčované.
Hardslimer Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Vidíš, já jsem na to skrz ty froťáky úplně zapomněl. Díky za připomenutí.Fotka Amfibiji 670, jak vytahuji ocko z frotaku by me uplne rozebrala na atomy.Ze ja hnup vubec neco minule psal! :-)
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Coece,my tady s Longinesem vkládáme fotky s pouzdrem 670 co máme na SE už docela dlouho. Tak tak Jinak ta úprava pouzdra musí být matná, páč kdyby to bylo lesklý, tak by se to už nedalo vyfotit vůbec A jinak, je to skutečně povedené pouzdro jak vizuálně, tak i pohodlností - nebojte se do něj jít
morbo Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Na toho potapěče bez datumovky už sem taky koukal, ten bude v reálu hodně supr. Pro lepší představu jsem vám vyfotil, jak by vypadal na sluníčku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Tak. Mise splněna Dopoledne v 9:10 odlet do Prahy. Sem rád, že svůj první ponor do slané vody absolvovaly Amfibie ve vodách Černého moře Amfibie absolvovaly úspěšně hlubinný ponor do hloubky jeden metr devadesát cm vodního sloupce agresivní slané vody s nestálou hustotou a teplotou vody po dobu celých skoro 14 vteřin. Z toho usuzuji, že pracují s úspěšností 110 a půl % Dvě fotky z posledního dne výtečné dovolené ( na druhé fotce sou obě mé lásky pohromadě ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 na druhé fotce sou obě mé lásky pohromadě A proč ses jim nevěnoval sakra, vždyť se očividně nudí!
cucal Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Soudruzi na lítačku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 A proč ses jim nevěnoval sakra, vždyť se očividně nudí! Nenudily
zhrado Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Dnes som našiel na nete ako sa Amfíbie rozprskli až pri 50Atm! Tak to sa už s nimi nebojím nikde
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) Jo, já o tom četl docela seriózní pojednání, bohužel už nevím kde, tak tomu osobně věřím. Akorát že v tom příspěvku psal, že těch 50 ještě snesou... Tak nevím. Zkus najít to videjko.Edit.:Supr, díky! Seš rychlej Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem LONGINES
travex Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 To bych nikdy neřekl, že to ty křápy můžou vydržet. Spíše tomu nevěřím, protože když řešili limitku NVCH-30, tak jim to zkolabovalo na 300m testu s plexi a nahradili to minerákem.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) A to já zase věřím. Píšou že při 70 bar se začala projevovat deformace pouzdra, 82 bar totally dead jak píše zhrado. Amfibky sou náhodou dobrý hoďky, děláme si tu sice rádi srandičky, ale rozhodně bych je nepodceňoval - houževnatý sou až dost. A to videjko mi nepřijde jako blud - a taky proč? Co by z toho kdo měl, zrovna u Vostoků? My to rozhodně nikdo z nás asi nezjistíme, páč asi nikdo z nás nemá tuhle mašinu Každopádně díky moc zhrado - supr video! Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem LONGINES
cucal Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 zvláštní že to plastový sklíčko vydrží tolik..i přes to bombírování..hodinky za pár kaček a téměř nesmrtelný...btw zkoušel někdo leštit sklíčko??
travex Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Jestli tím "bombírováním", což je mimochodem způsob tvarování plechu, myslíš vypouklé sklíčko, tak to vydrží právě kvůli tomu.
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Jednak, a jednak má i trochu jinou tloušťku oproti běžným půl milimetrovým.
pan socka Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Když tady vidím ty hezké fotky, tak se skoro stydím sem fouknout tu svojí mobilofku, kterou jsem vytvořil v návalu radosti ze skvělých hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem pan socka
travex Odesláno 13. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Nejlepší ciferník v nejlepším pouzdře s nejlepší lunetou. Můžeš být spokojen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se