travex Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) No dobře, dělám ramena a zrovna dnes mám triko, které by se dalo prohlásit za tmavorůžové. Jak čtu, barva rváčů, neurvalců a neotesanců, takže to sedí. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem travex
5etter Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 V poledne, v tom okamženínad japonská auta není! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Jdou jim špatně! Toho na čtyřkolce bych teda nedojel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Velebnosti, zázrak! morbo něco napsal a není v tom žádná srandička!
morbo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 5etter: jsem zrovna v půlce obřadu, tak to nechcu domotat ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Beztak je to z doutníkového srazu, jak psal little_w.
Svatoslav Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Morbo, pravdu díš, ale tak jak tobě u obřadu se jim ještě od výhní nedýmilo. Zítra to začne. I dnes některé exponáty stály za to.
roza Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Zdar,když už je o tom řeč - takhle jsme s potápěčem trávili páteční večer na naší základně nadaleko Santiaga.....Spěte klidně socios,jsme na stráži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Morbova fotka z obřadu Pátečního podkuřování amfibiím je boží. @ roza: che style je moc fajn, ale evidentně jseš v tý revoluci jen pěšák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://erwangrey.wordpress.com/2015/03/28/revolutionary-rolex/
roza Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Martar : tak jsem si konečně nahrál avatar,aby bylo jasno
5etter Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Přesnost stopadesátek jsem několika odbornými zásahy nůžkama vyladil k absolutní dokonalosti, takže tuhle misi beru jako splněnou. Schoval jsem je zpátky do trezoru a vytáhl 090, které se na mě už dlouho smutně koukaly. Je fakt, že jsem je poslední dobou dost zanedbával. Těch vašich odrbaných lunet už mám dost. Když to měl občas někdo, tak to bylo dobrý, ale teď už je to spíš trapárna. Nasadil jsem pěkně chrom. O půlnoci na pláži...
Svatoslav Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Sem si půjčil. Tak to tam vyselo na šňůře ještě mokré, zazvonil jsem nastavil jsem si dvě minuty a když u travexu nikdo nešel... Určitě vrátím vyprané a vyžehlené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Těch vašich odrbaných lunet už mám dost. Když to měl občas někdo, tak to bylo dobrý, ale teď už je to spíš trapárna. Nasadil jsem pěkně chrom.za to ty seš estét, dát chrom na pískované pouzdro! ale barevně to máš pěkně sladěný. tak mám objednáno, zaplaceno a už se těším až k modrým kráskám přibudou další.z balkonu na perlonu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Teda hoši, byl sem pracovně 3 dny v zahraničí a tudíž nepřítomen a koukám, jak to tu pěkně žije To se mi líbí Úplně se mi po vás stejskalo
travex Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Trapák, co nemá ani na kus chromu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se